Klaus Cata Postat Iulie 7, 2018 Share Postat Iulie 7, 2018 Am preluat de pe facebook Am inteles ca s a intamplat noaptea trecuta, baiatul nu avea permis insa era pe un gsxr srad(21 de ani). Cica avea viteza destul de mare si i a aparut in fata un hyundai. https://www.facebook.com/stan.nicunicusor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 7, 2018 Share Postat Iulie 7, 2018 (editat) Pe mine m-ar interesa postarea ee pe fb despre accident. Profilul lui ma interesează putin spre deloc. Bine, pot vedea ca avea un gixxer in 3 sau 4 culori si ca anul trecut avea o alta tiganie de mobra pe care a dat-o ca sa isi ia bijuteria asta cu care a facut poc Editat Iulie 7, 2018 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iulie 7, 2018 Share Postat Iulie 7, 2018 Și rolul postului tău care e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CreB0 Postat Iulie 7, 2018 Share Postat Iulie 7, 2018 Pentru oameni de genul nici macar un gram de compasiune nu se merita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Iulie 7, 2018 Autor Share Postat Iulie 7, 2018 (editat) @xael era pe ceva grup cu motohelp la final (sper sa mai gasesc) Rolul postarii este la fel ca oricare postare din topicul accidente. Eu am preluat informatiile . Si oricum , pe forum am gasit inca 2 accidente in zona respectiva de acum cativa ani. @bmws1000rr vad ca esti pus pe hatereala de fiecare data cand postezi. Ai ceva sa ne zici ? Pe grupul asta a fost pus :https://www.facebook.com/groups/612935415570093/ Editat Iulie 7, 2018 de Klaus Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iulie 7, 2018 Share Postat Iulie 7, 2018 Calm! Nu la tine ma refeream! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Iulie 7, 2018 Autor Share Postat Iulie 7, 2018 Calm! Nu la tine ma refeream!Scz. M am atacat si eu ca prostu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Iulie 7, 2018 Share Postat Iulie 7, 2018 (editat) Pe mine m-ar interesa postarea ee pe fb despre accident. Profilul lui ma interesează putin spre deloc. Bine, pot vedea ca avea un gixxer in 3 sau 4 culori si ca anul trecut avea o alta tiganie de mobra pe care a dat-o ca sa isi ia bijuteria asta cu care a facut poc nu mai bine ne povestesti tu cum ti-a sarit copacul in fata cand ai facut si tu poc ?? vad ca esti cam curios din fire si te pricepi la toate...motoarele nu sunt ptr oricine si cu siguranta nici ptr tine ! din pacate el nu a fost asa norocos ca si tine. Editat Iulie 7, 2018 de banat rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 8, 2018 Share Postat Iulie 8, 2018 Ce noroc sa mai ai...nush daca au ramas trei suruburi intregi la mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 8, 2018 Share Postat Iulie 8, 2018 Mai uitați- va si unul si altul la subtitlul secțiunii "accidente". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 8, 2018 Share Postat Iulie 8, 2018 Eu ziceam de baiatul asta, ca la cum arata motocicleta, se prea poate ca si el sa fie zdrobit tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 8, 2018 Share Postat Iulie 8, 2018 Nu tu. Aillati doi care nu au loc de mine pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Momoah Postat Iulie 8, 2018 Share Postat Iulie 8, 2018 (editat) Mergea fara permis, era sukar! .. Bine ca nu a nenorocit pe altii. Editat Iulie 8, 2018 de Momoah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertCtin Postat Iulie 8, 2018 Share Postat Iulie 8, 2018 Mmm.. cum sa o numim? Selectie naturala? Ghinion?Intotdeauna am avut o enigma la asemenea accidente.. sa rupi gura la motoreta intr-o zona rezidentiala / eventual intr-o zona de unde-ti pot iesi masini stanga / dreapta..Vrei sa mergi tare? Vrei sa fii mare boss si sa impresionezi fetele de la tine din sat? Nu cred ca asta-i solutia..In fine.R.I.P. baiatului.. deciziile proaste conduc la situatii si mai proaste.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 8, 2018 Share Postat Iulie 8, 2018 (editat) Ce ciudat este ca pe aceasta sectiune toti promoveaza si invita la mersul incet, pe cand la alte sectiuni... not so much! Nu c-as generaliza, dar ipocrizia este in floare la motociclisti! Pacat de tineretea lui! Editat Iulie 8, 2018 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iulie 8, 2018 Share Postat Iulie 8, 2018 pacat ca inca mai sunt multi ca el si vor mai fii mult timp de acum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Iulie 8, 2018 Share Postat Iulie 8, 2018 pacat ca inca mai sunt multi ca el si vor mai fii mult timp de acum.... nici cu tine nu mi-e rusine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Iulie 8, 2018 Autor Share Postat Iulie 8, 2018 Aouleu. ) gata baieti. Nu are rost sa va certati. Sper ca daca aveti prieteni natarai sa ii mai domoliti . Stiu ca uneori e imposibil. Am si eu un prieten care exagereaza cu viteza si depasirile si tot stau cu gura pe el, dar cred ca degeaba. Dar tot nu ma las Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Iulie 9, 2018 Share Postat Iulie 9, 2018 Adevarul ca si eu as da Honda peste Hyundai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 9, 2018 Share Postat Iulie 9, 2018 N-ai permis, stai pe cwurul tau acasa sau mergi in padure sau pe circuit. Restu' e poveste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Iulie 9, 2018 Share Postat Iulie 9, 2018 sau la tastatura ( merge si un joystick) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claudiu_Lucian Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 (editat) Dumnezeu sa il ierte! Pacat de tineretea lui! La 19 ani instinctul de conservarea este 0 sau aproape 0. Cred ca mai toti am fost a fel la varsta aia. Spre norocul meu nu am avut prea multi cai putere pe mana, indiferent de numarul rotilor, viteza ucide! Editat Iulie 11, 2018 de Claudiu_Lucian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate