adrianm Postat Martie 8 Share Postat Martie 8 Acum 5 ore, September a spus: Un neamț de 62 de ani, care și-a făcut 217 vaccinuri anticovid. Fiind neamț probabil toate mARN. Eh, când o să auzi că a pățit ăsta ceva ne vom îngrijora. Stai linistit, neavand nume sau prenume n-o sa pateasca nimic. Ce baliverne penibile pot indruga unii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 8 Share Postat Martie 8 (editat) Acum 7 ore, September a spus: Un neamț de 62 de ani, care și-a făcut 217 vaccinuri anticovid. Pfff, te-a întrecut hitleristu'! Ești puțin invidios, este? Editat Martie 8 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Martie 8 Share Postat Martie 8 @adrianm Fiecare cu demonii lui. Probabil nu ți-e confortabil să trăiești cu ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Martie 8 Share Postat Martie 8 Acum 5 ore, September a spus: @adrianm Fiecare cu demonii lui. Probabil nu ți-e confortabil să trăiești cu ei. Eu o dădusem la pace cu ai mei și atunci i-ai adus tu pe ăștia noi. https://www.sciencealert.com/largest-covid-vaccine-study-ever-reveals-the-actual-health-risks-you-face Știu, pământul plat e o prostie. Iar voi credeți tot ce vi se servește, ba lăsați și o băluță https://youtube.com/shorts/-i7ekK9UzRk?si=WQHiU4dMAqE_PSKx Renault depășește orice record woke cu reclama asta la Captur: cum să dai 35k€ pe o cutie dar să n-o folosești nici când te grăbești, nici când plouă, nici noaptea. Genial, ce să mai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 10 Share Postat Martie 10 La 08.03.2024 la 12:19, adrianm a spus: astia care nu au intrat nicicum in baza de date Io am curent si apa gratis.Trec si pe rosu,fara amenda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 10 Share Postat Martie 10 Vezi că apa din puțuri (nu e vb de putzul de care tot vorbește @apriliacluj ) și fântâni trebe plătită! În curând și aerul respirat va trebui plătit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 11 Share Postat Martie 11 Acum 13 ore, ENEOS a spus: Vezi că apa din puțuri fantani! fixed! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 11 Share Postat Martie 11 Mie oricum îmi place la umbră! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Martie 11 Share Postat Martie 11 (editat) Acum 18 ore, ENEOS a spus: Vezi că apa din puțuri și fântâni trebe plătită! Deocmadata s-a amanat dar intentia sigur a ramas: Editat Martie 11 de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Martie 27 Share Postat Martie 27 He, he... Suntem campioni europeni de bowling la tineret, dublu băieți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Martie 27 Share Postat Martie 27 Aha. Si care e motivul frustrarii dumneavoastra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Martie 27 Share Postat Martie 27 Refulezi și la mulțumire. Ca atunci când cade MM... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 29 Share Postat Martie 29 https://www.media.volvocars.com/be/nl-be/media/pressreleases/325547/dear-diesel-its-time-to-say-goodbye incepe..... is curios care mai arunca prosopul, care producator urmeaza...., pfffff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 Ce drac de limba-i aia...nu inteleg nimiccc...tre sa fie ungureste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 1 Share Postat Aprilie 1 olandeza dar este buton de traducere in engleza sintetizand, cam asta e esenta ""Dear diesel, it's time to say goodbye"" Volvo nu mai produce masini diesel..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Aprilie 1 Share Postat Aprilie 1 Tot de fericire e asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 1 Share Postat Aprilie 1 la mine nu! eu sunt pentru poluare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 1 Share Postat Aprilie 1 La 29.03.2024 la 9:23, apriliacluj a spus: https://www.media.volvocars.com/be/nl-be/media/pressreleases/325547/dear-diesel-its-time-to-say-goodbye incepe..... is curios care mai arunca prosopul, care producator urmeaza...., pfffff Or sa planga toti romanii, ca isi cumparau volvo uri noi pe banda rulanta :))))))))) Dar da, era clar trendul privind motorizarile volvo, au spus de niste ani de zile ca intentioneaza sa nu mai produca dizel. Benzinar hibrid, si aia e. Pt cine isi permite.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 1 Share Postat Aprilie 1 Cât timp Volvo a fost cu motorizare exclusivă Renault a fost totul ok, dacă au avut limbrici să facă ei motoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 2 Share Postat Aprilie 2 740 avea motor VW,ala de 2,4,facea milionu de km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Aprilie 2 Share Postat Aprilie 2 Daca tot e de refulare: am avut o operație la încheietura stânga (ligament rupt) la privat. După 1 săptămână (vinerea trecută)schimba atela gipsata cu o orteza termoformată pe mana mea. Pe dedesubt un fel de mânecă ca sa nu stea plasticul ăla de la orteza direct pe piele. Toate bune și frumoase, aseară după o plimbare de 14 km evident că ..... transpirație, odoruri. Cum nu pot singur sa dau jos orteza zic hai mă duc aproape aici langa mine la Spitalul Colțea. E de ajuns o asistenta sa dea jos orteza, mâneca, sa curețe mâna, sa curețe orteza, să pună o mânecă noua și orteza înapoi - treabă de maxim 5 minute. Ei bine nu știe nimeni să facă această operațiune complexa. In plus azi am fost la tot ce e pe lângă mine - Cantacuzino, Institutul de reumatologie, clinici, policlinici - nimeni nu are specialiști pentru așa ceva. Nu avem, nu știm cum!! Mă duc și la Foișor: sunteți client de-al nostru? Nu?? Ahhh atunci nu se poate - pai doamna plătesc la taxe de vomit, cum nu sunt ? - hmmm bine așteptați să vina un medic de gardă! - nu am nevoie de medic, am nevoie de o asistenta. - nu se poate fara consult! Concluzie: degeaba ne plângem de conducători când și oamenii tot niste spurcăciuni incompetente și puturoase sunt. PS: da ar trebui sa mă duc la clinica privata unde m-am operat dar e mai departe și nu pot sa mă duc toată ziua buna ziua (in fiecare zi) cu taxi, Uber, Bolt, Blue, Black Cab, samd. E mult mai comod și uman sa mă duc undeva in apropiere pentru operațiuni ultra simple de "mentenanța". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 2 Share Postat Aprilie 2 Acum 4 ore, LionEl a spus: E mult mai comod și uman sa mă duc undeva in apropiere pentru operațiuni ultra simple de "mentenanța". Și cu 🏍 sau cât ești în garanție te duci la dealer pt operațiuni simple! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Aprilie 2 Share Postat Aprilie 2 Acum 47 minute, ENEOS a spus: Și cu 🏍 sau cât ești în garanție te duci la dealer pt operațiuni simple! Pentru spălat mobra sau curățat lanțul nu te duci la dealer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Aprilie 12 Share Postat Aprilie 12 Sa le iau mortii si familiile si sa-mi bag plua in rasa lor de oligofreni care nu sunt in stare sa stranga corect niste suruburi iar acestea cad pe sosea si ne intra noua in roti! Anul trecut am mai avut o pana identica la alta motocicleta. Chiar acum doua zile am oprit sa arunc de pe sosea un surub de 10mm, nici nu vreau sa ma gandesc ce tinea ala ca era surub plin si tratat. LE: Asta e nenorocitul, pare sa fie de la o platforma de lemn de camion/camioneta: Noroc ca am avut ce-mi trebuie si mi-am facut pana singur: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Aprilie 12 Share Postat Aprilie 12 Strange-l de gat, strange-l de gat! O data pe an iesi cu motocicleta si chiar atunci ai motive de bucurie. De ce oare? Surubul ala este un autoforant, nu mă astept sa stii ce inseamna asta, dar asa, ca fapt divers, nu se foloseste acolo de unde ai crezut ca provine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate