Hypperbone Postat Noiembrie 10, 2018 Share Postat Noiembrie 10, 2018 nu mersi... m-am lamurit de ceva vreme cum este cu 2 roti in Ro, astfel ca dupa 14 ani am pus casca in cui in ceea ce priveste circulatia pe 2 roti pe soselele patriei. chicken Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 10, 2018 Admin Share Postat Noiembrie 10, 2018 :-))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Noiembrie 19, 2018 Share Postat Noiembrie 19, 2018 De la 12:15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 19, 2018 Admin Share Postat Noiembrie 19, 2018 Este perfect! Data firma in judecata, poze + filmuletul acesta si orice judecator da drept de castig bani multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 20, 2018 Share Postat Noiembrie 20, 2018 Bine ma sanatate? FGM de oligofren tupeist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Noiembrie 24, 2018 Share Postat Noiembrie 24, 2018 (editat) La 20.11.2018 la 11:56, Ribo a spus: Bine ma sanatate? FGM de oligofren tupeist ?! Ai gresit topicul? L.E. Am vazut acum de ce te-ai atacat. FMMamii lui de jeg... Editat Noiembrie 24, 2018 de TETEA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Noiembrie 29, 2018 Share Postat Noiembrie 29, 2018 On 19.11.2018 at 15:33, l.u.v said: Este perfect! Data firma in judecata, poze + filmuletul acesta si orice judecator da drept de castig bani multi. Salvati clipul, sa fie... Cine stie cand vor fi scoase de pe u2b On 20.11.2018 at 10:56, Ribo said: Bine ma sanatate? FGM de oligofren tupeist Zicea cineva mai devreme ca si-a agatat casca in cui. Uite un motiv! (evident ma refer la reactia cretinului din reportaj) Dumnezeu sa il odihneasca pe d-ul Posa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!ha! Postat Decembrie 5, 2018 Share Postat Decembrie 5, 2018 Incompetenta la tot pasul ! Incompetenta unora te baga in spital , iar in spital incompetenta altora te baga in groapa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzfmann Postat Decembrie 5, 2018 Share Postat Decembrie 5, 2018 Circul zilnic in Bucuresti si descopar gauri imense de aprox 30 cm adancime in carosabil! Vara acesta, dupa o zi ploioasa, am intrat cu roata fata intr-o gaura foarte adanca acoperita de apa, dupa care am fost plonjat in alta masina parcata si am fost foarte aproape sa ma loveasca o masina care era in mers! Am avut norocul sa nu patesc nimic, in afara de cateva vanatai si cateva plastice sparte la mobra! Cine raspunde daca se intampa sa intru intr-o groapa adanca, roata fata sa nu mai iasa din groapa si mai apoi sa fiu accidentat? Naiba sa ii ia pe toti, permanent fac fotografii si le postez pe google maps, insa nu am remarcat ca cineva sa ia vreo masura.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!ha! Postat Decembrie 5, 2018 Share Postat Decembrie 5, 2018 (editat) Nu o sa raspunda nimeni vreodata pentru ca Garcea are grija sa adauge in fiecare raport - " neadaptarea vitezei la conditiile de drum". Editat Decembrie 5, 2018 de M!ha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Decembrie 11, 2018 Share Postat Decembrie 11, 2018 La 05.12.2018 la 12:09, M!ha! a spus: Nu o sa raspunda nimeni vreodata pentru ca Garcea are grija sa adauge in fiecare raport - " neadaptarea vitezei la conditiile de drum". Ai dreptate doar ca in cazul de fata neexistand marcaje de avertizare nu ai ce viteza sa adaptezi. Se vede in filmare cum apar muncitorii dupa eveniment ca sa marcheze zona. @yzfmann Bine ca nu ai rupt ceva oase. Treaba cu baltile se poate rezolva urmand una din regulile de baza de prevenire: nu treci prin ele indiferent ca esti pe jos, pe bici, pe mobra sau cu masina. E drept ca uneori nu ai pe unde sa treci dar atunci o faci si tu cu viteza redusa si eventual pe unde trec rotile masinilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzfmann Postat Decembrie 27, 2018 Share Postat Decembrie 27, 2018 (editat) La 11.12.2018 la 11:26, Silver Arrow a spus: Ai dreptate doar ca in cazul de fata neexistand marcaje de avertizare nu ai ce viteza sa adaptezi. Se vede in filmare cum apar muncitorii dupa eveniment ca sa marcheze zona. @yzfmann Bine ca nu ai rupt ceva oase. Treaba cu baltile se poate rezolva urmand una din regulile de baza de prevenire: nu treci prin ele indiferent ca esti pe jos, pe bici, pe mobra sau cu masina. E drept ca uneori nu ai pe unde sa treci dar atunci o faci si tu cu viteza redusa si eventual pe unde trec rotile masinilor. Ai mare dreptate, dar sunt sigur ca putini citesc forumurile inainte sa se accidenteze. Stii cum e, in trafic, involuntar' le simti primul pe propria piele! Problema cea mai nasoala apare in momentul cand circuli in spatele autoturismelor. Mai nou, aproape in tot Bucurestiul s-au pus garduri de protectie in zona liniilor de tramvai. Astfel, nu mai este acel spatiu care ofera posibilitatea celor pe 2 roti sa circule pe partea stanga sau dreapta a autoturismelor. Ala cu masina din fata ta, la 60 km la ora ia gaura intre roti. Slabe sanse ca tu sa o feresti....daca se circula in coloana Crede-ma ca un tip care circula cu un autoturism in spatele meu pe banda 2 m-a injurat si m-a intrebat ce dreaku caut eu pe acea banda, cica eu, pe 2 roti, nu am ce cauta acolo! Mi-a spus ca el stie sigur ca locul celor pe 2 roti este DOAR pe banda 1! Ce naiba puteam sa ii mai raspund? Editat Decembrie 27, 2018 de yzfmann Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Ianuarie 24, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2019 Copii motociclistului mort au contactat un avocat si vor intenta proces firmei cu pricina.E de durata dar vinovatii vor fi pedepsiti.Probabil voi fi citat ca martor.Ma voi duce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate