Kosh Postat Octombrie 15, 2018 Share Postat Octombrie 15, 2018 Trebuia sa fie intre ghilimele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Octombrie 15, 2018 Share Postat Octombrie 15, 2018 Belit la "urs"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Octombrie 15, 2018 Share Postat Octombrie 15, 2018 Mai bine iti premiai fanii cu alea trei muste de pe camera. Le-ai filmat in 4k ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Octombrie 26, 2018 Share Postat Octombrie 26, 2018 (editat) Episod nou in facere How i edit my vloggs, the travel rig.⏯ youtube.com/AdrianSinner97#AdrianRus #Sinner97 #RaceVlog » Post actualizat in 28 Oct 2018 20:29Teaser pentru episodul ce urmeaza:~NextLevel LINK CLICK » Post actualizat in 28 Oct 2018 20:31» Post actualizat in 30 Oct 2018 07:52 Re link, FBK error▶ https://www.facebook.com/1162871750476016/posts/1897141207049063/ Editat Octombrie 26, 2018 de Sinner- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 30, 2018 Share Postat Octombrie 30, 2018 Foarte misto editarea, imi place intro-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Octombrie 30, 2018 Share Postat Octombrie 30, 2018 e acelasi preset pe care il foloseste si Alberto Naska Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaiten Postat Octombrie 30, 2018 Share Postat Octombrie 30, 2018 Tocmai am postat azi un episod nou din aventura in Bosnia si Hertegovina. Cred ca este cel mai tare film din seria asta: Enjoy si subscribe daca va place genul asta de filme si calatorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 30, 2018 Share Postat Octombrie 30, 2018 laic @kaiten. parca incepe sa-mi scada cheful de a vinde vaca... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Noiembrie 2, 2018 Share Postat Noiembrie 2, 2018 Pai s-a cam fasait. Plus ca au mai crescut si ei. Nu mai e asa mare chestie. Pana si revenirea lui STM tot fasaita asa a fost. Mai posteaza baiatul ala grasut cu pulpane, Nutz rider sau cum il cheama, cate un clip in care el si tovarasii lui se cocalaresc unul la altul prin trafic doar pentru ca stiu ca se filmeaza, dar si alea tot fasaite sunt. Ce sa faci, vremurile se schimba A fost frumos ce-a fost... neeext! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 3, 2018 Share Postat Noiembrie 3, 2018 (editat) Publicul tinta se pregateste pt "ievaluare", vorba lui notarel Editat Noiembrie 3, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Noiembrie 5, 2018 Share Postat Noiembrie 5, 2018 Vreau sa va impartasesc ultima iesire la circuit din anul asta, la Rijeka.Stiu ca nu ii motovlog, (dupa cum ii titlul thread-ului ) dar nu am stiut unde sa postez sa primesc niste impresii, fie ele negative sau pozitive. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaiten Postat Noiembrie 6, 2018 Share Postat Noiembrie 6, 2018 Tocmai am pus episodul 4 al calatoriei in Bosnia si Hertegovina. Plictiseala cat cuprinde in episodul asta... ne bramburim cautand intrarea intr-o baza, facem poze ca turistii chinezi cu un avion, mergem de bezmetici prin niste hangare.. seara o ardem si mai trist - gasim un camping sub-mediocru si bem o (singura) bere calda in jurul unui foc asa, mai de Doamne-ajuta. Nu va uitati... - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinulupescu Postat Noiembrie 6, 2018 Share Postat Noiembrie 6, 2018 Bucharest Bike Traffic imi place foarte mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Noiembrie 7, 2018 Share Postat Noiembrie 7, 2018 e acelasi preset pe care il foloseste si Alberto Naska Merci pt mesajul constructiv, as fi murit si ramaneam un ignorant fara tine. Cam cat ti-a luat ca sa scrii postarea asta? Vreo.. 30 secunde probabil. La intro-ul acela de 3 minute am lucrat vreo 15 ore neridicat de la masa (afara de vreo doua pisari si o pizza delivery) plus inca 10 ore a doua zi - pentru ca apoi sa apara cineva sa spuna 'aah, e ca al lui cutare' Ideea este aceeiasi cu Naska, la baza, dar daca tu ai senzatia ca s-a luat un template si s au dat doua clicuri.. esti milioane de ani distanta de adevar. Urmeaza in cateva zile sa postez un nou episod. O sa fie 'ca salvadori' sau 'ca...' - lucrez de 5 saptamani la el. :thumbsup: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Noiembrie 7, 2018 Share Postat Noiembrie 7, 2018 Pai nici macar constructiv nu a fost mesajul. Era o simpla chestie observata din postura de observator.Nu tre s-o iei ca pe un afront. Lui Naska i-a explodat canalul pentru ca are continut bun. Acum, el are introul ala de ceva timp, prin urmare normal ca o sa apara cineva care o sa spuna ca e ca al lui cutare, ca nah, se numara de la primul.Nu neg munca, Doamne fereste, zic doar ca il validezi pe italianul ala ca trendsetter daca "ideea este aceeasi cu Naska".No hate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Noiembrie 7, 2018 Share Postat Noiembrie 7, 2018 No worries. All ok. Il invidiez pe naska. Eu dupa 8 ore birou pe zi trebe sa gasesc vreme si de montaj si de antrenament. Born to ride, firces to work. #viataGreu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 7, 2018 Share Postat Noiembrie 7, 2018 No worries. All ok. Il invidiez pe naska. Eu dupa 8 ore birou pe zi trebe sa gasesc vreme si de montaj si de antrenament. Born to ride, firces to work. #viataGreu Vine iarna Adriane, cum te mai antrenezi acum ? Sala, bicicleta, alergat, ca doar trebuie sa ai conditie fizica pentru etapele de anul viitor.Toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Noiembrie 8, 2018 Share Postat Noiembrie 8, 2018 Am toata iarna aproape planificata cu antrenamente, sper sa iasa cum mi am propus.Momentan iau o pauza o saptamana de ne mers la niciun antrenament. Noul episod este gata, in sfarsit dupa o luna de lucru. Cine suntem De ce facem asta Cum ne ia valul O scoatem la capat Ne traim visul Subscribe pe canalul YT, nu fi #YamahaR1 #AdrianSinner97 #RaceVlog #MotoVlog #Superbike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Noiembrie 8, 2018 Share Postat Noiembrie 8, 2018 Italianu neitalianu, dar mie imi place romanul! Dat click, vazut, placut! De vede evolutia de la episod la episod! Deja e altceva, in materie de montaj/editare. Bravo, sa curga likeurile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
linoleu Postat Noiembrie 8, 2018 Share Postat Noiembrie 8, 2018 Felicitari! Se vede ca iti doresti sa evoluezi si pe acest plan cu toate ca timpul nu te ajuta. Poate ar trebui sa eviti sa dai fast forward si blackout-uri ca in prima parte deoarece mi se pare obositor de urmarit. Comentariile adaugate pe filmare de multe ori nu am apucat sa le citesc si trebuia sa dau inapoi. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Noiembrie 8, 2018 Share Postat Noiembrie 8, 2018 Da, ideea de dinamism implica genul acesta de procedeu, este ca in viata, uneori te buimaceste de cap, fiind prea repede, alteori vrei sa derulezi sa mia traiesti odata clipa hi hi. Un Share prin ce grupuri de fbk mai activati & Subscribe ar fi de mare ajutor - amin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kaiten Postat Noiembrie 8, 2018 Share Postat Noiembrie 8, 2018 Subscribed, foarte misto editarile. O mica sugestie - cand pui text lasa-l putin mai mult pe ecran, sa fie mia usor de citit. Keep up the good work! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Noiembrie 8, 2018 Share Postat Noiembrie 8, 2018 dap, stiu, ai dreptate, mai implica inc ao ora de bibileala ce psui tu si pur si simplu am cedat psihic sa mia stau sa l mai lucrez.de 5 -6 saptamani lcurez la episodul asta, si mi dua seama ca in mid season imi va fi imposibil sa editez la nivelul asta, tinand cont de implicatiile dpdv al timpului necesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 Am sa las asta aici, cu mentiunea: INSCRIETI-VA pe canal: http://bit.ly/Sinner97 Urmeaza ceva, cel putin interesant.. #AlwaysAimForTheBest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 1, 2018 Share Postat Decembrie 1, 2018 Asta e unu' nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate