likety Postat Martie 10, 2018 Share Postat Martie 10, 2018 Salut, Fostul proprietar ungea lantul cu vaselina. A fost mai mare dragul sa curat lantul si sa adun vaselina de pe suportul de nr si semnalele spate. Doar ca acum la o inspectie am constatat vaselina aia adunata cu tot cu praf/pamant in acest loc. Nu stiu exact cum se numeste asa ca am atasat cateva poze. Ce nu ma lasa sa dorm la ora asta: Pot sa curat tot locul ala cu motorina ca sa scap de smoala aia? Noroace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 10, 2018 Share Postat Martie 10, 2018 Da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naenero Postat Martie 10, 2018 Share Postat Martie 10, 2018 da ...sau cu petrol ...nu cu diluant spray frane etc ....inainte ''racaie'' grosul cu ceva lemn sau plastic nu te obosi prea tare ca o sa depuna in timp si de la sprayul de uns lantul ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 11, 2018 Share Postat Martie 11, 2018 Motorina apoi spray de curatat lantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 11, 2018 Share Postat Martie 11, 2018 da ...sau cu petrol ...nu cu diluant spray frane etc ....inainte ''racaie'' grosul cu ceva lemn sau plastic nu te obosi prea tare ca o sa depuna in timp si de la sprayul de uns lantul ..... da ce are cu spray de frane? raceste la ovare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 11, 2018 Share Postat Martie 11, 2018 (editat) E scump. Efect maxim il obtine cu Decaflash, de la distribuitorul Mafra. Se comanda prin telefon. Editat Martie 11, 2018 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 11, 2018 Share Postat Martie 11, 2018 (editat) O să vă pun peste câteva săptămâni poze pinionul de atac de la motorul meu, al cărui lanț e uns cu ulei (ungator). De la spray se adună o grămadă de jeg. De la ulei nu. Spală pe acolo cu motorina și o perie. Sau spray de spalat lanț. Editat Martie 11, 2018 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naenero Postat Martie 11, 2018 Share Postat Martie 11, 2018 da ce are cu spray de frane? raceste la ovare? motive sa nu ...am observat ca anumite componente din ''cauciuc'' nu se impaca cu respectivul spray ...pamantul intarit ramane tot acolo ...costa mult mai mult decat motorina ....se evapora foarte repede si nu inmoaie jegul .....risti sa ti dai in bot din cauza jetului ...etc etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 11, 2018 Share Postat Martie 11, 2018 motive sa nu ...am observat ca anumite componente din ''cauciuc'' nu se impaca cu respectivul spray ...pamantul intarit ramane tot acolo ...costa mult mai mult decat motorina ....se evapora foarte repede si nu inmoaie jegul .....risti sa ti dai in bot din cauza jetului ...etc etc ai observat tu ca un om mare ... spray de curatat lantul e fix acelasi lucru cu sprayu de frane ... , cred ca voi mai mult curatati lantul decat mergeti cu motocicletele ... da se face mehlem acolo de la sprayu de lant .. si care-i problema .. 2 minute de curatat la fiecare schimbare de pinion .. pff ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naenero Postat Martie 11, 2018 Share Postat Martie 11, 2018 le ai gustat sau le ai tras pe nas???? ........da sunt acelasi lucru dar sunt scumpe si nu foarte eficiente ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naenero Postat Martie 11, 2018 Share Postat Martie 11, 2018 (editat) superbec la 4000 de postari pe aici .....tu chiar ai timp..... » Post actualizat in 11 Mar 2018 17:25Eu curat grosul cu un lemn si apoi cu spray de curatat franele fara acetona(verific cand il cumpar sa fie specificat lucrul asta). corect ca de fiecare data ............ Editat Martie 11, 2018 de naenero Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D_A_N Postat Martie 11, 2018 Share Postat Martie 11, 2018 12 lei, la eMag: https://www.emag.ro/spray-indepartare-bitum-smoala-caroserie-autoland-accesorii238/pd/DLN053BBM/ Curata perfect nu numai urmele de bitum, dar si vaselina intarita sau amestecata cu praf. https://www.emag.ro/spray-indepartare-bitum-smoala-caroserie-autoland-accesorii238/pd/DLN053BBM/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 11, 2018 Share Postat Martie 11, 2018 Paduri virgine, nici autostrada nu razbeste prin dansele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Martie 11, 2018 Share Postat Martie 11, 2018 Paduri virgine, nici autostrada nu razbeste prin dansele! Huooo padurile! Jos cu ele! Ca au copaci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 11, 2018 Share Postat Martie 11, 2018 superbec la 4000 de postari pe aici .....tu chiar ai timp..... » Post actualizat in 11 Mar 2018 17:25 corect ca de fiecare data ............ fugi si fa un tutorial cum sa te inchizi la sireturile de la cizmele cu fermoar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
likety Postat Martie 11, 2018 Autor Share Postat Martie 11, 2018 S-a rezolvat. Motorina si rabdare. Al draq sa fie care o mai da jos capacul ala vreodata. Asa sa stea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 11, 2018 Share Postat Martie 11, 2018 spray de curatat lantul e fix acelasi lucru cu sprayu de frane . E, aici gresesti! Nu e absolut deloc asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 11, 2018 Share Postat Martie 11, 2018 Cine zicea ca a facut analize in laborator si a rezultat o compozitie (aproape) identica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 11, 2018 Share Postat Martie 11, 2018 E, aici gresesti! Nu e absolut deloc asa. da, sunt poze diferite pe ambalaj Cine zicea ca a facut analize in laborator si a rezultat o compozitie (aproape) identica? ce laborator , aici e pe filing , observatii experimente de forumisti ... gizz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 12, 2018 Share Postat Martie 12, 2018 Alea de la Motorex miros diferit, se evapora diferit, lasa urme diferit. De gustat n-am gustat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate