Ribo Postat August 29, 2018 Share Postat August 29, 2018 Oare i-o fi luat barbatul colegei la o tura ca sa il tufe dupaia ? Legenda spune ca inca sunt in tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat August 29, 2018 Share Postat August 29, 2018 Legenda mai spune ca daca nu pui poze cu sanii dupa ce forumul te ajuta, te pasc 10 ani de ghinion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 29, 2018 Share Postat August 29, 2018 corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The.Ami10 Postat August 29, 2018 Autor Share Postat August 29, 2018 Legenda mai spune ca daca nu pui poze cu sanii dupa ce forumul te ajuta, te pasc 10 ani de ghinion. (.)Y(.) Grija la ochi. Viziera inchisa, ca va stropim putin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat August 29, 2018 Share Postat August 29, 2018 Legenda mai spune ca daca nu pui poze cu sanii dupa ce forumul te ajuta, te pasc 10 ani de ghinion. @Ribo cred ca la tine se refera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The.Ami10 Postat August 29, 2018 Autor Share Postat August 29, 2018 Virajul destul de lung...si strans. E normal sa iti dau dreptate. Legenda spune ca inca sunt in tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat August 29, 2018 Share Postat August 29, 2018 Virajul destul de lung...si strans. E normal sa iti dau dreptate. Nu poate fi lung si strans decat daca e...spirala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The.Ami10 Postat August 29, 2018 Autor Share Postat August 29, 2018 Nu toate virajele se iau...pe sosea. Nu poate fi lung si strans decat daca e...spirala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat August 29, 2018 Share Postat August 29, 2018 Ma bag si eu la o spirala d-asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 29, 2018 Share Postat August 29, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 29, 2018 Share Postat August 29, 2018 Cea mai tare spirala. » Post actualizat in 29 Aug 2018 12:15 Virajul destul de lung...si strans. E normal sa iti dau dreptate. Cand facem viraje dastea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The.Ami10 Postat August 29, 2018 Autor Share Postat August 29, 2018 Cea mai tare spirala. » Post actualizat in 29 Aug 2018 12:15 Cand facem viraje dastea? Tell me a time and a date...and it's a date. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinkey Postat August 29, 2018 Share Postat August 29, 2018 Incepe sa fie serios. E acesta oare inceputul unei adevarate povesti epice de dragoste, iubire si adrenalina? Sau se va termina in dezamagire si depresie?Aflati dupa 'the date' )) In curand, la un canal TV de langa dumneavoastra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat August 29, 2018 Share Postat August 29, 2018 Luam popcorn si cola si ne asezam pe canapea? Neah...mai bine participam cum putem la fericirea protagonistilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 29, 2018 Share Postat August 29, 2018 Tell me a time and a date...and it's a date. pai cu ora si locatie ca din tastatura nu pot sa ma inclin » Post actualizat in 29 Aug 2018 13:39 Luam popcorn si cola si ne asezam pe canapea? Neah...mai bine participam cum putem la fericirea protagonistilor. As vrea un cauciuc....(nu fiti nebunatici)...d'ala spate 190/55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The.Ami10 Postat August 29, 2018 Autor Share Postat August 29, 2018 pai cu ora si locatie ca din tastatura nu pot sa ma inclin Eu cred ca poti. Pare bine ce faci cu motoreta, nu cred ca te face pe tine o tastatura » Post actualizat in 29 Aug 2018 13:50 Luam popcorn si cola si ne asezam pe canapea? Neah...mai bine participam cum putem la fericirea protagonistilor. Nachos daca se poate, pls. Sos picant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 29, 2018 Share Postat August 29, 2018 Sa nu cumva sa luati sos Ugi.... ca e nasol. Mergem pe sri racha. @Ami...eu nu sunt gaymer dinala nu stiu cu tastaturile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The.Ami10 Postat August 29, 2018 Autor Share Postat August 29, 2018 Sa nu cumva sa luati sos Ugi.... ca e nasol. Mergem pe sri racha. @Ami...eu nu sunt gaymer dinala nu stiu cu tastaturile Slava cerului! Dar cu degetele tot tb sa te pricepi Frana aia nu cred ca o apesi cu dintii...sau cel putin sper. Sa te mai vad p aici macar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 29, 2018 Share Postat August 29, 2018 (editat) Ribo, Ami ce ziceti de Maria Rosetti ? Chiar acum, cine ajunge primul, tu sau don'soara. Eu pariez pe tine, ribo.) Editat August 29, 2018 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat August 29, 2018 Share Postat August 29, 2018 O fi gasit baiatul asta fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat August 29, 2018 Share Postat August 29, 2018 O fi gasit baiatul asta fata? E fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat August 29, 2018 Share Postat August 29, 2018 Atunci e perturbata forta sau ceva de genul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 30, 2018 Share Postat August 30, 2018 Ribo, Ami ce ziceti de Maria Rosetti ? Chiar acum, cine ajunge primul, tu sau don'soara. Eu pariez pe tine, ribo. ) Tu ma urmaresti sau cum? » Post actualizat in 30 Aug 2018 05:50 Slava cerului! Dar cu degetele tot tb sa te pricepi Frana aia nu cred ca o apesi cu dintii...sau cel putin sper. Sa te mai vad p aici macar... Sa vedem daca-mi ajung degetele daca vine si BiB )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 30, 2018 Share Postat August 30, 2018 Ribo , in ultima vreme pare ca esti urmarit si de altii..nu te urmareste nimeni, chill. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 30, 2018 Share Postat August 30, 2018 Ribo , in ultima vreme pare ca esti urmarit si de altii..nu te urmareste nimeni, chill. Pai la ora aia eram fix la Maria Rosetti )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate