Sari la conținut

Planuri Iesiri - Plimbari/Evenimente moto

Pierrooradea
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

noi mergem in iulie 6 o saptamana ne cazam intr-o vila (crystal aura)in paralia, si cutreieram zona, avand headquarter la vila

eu merg miercuri in grecia :D

drum bun, si distractie plazuta! :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

noi mergem in iulie 6 o saptamana ne cazam intr-o vila (crystal aura)in paralia, si cutreieram zona, avand headquarter la vila

drum bun, si distractie plazuta! :D

mersi:) nu merg in vacanta...dar revin cu poze de pe circuit.

Link spre comentariu

maine ma duc pana la targusor si inapoi. daca vrea cineva sa vina, sa imi scrie mesaj.

as veni eu, pacat ca nu-s acasa, ador traseul respectiv. Vezi ca la intoarcere, dupa sacuieni, chiar inainte de intersectia spre Ciocaia, in curba S vei avea mici denivelari/bubuituri, chiar pe linia ideala, in zona de 50 km/h, cu marcaj curba deosebit de periculoasa.

post-55231-0-50777800-1331922009_thumb.jpg

post-55231-0-35636600-1331922032_thumb.jpg

Link spre comentariu

Maine plec la Bulz, poate si Dragan daca nu este zapada, cine vrea sa vina, sa imi lase mesaj.

Link spre comentariu

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Salut,

Frumoasa initiativa.

Vineri si Sambata nu pot, sunt plecat.

Duminica as vrea sa vin, ora si locatia te rog.

Mersi.

orele 12.00- plecarea din Statiunea 1 Mai

TRASEUL :- strada Nufărului, Cantemir,P-ta Independenței,B-dul Magheru,B-dul Stefan cel Mare,Transilvaniei ,B-dul Dacia,B-dul Decebal,Calea Aradului,OneÂştilor,Tudor Vladimirescu,P-ta Unirii,Teatrul de Stat,Traian MoiÂşoiu,Calea Clujului,SeleuÂşului,Bumbacului,revenire către stațiunea 1 Mai

Link spre comentariu

si eu as vrea sa stiu la ce ora e defilarea moto...pe ebihoreanul.ro zice ca la 13.30 dar pe afisul cu orarul evenimentului scris 15.00....stie cineva ora la care va fi?!

Link spre comentariu

la 13 cred ca e doar adunarea la lotus...marsu in sine o fi de la 15 :scratch: oricum nu va luati dupa mine ca sunt sanse sa zic prostii

Link spre comentariu

a fost cineva ? cum a iesit ?

A fost ok. Multe motoare si din alte judete(MM, SM) si din polonia a fost 2 HD. Si bineintels cu probleme specifice- niste motoristi care chiar atuncea si chiar acolo a trebuit sa demonstreze talentul de motorist. In rest a fost ok. Doar ca nu ne asteptam ca sa fie asa cald.

Daca nu ai rerusit Tudore sa ajungi la mars mai ai ocazia in 11-13 mai la marsul care va avea loc in judetul bihor.

Link spre comentariu

A fost ok. Multe motoare si din alte judete(MM, SM) si din polonia a fost 2 HD. Si bineintels cu probleme specifice- niste motoristi care chiar atuncea si chiar acolo a trebuit sa demonstreze talentul de motorist. In rest a fost ok. Doar ca nu ne asteptam ca sa fie asa cald.

Daca nu ai rerusit Tudore sa ajungi la mars mai ai ocazia in 11-13 mai la marsul care va avea loc in judetul bihor.

Cine sunt aia.....zi-mi si mie sa-i cert.... sa le rupem capul....sa nu ii mai salut:)))

Link spre comentariu

Fie recunosc eu m-am tot dat pe o roata :smoke: .Intradevar a fost super caaald, mi-a fiert motorul de numa, dar a fost ok..o sa pun mai tarziu vreo 2-3 poze.

Link spre comentariu

Fie recunosc eu m-am tot dat pe o roata :smoke: .Intradevar a fost super caaald, mi-a fiert motorul de numa, dar a fost ok..o sa pun mai tarziu vreo 2-3 poze.

[/quote

Deci tuuuuuuuuu.gata......nu mai vorbesc cu tine :laugh: ...da sa vad pozele

Link spre comentariu

Frumos, sper sa fiu acasa in weekendul ala si am sa vin

:cheers:

Link spre comentariu