misionaru Postat Septembrie 13, 2018 Share Postat Septembrie 13, 2018 Pacat, eu eram pentru ambele stiluri Trebuie sa ma interesez unde cantati voi, sau poate se face un topic pe forumul asta, sa stim si noi. Poate, un topic util in sfarsit, dupa multe altele degenerate in certuri Astept cu interes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 13, 2018 Share Postat Septembrie 13, 2018 Haha. Din pacate nu ne pupam cu Haggard pe stil. Belbody e in romania de ceva timp deja. Eu am plecat insa iar, acum sunt in Munchen.. asta daca nu era suficient de conplexa ecuatia mea. Si da. Iau avionul la fiecare competitie in tara si apoi inapoi Si eu care credeam ca incep sa ni se intoarca "creierele" inapoi )))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Septembrie 13, 2018 Share Postat Septembrie 13, 2018 Pomit ca in maximum trei ani revin - trebuie sa mi fac o baza solida de cascaval venit, ca apoi cand revin sa muncesc mai putin si sa racing mai mult.Cat despre cantari, da-mi un add pe fbk, acolo voi posta sigur, sau like la pagina de fbk a trupei 9.7 RICHTER. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Septembrie 13, 2018 Share Postat Septembrie 13, 2018 (editat) Profit, pe aceasta cale, sa promovez o initativa de-a mea, de anul trecut, in a ne testa franele intr-un cadru relativ sigur: /index.php?/topic/749903-distante-de-franare-probe-practice/page-33&do=findComment&comment=4487234 Weekend-ul viitor, daca vremea ne permite, eu propun o noua intalnire pentru mai multe evaluari individuale Scuze, dar forumul nu imi permite un plus la topic daca dau postare noua atunci cand sunt eu ultimul care a scris. Chiar as aprecia un post in acel topic pentru a-l aduce pe linia de plutire. Editat Septembrie 13, 2018 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Septembrie 17, 2018 Share Postat Septembrie 17, 2018 (editat) Nu e vlog, dar e video: Super FUN Editat Septembrie 17, 2018 de Sinner- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Eu ma mai uit pe la gagica asta. Din cand in cand imi mai apare in recomandari si nah... n-ai cum sa nu dai click. Mai ales cand vezi cum umbla ea cu cheia dinamometrica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 A mierlit-o domnisoara anul trecut parca . Eu vad ca a postat acum trei ore... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 A mierlit-o domnisoara anul trecut parca . O rusoaica tot cu S1000RR a dat coltul. Asta-i olandeza, avea o Nuda. Acum vad ca s-a reprofilat pe S1000RR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Poate are wi-fi acolo sus :-/ Eu vad ca a postat acum trei ore... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 De aici tragem o concluzie: RR-ul e motoreta e pizdet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Asta e pesta vloggerina, se raspandeste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Ce era sa muste din loganul albastru, cascand gura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Îl cunoaște cineva de pe aici pe spartu’ ăla? Doamne, ce imbecil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Ce-mi place e ca nimeni nu-l suporta, si cu toate astea toate video-urile lui sunt share-uite aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Septembrie 19, 2018 Share Postat Septembrie 19, 2018 Baietelului asta ii va plesni o vena cat de curând. Mersul pe motocicleta trebuie sa fie o relaxare si o placere. Cand te iei la hartă cu mai toata lumea din trafic, pentru vini reale sau inchipuite, cazul de fata, nu mai e placere.Omul e încordat, crispat si e ferm convins ca toti soferii vor sa-l omoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Septembrie 19, 2018 Share Postat Septembrie 19, 2018 Îl cunoaște cineva de pe aici pe spartu’ ăla? Doamne, ce imbecil! Stie lumea cum il cheama, cum arata si cam pe unde sta. De ce, te-a suparat? » Post actualizat in 19 Sep 2018 06:49 Omul e încordat, crispat si e ferm convins ca toti soferii vor sa-l omoare. Ca toti incepatorii de altfel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Septembrie 19, 2018 Share Postat Septembrie 19, 2018 Nu. Doar intreb. E prea prost. Punct. Stie lumea cum il cheama, cum arata si cam pe unde sta. De ce, te-a suparat? » Post actualizat in 19 Sep 2018 06:49 Ca toti incepatorii de altfel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Septembrie 20, 2018 Share Postat Septembrie 20, 2018 A mierlit-o domnisoara anul trecut parca . A postat un video acu 2 zile. A mai fost una care a murit, într-adevăr, dar nu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 20, 2018 Share Postat Septembrie 20, 2018 Rabdare pana la min 2.53 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 20, 2018 Share Postat Septembrie 20, 2018 (editat) M-ai facut sa-i fac o juma de vizualizare! Cat de retard sa fii cand vezi ca ala se baga, si macar semnalizeaza, tu sa dai inainte, cu ture, la intimidare?!? In stilul asta, daca mergi zi de zi prin oras, intr-o saptamana cel mult ti-o furi. Editat Septembrie 20, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 21, 2018 Share Postat Septembrie 21, 2018 Rabdare pana la min 2.53 Uitati-va de la minutul 4:30, daca observati ceva si spuneti ce parere aveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Septembrie 21, 2018 Share Postat Septembrie 21, 2018 Uitati-va de la minutul 4:30, daca observati ceva si spuneti ce parere aveti E fumata deja, are oja pe unghii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 21, 2018 Share Postat Septembrie 21, 2018 Eu am crezut ca e femeie ) O M G Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 21, 2018 Share Postat Septembrie 21, 2018 Wooooot?!? Vloggerii metrosexosi?!? Ai de plm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Septembrie 21, 2018 Share Postat Septembrie 21, 2018 Wooooot?!? Vloggerii metrosexosi?!? Ai de plm... O fi fost Tazmi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate