Muretto Grundieg Postat Mai 21, 2018 Share Postat Mai 21, 2018 Intrare pe contrasens și impact. http://www.monitorulcj.ro/actualitate/64047-trafic-oprit-intre-cluj-si-oradea-un-motociclist-grav-ranit-dupa-ce-a-intrat-in-doua-masini#sthash.3kL9jHnw.dpbs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Mai 21, 2018 Share Postat Mai 21, 2018 (editat) ^ alt=foto arhiva sursa foto portalSM O imagine corespunzatoare -> AICI Locatia accidentului -> AICI Colegul implicat in accident -> AICI Un alt articol, insa tot cu imagini fara nici o legatura: https://ziarulclujean.ro/un-motociclist-a-ajuns-in-stare-grava-la-spital-elicopterul-smurd-a-intervenit-la-locul-accidentului/ Primit de la colegi: "Colegi, in urma unui accident un coleg de al nostru are nevoie de sange . Urgent !! Strada Nicolaie Balcescu nr 18 orar 7;30-14 sa se mentioneze pe nume CristianCoroiu . Maine cat mai repede. Momentan se afla la upu. Va multumesc." Editat Mai 21, 2018 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 21, 2018 Share Postat Mai 21, 2018 S-a facut apel pe facebook ca este nevoie de sange. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Mai 21, 2018 Autor Share Postat Mai 21, 2018 Întreba cineva mai demult despre statistici. În 2017, în România, s-au înregistrat 345 de accidente grave cu motocicliști. Dintre acestea 188 au avut ca vinovăție principală conducătorii de motociclete. Cauzele generatoare au fost viteza excesivă și depășirile neregulamentare. Sursa : dl. Georgian Drăgan purtător de cuvânt al IGPR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danytm Postat Mai 21, 2018 Share Postat Mai 21, 2018 (editat) Întreba cineva mai demult despre statistici. În 2017, în România, s-au înregistrat 345 de accidente grave cu motocicliști. Dintre acestea 188 au avut ca vinovăție principală conducătorii de motociclete. Cauzele generatoare au fost viteza excesivă și depășirile neregulamentare. Sursa : dl. Georgian Drăgan purtător de cuvânt al IGPR. Adica in peste 55% din cazuri a fost vinovatia conducatorilor de motociclete, asta cred ca ar trebui sa ne dea de gandit. Editat Mai 21, 2018 de danytm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaximusPC Postat Mai 21, 2018 Share Postat Mai 21, 2018 Probabil si din restul de 45% jumatate a fost si din vina motociclistilor, chiar daca a iesit vinovat soferul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danytm Postat Mai 21, 2018 Share Postat Mai 21, 2018 Probabil si din restul de 45% jumatate a fost si din vina motociclistilor, chiar daca a iesit vinovat soferul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KONGLY Postat Mai 21, 2018 Share Postat Mai 21, 2018 MAXIMUSPC dc nu ii completezi profilu esti undercover hater ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Mai 21, 2018 Share Postat Mai 21, 2018 Ma strange in spate. Pacat, mare pacat. Cred ca tuturor ni s-a intamplat macar odata sa intram prea tare intr-o curba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 21, 2018 Share Postat Mai 21, 2018 Dar nu toti am ajuns pe contrasens. Pt ca "diferite motive". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Eu am ajuns, dar am avut noroc. Si nu doar o singura data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 (editat) Pe contrasens niciodata ca iau curbele la dreapta mai cu frica Întreba cineva mai demult despre statistici. În 2017, în România, s-au înregistrat 345 de accidente grave cu motocicliști. Dintre acestea 188 au avut ca vinovăție principală conducătorii de motociclete. Cauzele generatoare au fost viteza excesivă și depășirile neregulamentare. Sursa : dl. Georgian Drăgan purtător de cuvânt al IGPR. Eu intrebam de statistici dar ma interesa nu o cifra absoluta care nu-mi zice nimic avand in vedere dinamica posesorilor de motociclete, ci una raportata la numarul acestora. Editat Mai 22, 2018 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Din zorii forumului de când o mână de motocicliști conștienți făceau aici teoria ruletei rusești nu s-au schimbat prea multe, mai degrabă „puțini am fost mulți am rămas! ” Între timp fiecare dintre noi și-au trăit poveștile, unii le mai trăiesc încă și vor apuca să le spună nepoților, alții vor fi doar fotografii îngălbenite pe o polită cu explicații gen, acesta a fost bunicu-tău, sau unchiu-tău, sau fostul iubit și l-ai fi cunoscut dacă...( mergea la pistă în loc să fie asul șoselelor, trăia viața de motociclist nu doar beția adrenalinei sau chiar alte explicații mult mai puțin măgulitoare .) Unii se informează, citesc, reacționează, alții îi dau pur și simplu înainte.... fără frâne! În democrația asta ciudată, măcar ca motociclist ai dreptul să alegi și e bine s-o faci corect. Dacă nu, selecția naturală corectează mai devreme sau mai târziu erorile. Sănătate maximă colegului și urări să poată citi dacă n-a făcut-o încă, cel mai tare articol scris cândva de către un motociclist român: https://calatoriifestinalente.wordpress.com/2012/05/23/am-devenit-motociclist-oare-cat-mai-am-de-trait/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 (editat) Intr-adevar, cel mai bun articol. La mare distanță de orice altceva spus sau scris pe aceasta tema. E foarte bine ca l-ai amintit, ar trebui sa fie cumva readus periodic la cunostinta membrilor cu mijloacele specifice administrarii forumului. Sau pinned. Editat Mai 22, 2018 de WotRU2Me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate