mircea_simson Postat August 5, 2018 Share Postat August 5, 2018 Astazi la 200 m de pastravaria de la Mara, in fruntea unui grup de ca 5 motociclisti era un tip stand in picioare pe scarite si facandu-si gimnastica de inviorare. Cred ca nu avea nici casca. Simpla curiozitate cei cu remarci de genul"este donator de organe , este ilegal", rog sa se abtina. Arata f. misto. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 6, 2018 Share Postat August 6, 2018 Cred ca nu avea nici casca. Cum facem sa stim cu certitudine? Simpla inspectie vizuala a oferit date incerte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat August 6, 2018 Share Postat August 6, 2018 Cum facem sa stim cu certitudine? Simpla inspectie vizuala a oferit date incerte? )))). Mi-ai luminat lunea dimineata ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat August 6, 2018 Share Postat August 6, 2018 (editat) In curand la topicuri noi pe motociclism.ro: -Am vazut un motociclist cu tricou albastru -Un sofer a facut stanga si nu a semnalizat -Bicarbonatul de sodiu bun pentru lant -Am vazut un motociclist fara manusi -Am vazut un motociclist pe ploaie -Am vazut un motociclist fara motocicleta -Cine e motociclistul care a trecut azi prin Puchenii Mosneni si mesteca guma? Keep em commin'! ,)) Editat August 6, 2018 de Nocturnus85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 6, 2018 Share Postat August 6, 2018 1, 4 & 5 as fi putut fi io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat August 6, 2018 Share Postat August 6, 2018 Sa sara topicul, zic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat August 6, 2018 Share Postat August 6, 2018 Am vazut un motociclist conducand o masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 6, 2018 Share Postat August 6, 2018 am vazut o masina conducand un motociclist.. eee??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_74 Postat August 6, 2018 Share Postat August 6, 2018 In curand la topicuri noi pe motociclism.ro: -Am vazut un motociclist cu tricou albastru -Un sofer a facut stanga si nu a semnalizat -Bicarbonatul de sodiu bun pentru lant -Am vazut un motociclist fara manusi -Am vazut un motociclist pe ploaie -Am vazut un motociclist fara motocicleta -Cine e motociclistul care a trecut azi prin Puchenii Mosneni si mesteca guma? Keep em commin'! , )) Sau :Un motociclist facea nudism pe motcileta O motocicleta mergea fara benzina cu frana trasa cu 130 km la ora Un motociclist avea becul de la marsalier ars. ............................etc...etc................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat August 6, 2018 Autor Share Postat August 6, 2018 Cum facem sa stim cu certitudine? Simpla inspectie vizuala a oferit date incerte? Stimatul meu coleg tin sa precizez ca si eu eram pe motocicleta mergeam in sens opus si spre deosebire de unii eram foarte atent la curbe( si la viteza) l-am vazut un timp foarte scurt » Post actualizat in 06 Aug 2018 12:02 Am vazut un motociclist conducand o masina De unde stiai ca este motociclist avea casca? » Post actualizat in 06 Aug 2018 12:04 am vazut o masina conducand un motociclist.. eee??? Banuiesc ca ar trebui sa consulti un medic » Post actualizat in 06 Aug 2018 12:05 Sau :Un motociclist facea nudism pe motcileta O motocicleta mergea fara benzina cu frana trasa cu 130 km la ora Un motociclist avea becul de la marsalier ars. ............................etc...etc................. Ai vazut toate astea? Spre deosebire de tine eu l-am vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 6, 2018 Share Postat August 6, 2018 Uite ca a aparut si primul topic despre motociclistii nudisti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 6, 2018 Share Postat August 6, 2018 (editat) hmmm Editat August 6, 2018 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat August 6, 2018 Autor Share Postat August 6, 2018 1, 4 & 5 as fi putut fi io Nu stiu cum arati exista posibilitatea sa fi fost tu » Post actualizat in 06 Aug 2018 12:08 Uite ca a aparut si primul topic despre motociclistii nudisti.... Dupa brate nu-l recunosc ca in rest era imbracat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat August 6, 2018 Share Postat August 6, 2018 » Post actualizat in 06 Aug 2018 12:02 De unde stiai ca este motociclist avea casca? Motociclistii adevarati nu poarta casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat August 6, 2018 Share Postat August 6, 2018 Doar motocicliștii urâți poartă cască! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat August 6, 2018 Share Postat August 6, 2018 Doar motocicliștii urâți poartă cască! Evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat August 6, 2018 Autor Share Postat August 6, 2018 Motociclistii adevarati nu poarta casca. » Post actualizat in 06 Aug 2018 15:55 Doar motocicliștii urâți poartă cască! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat August 7, 2018 Share Postat August 7, 2018 (editat) l-am vazut si eu Editat August 7, 2018 de Val.Hayabusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 9, 2018 Share Postat August 9, 2018 Astazi la 200 m de pastravaria de la Mara, in fruntea unui grup de 5 motociclisti era un tip stand in picioare pe scarite si facandu-si gimnastica de inviorare. Cred ca nu avea nici casca. De la o varsta deosebesti greu un cap cu casca de unul fara. Corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat August 12, 2018 Autor Share Postat August 12, 2018 De la o varsta deosebesti greu un cap cu casca de unul fara. Corect? Iti doresc sa ajungi un motociclist batran. Am 64 de ani dar nu ma simt batran . Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 13, 2018 Share Postat August 13, 2018 Multam! Nu eram ironic, vorbeam serios. Am avut o discuție cu cineva si spuneam ca de la o varsta sunt ferm convins ca si lucrurile evidente aunt greu de deosebit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat August 20, 2018 Autor Share Postat August 20, 2018 Casca integrala nu avea. Am vazut pletele care fluturau in spate . Posibil sa fi avut ceva casca gen choper. Este logic cu varsta imbatraneste tot corpul inclusiv ochii. imi este greu sa apreciez viteza masinilor din fata. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 20, 2018 Share Postat August 20, 2018 Am vazut un motociclist conducand o masina sacrilegiu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate