raluca_carlan Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 Pune si linkul de la facebook ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 Găsești si tu pagina lui Godina si scrolezi un pic. E printre primele postari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 L-a dat jos...dar cine l-a amenintat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 10 minutes ago, ashtray. said: L-a dat jos...dar cine l-a amenintat? Cei patru asasini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 Robert Muresan, Multiplul campion national explica de ce.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 29 minutes ago, XaeL said: Cei patru asasini L-a mancar in c*r si pe Bandit. Nu putea sa-si vada si el de treaba. Da-le-n plm de vizualizari ca nu mai ai 16 ani. Exista o vorba romaneasca foarte adevarata care zice "Gura bate c*rul" :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 19, 2019 Share Postat Martie 19, 2019 Ma da-l dreacu... l-a amenintat lumea cu moartea? :)) Iar se victimizeaza? Are Godina subiect de discutie 3 ani de-acum incolo, daca se uita pe filmuletele lu' Bandit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Martie 21, 2019 Share Postat Martie 21, 2019 aparent pe pagina de FB a lui Godina, s-a dezlantuit Jihadul cu postarea aia. Iti dai seama cum ar fi sa intre politia si sa ia la bani marunti pe alde motovloggerii din brasov :))) sa vezi cum dispar clipurile si subscriberii. 15 seconds of fame Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 21, 2019 Share Postat Martie 21, 2019 Pune si tu, te rog, un link ca n-am fb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Martie 21, 2019 Share Postat Martie 21, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Martie 21, 2019 Share Postat Martie 21, 2019 (editat) 1 hour ago, LimpTA said: aparent pe pagina de FB a lui Godina, s-a dezlantuit Jihadul cu postarea aia. Iti dai seama cum ar fi sa intre politia si sa ia la bani marunti pe alde motovloggerii din brasov :))) sa vezi cum dispar clipurile si subscriberii. 15 seconds of fame Godina zicea ca vorbise cu omul pe privat si urma sa isi ceara oficial scuze (vloggerul, nu Godina). Sa inteleg ca a deraiat treaba? (e imposibil de urmarit firul comentariilor pe fb si eu unul nu vad nimic special fata de ce citisem cand am postat aici alaltaieri) Editat Martie 21, 2019 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Martie 21, 2019 Share Postat Martie 21, 2019 nu mai stiu cand in timp s-au vorbit ei pe privat. Doar citeam pe acolo si ma gandeam fix la celalalt brasovean care tipa la femei pe strada. Cum ar fi, din cauza siretlicului din clipul asta, sa se focalizeze din plictiseala politia sa-i ia la puricat pe youtube :)) Gata s-a inchis mahalaua. Si-a cerut scuze. https://youtu.be/2eb9aV47Nek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Martie 21, 2019 Share Postat Martie 21, 2019 Daca ramane doar la atat mi se pare ca flăcău scapa cam usor...adica falsifici un clip ca sa pui intr-o lumina proasta o actiune a politiei romane si tu scapi doar cu scuze...sigur are o implicatie legala acel clip si ar trebui pedepsit conform legilor in vigoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 21, 2019 Share Postat Martie 21, 2019 Ce ordinar :)))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Martie 22, 2019 Share Postat Martie 22, 2019 (editat) Pina la urma a facut un clip https://www.youtube.com/watch?v=2eb9aV47Nek Editat Martie 22, 2019 de Kiki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 23, 2019 Share Postat Martie 23, 2019 Ce păcat că nu am fost pe fază să văd clipul inițial ..oricum cred că aceste scuze în fața clasei ajută un pic , măcar observă și publicul țintă că realitatea e diferită și o editare mincinoasă poate costa. Meanpower, eu te percepeam ca o persoana plina de veselie și sinceră, nu merită să strici această imagine și apreciez filmul cu scuzele. E important să te simți bine în propria piele și să poti pune capul pe pernă liniștit, at the end of the day. Hai, o să treci și peste asta, face parte din procesul de învățare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Martie 27, 2019 Share Postat Martie 27, 2019 "In zona de comfort".. #YamahaR1 #Superstock1000 #AdrianRus97 #Sinner97 #WeR1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 2, 2019 Share Postat Aprilie 2, 2019 Canalul meu este combinat cu masini si motociclete..dar nu este chiar genul de motovlog.O sa vina clipuri de enduro,curse din Romania etapele MotoRc,trial etc.Momentan sunt incepator la capitolul trial si sunt curios daca exista cineva pe aici care practica sportul asta?Mi se pare cel mai tehnic lucru facut pana acum:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Aprilie 2, 2019 Share Postat Aprilie 2, 2019 bine ai venit si spor la treaba. Nu ti pune mari sperante aici de vizualizari si feedback daca vorbesti despre sport si 'munca' - aici prinde doar panarama si mahalageala in trafic. Spor la montaj si good work. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 2, 2019 Share Postat Aprilie 2, 2019 Aoleeeoooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 2, 2019 Share Postat Aprilie 2, 2019 Acum 34 minute, Sinner- a spus: bine ai venit si spor la treaba. Nu ti pune mari sperante aici de vizualizari si feedback daca vorbesti despre sport si 'munca' - aici prinde doar panarama si mahalageala in trafic. Spor la montaj si good work. Mersi!! Nu prea ma intereseaza vizualizari si fac mai mult treaba asta pentru a cunoaste oameni cu aceeasi pasiune.Cel mai probabil ne vedem la Adancata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Aprilie 6, 2019 Share Postat Aprilie 6, 2019 In weekend iese noul episod, until then, enjoy the Teaser Show! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 11, 2019 Share Postat Aprilie 11, 2019 La 02.04.2019 la 20:49, todea a spus: Canalul meu este combinat cu masini si motociclete..dar nu este chiar genul de motovlog.O sa vina clipuri de enduro,curse din Romania etapele MotoRc,trial etc.Momentan sunt incepator la capitolul trial si sunt curios daca exista cineva pe aici care practica sportul asta?Mi se pare cel mai tehnic lucru facut pana acum:))) Super. Felicitări. Mi-a plăcut foarte mult și m-ai făcut foarte curios în legătură cu opțiunea asta. Mulțumesc frumos pentru ca ai filmat, muncit la procesare, upload și sharuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Aprilie 18, 2019 Share Postat Aprilie 18, 2019 (editat) S-au castigat si manusile, dar, nu fara peripetii https://www.youtube.com/watch?v=0k3COBWW1U0 Editat Aprilie 18, 2019 de Sinner- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 21, 2019 Share Postat Aprilie 21, 2019 La 11.04.2019 la 11:53, _Raul_ a spus: Super. Felicitări. Mi-a plăcut foarte mult și m-ai făcut foarte curios în legătură cu opțiunea asta. Mulțumesc frumos pentru ca ai filmat, muncit la procesare, upload și sharuit. Ma bucur si iti multumesc pentru apreciere! Am filmat si la prima etapa din campionatul britanic de trial si urmeaza sa-l editez cat de curand. Daca ai sansa sa incerci un trial eu zic ca o sa-ti placa! Cred ca tocmai am postat cel mai bun clip de pe canalul meu M-am dus cu trialul la un prieten sa schimb pompa de frana si dupa 6 sau 7 beri(nimeni nu mai stie exact cate) a zis ca vrea sa se apuce de trial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate