Ribo Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 (editat) 7 minutes ago, Paca said: Trebuia inclusa si padagera pe acolo ! nu e acolo la baking soda? defapt my bad, la ventuza aia de desfundat sau mai stiu eu ce poti fce cu ea Editat Noiembrie 14, 2018 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 14, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2018 Acum 46 minute, Paca a spus: Incearca sa te uiti la interfata asta dupa un fwtwt trainic . Ia sa vezi ce roz si misto o sa fie ! ( lasa tutunul ) Presimt ca te inseli.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 9 minutes ago, Paca said: Trebuia inclusa si padagera pe acolo ! 1 minute ago, Ribo said: nu e acolo la baking soda? defapt my bad, la ventuza aia de desfundat sau mai stiu eu ce poti fce cu ea Oare de ce ma gandeam si eu la ventuza aia? Desi nu o cunosc pe pasagera, ventuza ar fi fost si prima mea optiune :)) Sper sa nu se supere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 14, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2018 Acum 3 minute, Ribo a spus: nu e acolo la baking soda? defapt my bad, la ventuza aia de desfundat sau mai stiu eu ce poti fce cu ea Ribo, stiu ca ma cauti peste tot dar e cazul sa te opresti...iti cumpar o acadea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 Eu n-am nevoie sa cumpar ca sa-ti ofer una . tadaammmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 14, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2018 Acum 7 minute, Ribo a spus: Eu n-am nevoie sa cumpar ca sa-ti ofer una . tadaammmm Tadamm ti-ai facut stocul cand ai fost la lidl sau ti-a cumparat gagica mai multe ca sa ai ce ...cum ii zice ca imi scapa verbul, ah, da, suge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 Vad ca prezentati argumentul precum vechiul site avea riscuri in securitate . Dar nu e nici site de vanzari si nici secrete cu extraterestrii . Chiar unde era asa un risc nu vad...ce puteau sa fure . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 4 minutes ago, MariusTm29 said: Vad ca prezentati argumentul precum vechiul site avea riscuri in securitate . Dar nu e nici site de vanzari si nici secrete cu extraterestrii . Chiar unde era asa un risc nu vad...ce puteau sa fure . Furau curent 6 minutes ago, Flower-Power said: Tadamm ti-ai facut stocul cand ai fost la lidl sau ti-a cumparat gagica mai multe ca sa ai ce ...cum ii zice ca imi scapa verbul, ah, da, suge Tie cine-ti cumpara ? sau esti asa de trista ca-ti cumperi singura? Sau si mai rau....ai intarcat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 14, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2018 Ribo, esti un motanel zgribulit de grijile altora eu zic sa iti vezi de acadeaua ta linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 sus acadeaua ma' frend ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 Acum 2 ore, Flower-Power a spus: Hm tetea..iti multumesc pentru nimic. Vrei sa ma ajuti cu vasele? Te pricepi si la aters praful? La ce mai esti bun? Nu stiu la. e e bun omu ala, dar despre tine ne-am lamurit de mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 @ivan pedala ia vezi domne aici....ce si cum ! @Flower-Power whatever you think Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 Daca as fi pasagera, v-as da tuturor report pentru off-topic pentru ca va plangeti de diverse. Ea nu poate sa faca asta deoarece suspectez ca nu cunoaste sensul termenului. Altfel ar fi creat un topic de defulare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 14, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2018 Acum 47 minute, JUST4TNT a spus: Speram ca noua interfata sa elimine pasagerele de pe forum dar se pare ca is mai power la postat . Si eu te plac la fel de mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 Initiatorul topicului ar trebui sa stie ca "a refula" si "a defula" sunt termeni total diferiti. Evident ca limba romana este limba straina pentru el, insa poate face totusi un efort sa citeasca intelesul cuvintelor din Dex daca tot le foloseste astfel incat sa nu se mai faca de ras in continuare la cei care dau intamplator peste titlul ales foarte doct de el. https://dexonline.ro/definitie/refulare https://dexonline.ro/definitie/defulare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 14, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2018 Acum 2 minute, road_runner 1400 a spus: Initiatorul topicului ar trebui sa stie ca "a refula" si "a defula" sunt termeni total diferiti. Evident ca limba romana este limba straina pentru el, insa poate face totusi un efort sa citeasca intelesul cuvintelor din Dex daca tot le foloseste astfel incat sa nu se mai faca de ras in continuare la cei care dau intamplator peste titlul ales foarte doct de el. https://dexonline.ro/definitie/refulare https://dexonline.ro/definitie/defulare Da corect, tu si ilarion sunteti pe faza. My mistake. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 Acum 2 ore, Flower-Power a spus: Presimt ca te inseli.. Ai incercat? Sa nu uiti sa ne anunti. Acum 2 ore, Flower-Power a spus: ...cum ii zice ca imi scapa verbul, ah, da, suge Vrabia mălai visează! Acum 1 oră, Speedy.K a spus: Nu stiu la. e e bun omu ala, dar despre tine ne-am lamurit de mult... Omule, mi-ai făcut ziua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 Stiti ce ma deranjeaza la toata treaba asta? Crenvustii vegani! Odata devenit ierbivor ce naiba iti mai trebue "iluzia" de a manca carne? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 14, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2018 Acum 1 minut, RedRat a spus: Stiti ce ma deranjeaza la toata treaba asta? Crenvustii vegani! Odata devenit ierbivor ce naiba iti mai trebue "iluzia" de a manca carne? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 Hopa...te-au prins baietii cu limba romana in offside...unde taiai si spanzurai pe toata lumea cu treaba asta...ti-ai luat-o n bot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 14, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2018 Baietii mai mari ,mai Ribo:) Refulare inseamna si actiunea de respingere , inabusire. A respinge din domeniul constientului anumite impulsuri emotii Defulare- revenire in constiinta a unui fapt emotional refulat in inconstient. .a da curs liber ideilor sau tendintelor refulate in subconstient.a-si descarca sufletul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 bravo, stii sa citesti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 14, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2018 (editat) Am citit si pentru tine Ribo! Editat Noiembrie 14, 2018 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 Hai gata ca m-am plictisit si termin programu` la birou. Seara fainosag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 14, 2018 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2018 Seara fainosaga si tie si nu uita sa iei mancare umeda pentru hranirea bestiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate