littlekriminal Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 Da, e unul pe Calea Bucuresti, al doilea semafor la dreapta, intri pe strada si faci pe prima la stanga. La giratoriu o tii tot inainte si o sa vezi un semn mare pe care scrie "De unde esti????". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 (editat) Kriminaleee....omul a postat la SIBIU... )) Bineinteles ca asta nu inseamna ca nu trebuie sa isi actualizeze profilul... Editat Iulie 29, 2014 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 Dar i-a raspuns la intrebare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 (editat) Am avut ceva de munca cu el sa ma lamureasca ...cum zmeul le-a lovit pe ambele pe o singura parte.... presiunea in roti a fost ok ideea era ca avea in jur de 120 pe Judetean iar cand a redus pana la 100 incercand sa evite groapa a dat intr-o parte . de aceea sunt doar pe o singura parte .... Mulţumesc celor care l-au ajutat! În astfel de cazuri, dacă nu se găseşte o soluţie pentru jantă, se poate tăia valva, se cumpără o cameră şi drum bun! ( acesta este motivul pentru care nu mi-am luat o motocicletă cu jantele turnate, chiar Varadero aveam de gând ) Andry partea nasoala e ca, camere degeaba ii bagam ...la 60 /H vobla toata mobra vrei sa mearga cu 50 pana in Elvetia ? :crack: Editat Iulie 29, 2014 de WildRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 Stanga-dreapta bate . Am o mica umflatura pe o parte a jentii , cred ca asta ar fii cauza . Cauciucul e asezat bine,dar e si el uzat , urmeaza sa il schimb impreuna cu rulmentii de la roata. Sper ca dupa astea sa mai scap de voblaj . Se simte in ghidon pe 50-60 km/h , la viteze mai mari nu mai simt , dar se vede ca roata tot bate stanga dreapta. Bate stânga dreapta sau se plimbă toată faţă motocicletei sus-jos ? Dacă se plimbă vertical, poate fi cauciucul aşezat prost sau defect din fabricaţie la jantă. Se regăseşte acest defect şi la PD10, RD07 şi alte motociclete cu aceaşi jantă de 21", sudura ce uneşte cele două capete ale cercului jenţii nu a fost polizată complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 Stanga-dreapta bate . Am o mica umflatura pe o parte a jentii , cred ca asta ar fii cauza . Cauciucul e asezat bine,dar e si el uzat , urmeaza sa il schimb impreuna cu rulmentii de la roata. Sper ca dupa astea sa mai scap de voblaj . Se simte in ghidon pe 50-60 km/h , la viteze mai mari nu mai simt , dar se vede ca roata tot bate stanga dreapta. Tony . ai incercat sa o duci la centrat ? Vobleaza la 50 60 . si cand treci peste isi revine ....dar la tip cand am vrut sa ii dau mai mult asta vorbim de 65 70 am crezut ca il scap din maini mobra si eu am undeva la 62 65 de kg Mobra are 250 kg goala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 Vreau sa ii schimb intai cauciucul si rulmentii , vad ce se va intampla , dac inca vobleaza tare , o duc la centrat sau sun sa intreb daca se poate indrepta. Nu e chiar asa grav, in weekend am mers cu 140-150 pe autostrada si nu se simte , doar la 50-60. Nu ma deranjeaza chiar asa tare, ca nu trage intro parte sau altceva , dar stiu ca e acolo si eu vreau sa mearga perfect . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 Vreau sa ii schimb intai cauciucul si rulmentii , vad ce se va intampla , dac inca vobleaza tare , o duc la centrat sau sun sa intreb daca se poate indrepta. Nu e chiar asa grav, in weekend am mers cu 140-150 pe autostrada si nu se simte , doar la 50-60. Nu ma deranjeaza chiar asa tare, ca nu trage intro parte sau altceva , dar stiu ca e acolo si eu vreau sa mearga perfect . o sa ajungi sa te obisnuiesti cu ea asa ... apoi o sa ti se para cidat cand nu mai vobleaza ! ok sa ai spor si asfalt uscat fara evenimente neplacute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 mergi la magazinul de vopsele pe str. Stefan cel Mare , patronul mi-a vopsit mie rezervorul si carenele si a fost ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat August 9, 2014 Share Postat August 9, 2014 Yuk cred ca omul a gresit postarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magnetu' Postat August 9, 2014 Share Postat August 9, 2014 Omul a postat in thread de Sibiu! Duhhh?!!?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Decembrie 25, 2014 Share Postat Decembrie 25, 2014 Din pacate mi-a cazut planetara la masina in Sibiu eu fiind din Bucuresti tocmai azi Maine as vrea sa plec din Sibiu si am zis sa incerc aici poate e un mecanic auto binevoitor sau sa-mi puna o vorba buna la un mecanic sa ma ajute, de planetara voi face rost de la un prieten din Valcea si bineinteles deranjul va fi rasplatit. Masina este un vw polo 2006 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeKados Postat Decembrie 25, 2014 Share Postat Decembrie 25, 2014 Poti sa incerci la Leo (nu stiu daca lucreaza de sarbatori dar e om serios si mecanic ok): Adresa: Str. Nicolae Titulescu, 10 Cod Postal: Localitate: Sibiu Persoana Contact: Leo Cazacu Telefon: 0269.222.343 Mobile: 0722.588.423 Fax: 0269.222.343 E-mail: leocazacu@xnet.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Decembrie 25, 2014 Share Postat Decembrie 25, 2014 Inca valabil 0762.430.775 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 26, 2014 Share Postat Decembrie 26, 2014 In Selimbar, strada principala, nu stiu nr, dar este in centrul satului in statia de autobuz, aproape de primarie pe aceeasi parte,o casa mare galbena(cea mai mare) cu farmacie si magazin piese . Intrebi de Vasile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Decembrie 27, 2014 Share Postat Decembrie 27, 2014 Ai reusit sa pleci de-acolo ? Nu de alta , dar daca n ai plecat inca te trimit pe la ai mei sa mananci un carnat si sa bei o palinca .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Decembrie 27, 2014 Share Postat Decembrie 27, 2014 salut ms de invitatie dar am plecat ieri cu trenul fiindca n-am gasit nici un mecanic dispus sa ma ajute am sa vin iar luni, sper sa se rezolve repede si sa fie drumul ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_zbr Postat Decembrie 27, 2014 Share Postat Decembrie 27, 2014 Tipic sibian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maiermarius85 Postat Decembrie 28, 2014 Share Postat Decembrie 28, 2014 da-mi un telefon pe 0743168200 si vb cu mecanicul meu, sigur reusesc sa te ajut cumva, sper numa sa nu fie plecat din localitate in rest garantez ca se rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Face cineva in Sibiu sau imprejurimi Airbrush la motoare (niste dungi, nimic complicat)?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvy4u Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 imi spuneti si.mie un mecanic motk bun?? am.probleme la carburatoare la un gs500 si as vrea sa o rezolv inainte sa il vand...Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 (editat) . Editat Februarie 2, 2015 de dionysos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvy4u Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 SIBIU !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alyU Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 (editat) Editat Februarie 3, 2015 de alyU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Incearca la el, e mesrias baiatul: https://www.facebook.com/tattoo.samuel?fref=ts Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate