cristi Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 o iesire careva maine? daca ne permite vremea, bineinteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 o iesire careva maine? daca ne permite vremea, bineinteles. M as duce la un suc la Borsa prin Sighetu Marmatiei , careva ? Mesaj completat o iesire careva maine? daca ne permite vremea, bineinteles. M as duce la un suc la Borsa prin Sighetu Marmatiei , careva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 se pare ca manu nu glumeste cu posturile si iesirile lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 tinand cont ca 1 decembrie e liber si se anunta 16-17 grade as face o mica plimbare pana la stana de vale. m-am gandit ca e o ocazie speciala, ca nu prea ai sansa sa faci o astfel de excursie cu moto de 1 decembrie. Deci cine s-ar baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 tinand cont ca 1 decembrie e liber si se anunta 16-17 grade as face o mica plimbare pana la stana de vale. m-am gandit ca e o ocazie speciala, ca nu prea ai sansa sa faci o astfel de excursie cu moto de 1 decembrie. Deci cine s-ar baga? Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io,Io,io,io, M as duce si luni ca s liber pana la ....departe oricum Borsa cred ca duminica nu am ajuns numai pana pe Meses , a fost ceata si nu am mai continuat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 ma bag si io, doar daca se ajunge inapoi in oradea maxim ora 18 daca totul e ok trebuie sa merg de noapte la munci.unii mai servesc patria si de sarbatori sa ne vedem cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 vin si eu daca un salontan e bineprimit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 atunci maine la 10:30 la lukoil din nufaru nr. de tel.: 0742502835 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 destinatia? Mesaj completat eu pe la 3 ies... bag o piatra sau un remeti.sa vedem cum e vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
x8r-s Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 Hai ca incet incet se face si trupa de juniori daca nu-i problema m-oi baga si eu daca se poate din mai incolo dupa ce oi lua carnetu ,motoru pana atunci sper sa doarma in garaj ,de aia am vrut sa va anunt din timp ca de aceea imi iau motor sa pot face excursi cat mai multe , cu prieteni cat mai multi si nu in oras in aglomeratia aia, desigur nu m-oi bagat unde nu am locu meu" la junior" ,dupa aia oi creste si eu Mesaj completat daca nu-i problema m-oi baga si eu daca se poate din mai incolo dupa ce oi lua carnetu ,motoru pana atunci sper sa doarma in garaj ,de aia am vrut sa va anunt din timp ca de aceea imi iau motor sa pot face excursi cat mai multe , cu prieteni cat mai multi si nu in oras in aglomeratia aia, desigur nu m-oi bagat unde nu am locu meu" la junior" ,dupa aia oi creste si eu ioi iar am facut o boacana nu m-am uitat la data postari acelui quote scz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 salutari azi ,maine ceva pe 2 roti? o plimbare? vine primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 eu ies azi putin mai incolo dar nu stiu unde si la cat Mesaj completat 12° C CloudyNoon 13° C Mostly Cloudy1pm 14° C Mostly Cloudy2pm 14° C Partly Sunny3pm 13° C Mostly Cloudy4pm 12° C Rain5pm 11° C Rain6pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 de unde poti lua prognoza meteo pe ore? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 weather.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 weather.com merge si ala pentru asta garantez eu http://www.wunderground.com/cgi-bin/findwe...uSelect=WEATHER se intimpla sa fie adevarat in 90% din cazuri, doar in cazul in care se gaseste un vint rebel sa strice prognoza,aduce alti nori, alte povesti cu ochi deschisi in fata ferestrei, in rest e mai mult decat ok! e simplu de gasit prognoza pentru orice colt a lumi cu acest site Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 http://vremea.kappa.ro/bihor/oradea.html cam bate cu cei si afara ,nu tot timpul dar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 Budapest Motorbike Festival Date: 19-21 March, 2010 Opening hours: 19 March, 2010: 10.00-18.00 20 March, 2010: 10.00-19.00 21 March, 2010: 10.00-17.00 Venue: Hungexpo Budapest Fair Centre H-1101 Budapest, Albertirsai Ăşt 10. Letters: 1441 Budapest, POB.44. Pfone: +36-1/263-6000 Tickets: Daily ticket: 1.600 HUF Discount ticket: 1.100 HUF Family ticket: 3.200 HUF One ticket can be used once. The family ticket is for two adults and two children under 14. A discount ticket is for a 14-year-old child accompanied by an adult, for pensioners and students with student card. Entrance is free for children under 6 years. How to get there? By underground no. 2, direct connection by bus no. 100 (earlier "EXPO jĂĄrat") from the Metro terminus "Ărs vezĂŠr tere", or on foot from Metro terminus "PillangĂł utca". By tram no. 37 from the "Blaha Lujza tĂŠr" respectively. By car from "Kerepesi Ăşt" from the direction of the city cente On the domestic lines of VolĂĄnbusz C.Co. Ltd. you can get 50% discount. Parking: E and V parking site: 200 HUF/hour 600 HUF/4 hours 800 HUF/day Parking fee must be payed by the exit in E parking site and by the parking machine in Eastern Forum in the V parking site. Albertirsai street: 800 HUF/day Parking fee must be payed in advance to a parking site guard. Parking place for motorcycles at Gate III. - Entrance ticket is free on Wednesday! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 daca ne strangem de-o duba merge cu pierro ....asai pierro ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Februarie 21, 2010 Autor Share Postat Februarie 21, 2010 oiooi! mergem!!! numa sa va strangeti nu ca de obicei cand toata lumea face - drege da nici unu nu misca`n formatie.... poate e vreme buna si-ti arat cum se tine Vespe` me` dupa Keske ta )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 Stie cineva de ceva adunare sau eveniment moto in Targu Mures, pe la jumatatea lunii martie? Mi-a zis un prieten ca i-a auzit pe 2 bikeri discutand ca merg atunci, ca e ceva acolo. Cine stie detalii este rugat sa posteze. Si daca cineva planuieste sa mearga, sa ne adunam mai multi. Danke schĂśn! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 (editat) Nu mai iese nimeni ? Duminica cica ar fi vreme buna , nu inspre Cluj unde se anunta ploi. Ramane deci Ungaria sau spre Arad(Vârfuri) Editat Aprilie 10, 2010 de stefanbh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 In week end-u asta.....stam in garaj.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 (editat) Cica toata saptamana ploo....de abia weekendul urmator apare iar soarele http://www.meteo.ro/vremea/10/starea-vremii-in-Oradea.html Editat Aprilie 10, 2010 de doctoroo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Nu mai iese nimeni ? Duminica cica ar fi vreme buna , nu inspre Cluj unde se anunta ploi. Ramane deci Ungaria sau spre Arad(Vârfuri) La o iesire in Ungaria ma bag si eu. Spre Cluj da, ploaie de gropi se anunta. Culmea e ca imediat ce treci de granita de judet, in Cluj, nu mai e nici o groapa, drumul e ca in palma pana in Cluj-N. Nici macar peticit nu e ca nu au aparut gropi, desi tot drumul s-a facut cam in aceasi perioada si de aceeasi firma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 (editat) Pe sensul dinspre cluj spre oradea nu e asa rau...pe sensul invers parca am vazut ceva gropi dar nu e chiar asa bombardament. Oricum mi-a placut drumul de la Alba Iulia la Alesd. Un pic aglomerat dar bun pana la Turda, apoi o miniautostrada, apoi ceva mai virajat pana la Huedin cu doua benzi pe niste ace de par ceva de genul Piatra Craiului dar cu drum ca in palma, apoi Piatra Craiului care pe sensul dinspre Cluj e bun. Prin Ungaria nu gasim un drum virajat made in Romania cu asfalt execelent made in Ungaria? Dar pe circuitul ala de karting de la Arad? Ma bag si eu la iesiri de weekend pe drumuri acceptabile...id-ul de mess e in profilul meu. Astept invitatii Editat Aprilie 11, 2010 de doctoroo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate