P T R Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 Dragi colegi, Stiti cumva un locsor in garaj si pentru Hondita mea CB500 ? daca e ok zona rogerius atunci avem un loc.da pm daca esti interesat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norbyke Postat Ianuarie 29, 2012 Share Postat Ianuarie 29, 2012 la inceputul lunii iulie plec 2 capre din oradea in grecia, zona paralia, daca sunt doritori sa ma anunte pt detalii traseu, pret cazare sau idei. ce-i cu tine oradea? nici un semn, pe forumul din arad timisoara, satu mare mai sunt oamenii interesati de idee ) aici nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 5 in 1 la Hungexpo - 30,31 mart. 1 apr. 2012 A few days, when everything is about motorbikes! Visit the Budapest Motorbike Festival, and enjoy various programs: Stunt-riding show and contest, trial and quad contest, gokart. From our exhibitions: olt-timer motorbike and Car+Motorbike+Sport exhibition, Scooter World and Tattoo Expo. All of this at the price of just one ticket, for the delight of motorbike fans! In 2011, again at the Budapest Motorbike Festival. This season the traditional opening ceremony is renewing its form. The exhibition with an atmosphere of real festivals, where the visitors can meet this year’s novelties, meet up with famous riders, and can be a part of entertaining and extreme programs. 2012-ben az AutĂł-Motor-Tning Show keretĂŠben ismĂŠt Motor FesztivĂĄl a HUNGEXPO-n! EgyidejĂť kiĂĄllĂtĂĄsok: - ĂpĂtett Motorok ĂŠs AutĂłk TalĂĄlkozĂłja - Tattoo Expo - Gymkhana: OrszĂĄgos Bajnoki Futam 1. fordulĂł Programok: - Tuning autĂł ĂŠpĂtĂŠs ĂŠlĂľben - Hot Rod AutóÊpĂtĂľ BajnoksĂĄg - NemzetkĂśzi Tuning, Hifi, Motor TalĂĄlkozĂł ĂŠs Verseny - MotorĂŠpĂtĂľ BajnoksĂĄg - 16. Devil's Motor Show Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amper Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Incepe sezonul moto.Cine vrea sa participe la marsul de inceput de sezon al celor din Debretin(salonul Honda ora 10.30) sa vina sambata 10.03.2012 la Petromul din vama la ora 9.30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norbyke Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 de grecia nu-i nimeni interesat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 la var voi baga iarasi o tura si Grecia este pe lista tarilor prin care trec....nu stiu data exacta , dar stiu ca o sa fie in august.Zi planul tau si vedem daca se intersecteaza planurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 eu merg miercuri in grecia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 eu merg miercuri in grecia iu lucky soab Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norbyke Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 noi mergem in iulie 6 o saptamana ne cazam intr-o vila (crystal aura)in paralia, si cutreieram zona, avand headquarter la vila eu merg miercuri in grecia drum bun, si distractie plazuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 noi mergem in iulie 6 o saptamana ne cazam intr-o vila (crystal aura)in paralia, si cutreieram zona, avand headquarter la vila drum bun, si distractie plazuta! mersi:) nu merg in vacanta...dar revin cu poze de pe circuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 maine ma duc pana la targusor si inapoi. daca vrea cineva sa vina, sa imi scrie mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norbyke Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 maine ma duc pana la targusor si inapoi. daca vrea cineva sa vina, sa imi scrie mesaj. as veni eu, pacat ca nu-s acasa, ador traseul respectiv. Vezi ca la intoarcere, dupa sacuieni, chiar inainte de intersectia spre Ciocaia, in curba S vei avea mici denivelari/bubuituri, chiar pe linia ideala, in zona de 50 km/h, cu marcaj curba deosebit de periculoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Azi pe la 11.30-12 , un Cluj sau Varfurile , 0752771806 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Maine plec la Bulz, poate si Dragan daca nu este zapada, cine vrea sa vina, sa imi lase mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ares-Bh Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 Duminica 25.03 merge cineva undeva? M-as alatura si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Sa ne intalnim in curand la Lotus la un eveniment pt motociclisti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freedomfighter Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 SA NE RESPECTAM IN TRAFIC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsxaddict Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 SA NE RESPECTAM IN TRAFIC! Salut, Frumoasa initiativa. Vineri si Sambata nu pot, sunt plecat. Duminica as vrea sa vin, ora si locatia te rog. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 Salut, Frumoasa initiativa. Vineri si Sambata nu pot, sunt plecat. Duminica as vrea sa vin, ora si locatia te rog. Mersi. orele 12.00- plecarea din Statiunea 1 Mai TRASEUL :- strada Nufărului, Cantemir,P-ta Independenței,B-dul Magheru,B-dul Stefan cel Mare,Transilvaniei ,B-dul Dacia,B-dul Decebal,Calea Aradului,OneÂştilor,Tudor Vladimirescu,P-ta Unirii,Teatrul de Stat,Traian MoiÂşoiu,Calea Clujului,SeleuÂşului,Bumbacului,revenire către stațiunea 1 Mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ares-Bh Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Sa ne intalnim in curand la Lotus la un eveniment pt motociclisti! Prezent ! Voi fi acolo BH-10-UEC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freedomfighter Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Si e u cu noul me motor BH 08 JTW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norbyke Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 de 1 mai care e programul, stie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 si eu as vrea sa stiu la ce ora e defilarea moto...pe ebihoreanul.ro zice ca la 13.30 dar pe afisul cu orarul evenimentului scris 15.00....stie cineva ora la care va fi?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 la 13 cred ca e doar adunarea la lotus...marsu in sine o fi de la 15 oricum nu va luati dupa mine ca sunt sanse sa zic prostii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate