JCDenton Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 (editat) Am niste genti laterale si o toba care emite caldura la distanta de cativa cm, in partea de jos, mjiloc, catre una dintre gentile laterale din plastic. Dupa o tura mai lunga, zona este foarte incinsa, din fericire nu s-a deformat pana acum nici dupa o tura mai lunga de cateva zile, dar pentru linistea mea as vrea sa pun o folie de protectie in zona respectiva. Ce ar putea merge sau ce ati folosit intr-o astfel de situatie? Eu ma uitam dupa ceva in genul acesta, adeziv cu un strat de alumniu la exterior: https://www.hornbach.ro/shop/Banda-adeziva-din-aluminiu-pentru-lipirea-foliilor-aluminizate-50-m-50-mm/7414032/produs.html Editat Aprilie 2, 2018 de JCDenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 excelent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AllenC Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 Eu mi-am luat de pe Louis ceva asemanator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 cam scump, mai bine pui o bucata de aluminiu, prinsa de suportul sidecaseului, intre toba si sidecase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Aprilie 2, 2018 Autor Share Postat Aprilie 2, 2018 Am mai gasit si asta https://www.hornbach.ro/shop/Banda-adeziva-din-aluminiu-pentru-lipirea-foliilor-aluminizate-50-m-50-mm/7414032/produs.html Pot pune 2 straturi unul langa altul sa acopar mai bine zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 De ce nu iti cumperi genti laterale dedicate pe suporti specifici pentru modelul motocicletei si preferi sa improvizezi chestii nesigure ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Aprilie 2, 2018 Autor Share Postat Aprilie 2, 2018 (editat) Folosesc un suport si genti dedicate modelului meu de motocicleta, problema este de fapt toba cu care am cumparat motocicleta, care nu are teava inclinata la iesire. Cel mai probabil "merge si asa" ca nu e plastic ordinar, dar ma gandeam ca o folie de aluminiu nu strica Editat Aprilie 2, 2018 de JCDenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 La mine au pus în trecut o placa de metal cu popnituri pe sidecase. Nu aș pune folie, nu știu la ce temperatura rezista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 Nu stii ca orice stramba la ciocan se indreapta ? Asadar, Ia masuri la gura tevii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 2, 2018 Admin Share Postat Aprilie 2, 2018 Sunamasiitidaueuobucatadematerialcainprimullinkcucareitirezolviproblemaelegant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 Luigi ti-am mancat pisica tasta space? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 2, 2018 Admin Share Postat Aprilie 2, 2018 Maminervat :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 La mine au pus în trecut o placa de metal cu popnituri pe sidecase. Nu aș pune folie, nu știu la ce temperatura rezista. ideea nu este sa reziste la temperatura ci sa reflecte radiatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 Daca adopti solutia cu tabla de aluminiu prinsa in popnituri de sidecase, pune intre ele o saiba mai groasa (la popnit) pentru a creea un mic spatiu, aerul este un bun izolant. Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 (editat) Eu mi-am luat din targ de la Vitan un material d-ala cam ca in linkul tau. Un burete izolant de vreo 1 mm acoperit cu folier de aluminiu. Am luat-o de la tarabele alea cu piese de Dacii, cica e pentru pus pe burta masinii pe traseul evacuarii. Prima oara am facut greseala sa invelesc toba cu el pe zona de contact. Din cauza ca nu se disipa caldura deloc pe acolo se incingea restul tobei ca dreaqu.. Pe urma am lipit o bucata pe geanta in zona de contact cu toba. A fost mult mai bine, mai eficient, n-a topit geanta, chiar daca am mers cox cu pasager si 30 de kile de bagaje. A, ca pret am dat vreo 50 de lei pe o bucata de 1m2. Editat Aprilie 2, 2018 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 Sau ce a pus Elon pe racheta aceea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Aprilie 3, 2018 Autor Share Postat Aprilie 3, 2018 Aștept sa apăra resigilat pe emag și o sa îmi permit sa iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate