bozomego Postat Martie 5, 2018 Share Postat Martie 5, 2018 Salut ! Aveti ideea cam la ce suma ar putea ajunge un RCA pe 6 luni la o honda cbr 500 din 2014? Precizez ca am varsta de 21 ani si imi este sa nu se ajunga la o suma astronomica cum este in cazul masinilor atunci cand detinatrul din acte este foarte tanar. Masina o am pe numele tatalui, unda RCA-ul este decent dar din pacate motorul trebuie sa il trec pe numele meu . Cam la cat s-ar incadra asigurarea? Nu pot face simulare deoarece inca nu am cerfiticatul de inmatriculare.Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 5, 2018 Share Postat Martie 5, 2018 (editat) poti calcula in vederea inmatricularii pe mai multe site-uri Editat Martie 5, 2018 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 5, 2018 Share Postat Martie 5, 2018 Google Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Martie 5, 2018 Share Postat Martie 5, 2018 Daca nu ai antecedente si esti "curat", apx. 250 RON pe 6 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 5, 2018 Share Postat Martie 5, 2018 Nu pot face simulare deoarece inca nu am cerfiticatul de inmatriculare.Multumesc ! poti calcula in vederea inmatricularii pe mai multe site-uri Google vcwerv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Martie 5, 2018 Share Postat Martie 5, 2018 Rogi vanzatorul sa faca o poza la certificatul de inmatriculare actual si bagi datele de acolo in simulator impreuna cu ale tale. Nu e nicio diferenta iar simulatorul nu se "prinde". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozomego Postat Martie 5, 2018 Autor Share Postat Martie 5, 2018 dar inca nu am certificatul de inmatriculare deoarece inca nu am dus motorul la R.A.R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Martie 5, 2018 Share Postat Martie 5, 2018 (editat) motocicleta, dupa cum ai scris in topicul despre ea, are deja un an de cand a venit din Germania in tara. nu e inmatriculata de omul ala de la care o cumperi? nu are nici macar carte de la RAR, de trebuie sa te duci tu cu ea la RAR? P.S. daca e pe acte de Germania inca, gasesti si in alea cifrele care te intereseaza. Doar ca trebuie niste google translate. Sau le cauti in specificatiile modelului respectiv de motocicleta, pe net Editat Martie 5, 2018 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 5, 2018 Share Postat Martie 5, 2018 dar inca nu am certificatul de inmatriculare deoarece inca nu am dus motorul la R.A.R Eu zic sa belesti bine ochii pe ce arunci banii... Dupa aia vezi de asigurare. Succesuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozomego Postat Martie 5, 2018 Autor Share Postat Martie 5, 2018 motocicleta, dupa cum ai scris in topicul despre ea, are deja un an de cand a venit din Germania in tara. nu e inmatriculata de omul ala de la care o cumperi? nu are nici macar carte de la RAR, de trebuie sa te duci tu cu ea la RAR? P.S. daca e pe acte de Germania inca, gasesti si in alea cifrele care te intereseaza. Doar ca trebuie niste google translate. Sau le cauti in specificatiile modelului respectiv de motocicleta, pe net Da, inca este pe actele din Germania . Am sa incerc sa iau datele de acolo daca zici ca merge . Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 Asta e mobra aia cu crapaturi pe carene? Cam multe imbarligaturi, eu unul as uita de ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 Asta e mobra aia cu crapaturi pe carene? Cam multe imbarligaturi, eu unul as uita de ea... Da! ...si fara loc in care sa prinzi o casca pentru eventualele fufe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian Gabriel Butacu Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 Eu am 22 de ani si pentru un GSF650 este 280 de lei pe 6 luni. Mai mult de atat nu cred ca vei da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 la prima inmatriculare te usuca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 (editat) la prima inmatriculare te usuca Nu chiar. Dacă mai ai rca cu b8 de exemplu vei avea același bonus și pe noul RCA. Editat Martie 6, 2018 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 (editat) Nu chiar. Dacă mai ai rca cu b8 de exemplu vei avea același bonus și pe noul RCA. Asigurarea in vederea inmatricularii se face intotdeauna pe B0. Teoretic, ulterior poti cere corectarea clasei B/M si bani inapoi de la asigurator. Sau o poti face pe minimul de o luna. In plus, omul are masina pe numele tatalui. Deci nu are de unde sa aiba altceva decat B0. Editat Martie 6, 2018 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 Asigurarea in vederea inmatricularii se face intotdeauna pe B0. Teoretic, ulterior poti cere corectarea clasei B/M si bani inapoi de la asigurator. Sau o poti face pe minimul de o luna. In plus, omul are masina pe numele tatalui. Deci nu are de unde sa aiba altceva decat B0. Nu vreau sa te contrazic, dar trebuie. De la 1 oct 2017 orice asigurare noua îți faci, inclusiv in vederea înmatriculării ai B maxim di asigurările tale precedente. Iti fac poza după asigurarea făcută acum două săptămâni la o mașină în vederea înmatriculării, am b8 direct. Înainte să o fac întrebasem brokerul cum mut bonusul de pe asigurarea veche și a zis că nu mai e nevoie. » Post actualizat in 06 Mar 2018 11:35 acum vad ca e un topic aici fix pe același subiect. Găsești acolo ce zic eu... Cred ca și dacă faci o simulare pe rca-ieftin și pui în vederea înmatriculării vezi ce zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 Scuze, am ratat acest update. Oricum, la el nu se aplica, nu are bonus cu alt autovehicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 Azi am incheiat un rca in vederea inmatricularii, B8 direct. @xael, nu ma asteptam sa nu fi cu informatia la zi! Rusinica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 In copac ajunge mai greu info. Ce ti-ai luat? Aspirator de gagici cu casca pt pasagere neprevăzute? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 7, 2018 Share Postat Martie 7, 2018 (editat) Nope, un catâr 4x4. Oricum, pe langa faptul ca am depasit faza cu agatatoro-mobile de vreo 30 de ani, eu sunt un fel de "Ciuc" Noris, gagicile ma agata pe mine Inca nu te-ai dat jos? Sau vrei sa insinuezi ca esti in pom? Editat Martie 7, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Martie 8, 2018 Share Postat Martie 8, 2018 Am facut RCA pe 9 luni cu 234 de lei. Pe 6 luni era in jur de 160 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Martie 8, 2018 Share Postat Martie 8, 2018 Am facut RCA pe 9 luni cu 234 de lei. Pe 6 luni era in jur de 160 lei. Spune si tu unde ai facut, te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Martie 8, 2018 Share Postat Martie 8, 2018 Am intrat pe rcapedia.ro . Am bagat datele si am ales cea mai ieftina asigurare. Puteam sa iau pe 1 luna, 6 luni, 9 luni sau 1 an. Pe 9 luni parca la Euroins a fost cea mai ieftina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_virusd Postat Martie 8, 2018 Share Postat Martie 8, 2018 140 / 6 luni cu B3, 28 de ani. Anul trecut o fost dublu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate