Ionutzzradu Postat Februarie 24, 2018 Share Postat Februarie 24, 2018 Cunoasteti vreo aplicatie pt telefon prin care sa vorbesti cu pasagerul prin bluetooth ? Exista asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Februarie 24, 2018 Share Postat Februarie 24, 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidintercom&hl=en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutzzradu Postat Februarie 24, 2018 Autor Share Postat Februarie 24, 2018 (editat) exista si pentru ios ? poti da mai multe detalii despre aplicatie ? nu am andoid sa o instalez, sa o testez. Daca a folosit-o cineva, cu ce fel de casti? poti asculta si muzica in background ? Editat Februarie 24, 2018 de Ionutzzradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naenero Postat Februarie 25, 2018 Share Postat Februarie 25, 2018 ca sa nu deschid alt topic ......si are oarecum legatura ....unde pot gasi casti cu microfon dedicate pt casca moto? am tot bananait pe net dar nu am gasit nimic ....multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 25, 2018 Share Postat Februarie 25, 2018 De la vecinii chinezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 25, 2018 Share Postat Februarie 25, 2018 exista si pentru ios ? poti da mai multe detalii despre aplicatie ? nu am andoid sa o instalez, sa o testez. Daca a folosit-o cineva, cu ce fel de casti? poti asculta si muzica in background ? Nu exista. Sau nu care sa si mearga. Tot ce am gasit pe ios merge doar prin wifi (nu phone 2 phone direct ci cu ambele conectate la acelasi wifi). Gasesti cateva care se lauda in descriere ca merg si prin BT, dar de fapt nu o fac. Sau nu o mai fac pt ca dezvoltatorii nu le-au mai adus la zi ca sa nu deschid alt topic ......si are oarecum legatura ....unde pot gasi casti cu microfon dedicate pt casca moto? am tot bananait pe net dar nu am gasit nimic ....multumesc Asta mi se pare ok https://www.louis.eu/artikel/albrecht-shs300i-headset-for-smartphones/10004736?filter_article_number=10004736&list=17d20f2e6e66ab49b892d61ad7cea925 Sau cum ziceau colegii mai sus, china. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naenero Postat Februarie 25, 2018 Share Postat Februarie 25, 2018 multumesc de link ....de louis am uitat ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sam_UnQiuL Postat Februarie 26, 2018 Share Postat Februarie 26, 2018 Salut! Daca vrei sa utilizezi Iphonul, poti sa folosesti apelul telefonic (cele mai multe companii gsm au apeluri nelimitate). Asta iti va seca , insa, destul de repede bateria si nu vei putea asculta si muzica. Eu cred ca tot comunicatoarele bluetoth sunt cele mai indicate. Acum in functie de buget poti merge la kinezarii (am vazut si modele interesante care merg ok) pana la branduri consacrate. In aceasta varianta poti asculta si muzica, fm radio, telefon, sau gps si te tine bateria undeva la 8-10 ore. Plus ca daca se iveste ocazia sa faci o tura cu mai multi prieteni te poti conecta si cu ei (in functie de dispozitivele lor). Iti doresc spor la alegere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Februarie 27, 2018 Share Postat Februarie 27, 2018 ca sa nu deschid alt topic ......si are oarecum legatura ....unde pot gasi casti cu microfon dedicate pt casca moto? am tot bananait pe net dar nu am gasit nimic ....multumesc Uite ce folosesc eu la sala: https://www.mea.jabra.com/sports-headphones/jabra-elite-sport Merg si in casca, si oriunde altundeva. Dezavantajul e ca sunt scumpe rau! Nu stiu cat sunt daca le iei de pe site sau din Europa, eu am platit cam 300USD dintr-un magazin pe aici, dar nu regret de loc. Autonomie undeva la vreo 6-7 ore de ascultat muzica, se reincarca in cutia de depozitare dedicata etc. Poti descarca manualul de pe site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naenero Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 am niste mikidutenii din astea cu fir (ca forma).....evident nu de firma ....dar nu mi a trecut prin bostan sa le incerc cu casca de moto....de la alea clasice ma dor palniile cand le apasa casca ...o sa le incerc multumesc de idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 6, 2018 Admin Share Postat Martie 6, 2018 Nu stiu de ce vreti sa reinventati roata! Astea in ear au doua mari dezavantaje, 1, te dor urechile dupa o perioada scurta de la presiunea castii si 2 ies usor cand indesi casca pe bostan, cand o potrivesti, daca agati firele la fel.. La alea bluetooth scapi de chinul asta, dar ramai cu durerea. Cumparati difuzoare dedicate care se prind cu scai de interiorul castii si aia e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 Cunoasteti vreo aplicatie pt telefon prin care sa vorbesti cu pasagerul prin bluetooth ? Exista asa ceva ? Am schimbat vreo 3 sisteme de genu asta, am avut ceva chinezesc, albrecht ala de pe louis.de si de vreo 5 ani am Cardo. Sfatul meu, daca e important pentru tine sa vorbesti cu pasagerul ia-ti ceva de calitate, altfel o sa te chinui doar. Vezi pe ebay ca sunt kit-uri mai vechi de cardo sau sena de la oameni care au afacut upgrade, parerea mea ca-s mai bune decat ceva chinezisme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate