Sari la conținut

Topic de refulare...despre orice

Flower-Power

Postări Recomandate

Ciudat este ca vorbim despre pesta ovina dar nu spunem nimic despre treaba cu gainile din SUA. Acolo a fost tot programata? 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 748
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Acum 44 minute, pinnochio a spus:

La sosirea primaverii,au iesit de la hibernare,paramecii tungatori cu motocoasa,profund indurerati la sex,despre geamurile masinilor pwlimii.

20250406_083614.jpg

La mine in cartier(centrul Buc) maronii asiatici spala trotuarele mutand mizeria de pe trotuar pe masinile parcate,nu numai pe roti ci pana pe geamuri !

Tara lui Papura Voda .....  

Link spre comentariu

• Moderatori
Acum 57 minute, pinnochio a spus:

La sosirea primaverii,au iesit de la hibernare,paramecii tungatori cu motocoasa,profund indurerati la sex,despre geamurile masinilor pwlimii.

20250406_083614.jpg

Nu ai loc in curte sa parchezi masina?

Link spre comentariu

E mai comod să-i înfig parameciului motoscârța undeva.Partea bună,normală dealtfel,e că primăria mi-a plătit geamu.

Link spre comentariu

Acum 10 ore, pinnochio a spus:

E mai comod să-i înfig parameciului motoscârța undeva.Partea bună,normală dealtfel,e că primăria mi-a plătit geamu.

Bun si asa. 
Ca puteau sa te trimita la plimbare fara o dovada solida !

Link spre comentariu

Acum 22 ore, pinnochio a spus:

Plata ca si plata, dar sunt curioasa daca ai gasit sa comanzi geamul sau il iei din dezmembrari.

Link spre comentariu

21 hours ago, bachus_21 said:

Normal, e mâna lui Soros. Sunt câțiva pe-aici care pot să confirme. 

Sunt sigur. 😇

Link spre comentariu

La 06.04.2025 la 9:10, Microbec a spus:

Ciudat este ca vorbim despre pesta ovina dar nu spunem nimic despre treaba cu gainile din SUA. Acolo a fost tot programata? 

Evident, de prin 2013 exista tot felul de actiuni de distrugere a fermelor. In SUA inainte de pandemie metoda preferata era incendierea facilitatilor de productie din marile ferme. Cand s-a atras atentia asupra acestui fapt s-a spus imediat ca e teoria conspiratiei.

Editat de Nguyen
Link spre comentariu

Acum 22 ore, Jebelu a spus:

sunt curioasa daca ai gasit

Nou e 550 lei,vine din Anglia.Am gasit undeva-n Ialomița,150 lei cu tot cu transport.Oameni faini Ialomițenii,au pus și chederu.

Link spre comentariu

Un batalion înarmat cu motocoase,jur,ar face ravagii pe front....Ce..Himars,Abrams,Iskanderuri...dracovenii inutile.Motocoasa e cea mai puternică arma....

Link spre comentariu

Ce au in comun pe strazile/sosele patriei, pustani de 18 ani, doamne de 101 ani, domni de 99+, cu ochelari si dioptriii de 100+, degete inclestate pe volan, cu privire fixa si dusperata- Toti absolut TOTI depasesc la limita limitelor, cu 40km/h, cu 2 km pe ora in.plus de cat mergi tu, cand nu au unse sa se duca, coloana in fata de 10 km, tot sa depaseasca.Unde %%**@*(%@943#&> va duceti in continua depasire daca in fata este semaforul ROSU,Coada infernala???Unde??????

Link spre comentariu

Acum 4 minute, Djenavar a spus:

Ce au in comun pe strazile/sosele patriei, pustani de 18 ani, doamne de 101 ani, domni de 99+, cu ochelari si dioptriii de 100+, degete inclestate pe volan, cu privire fixa si dusperata- Toti absolut TOTI depasesc la limita limitelor, cu 40km/h, cu 2 km pe ora in.plus de cat mergi tu, cand nu au unse sa se duca, coloana in fata de 10 km, tot sa depaseasca.Unde %%**@*(%@943#&> va duceti in continua depasire daca in fata este semaforul ROSU,Coada infernala???Unde??????

Au in comun, ca fac dreapta,dupa ce au depasit.

Link spre comentariu

Vreau să i mulțumesc ăluia care a inventat superstiția că mirele nu trebuie să o vadă pe mireasă îmbrăcată în rochia albă înainte de nuntă. 

Ne-a scutit pe noi de multe ore de chin pe la shopping.

Momentan sunt cu doamna mea la Sinsay 

Link spre comentariu

Acum 2 ore, Penetru a spus:

Ore de chin pe la shopping.

Fii puternic, rezistă, nu te lăsa doborât! 

La ora 22:00 Oricum închid magazinul

Acum 5 ore, ENEOS a spus:

De dragul primăriei l-aș fi luat din Anglia! 😈

Plus montaj în service! 

Editat de ALEX-Guzzista
Link spre comentariu

Acum 2 ore, Penetru a spus:

Locuiești departe? Și eu am așteptat afară câteva ore, la un moment dat am plecat de acolo cu mașina, că înțepenisem. Dar asta era acum 21 de ani.

Răbdare și tărie în putz îți doresc!!! Ai nevoie!

Link spre comentariu

Acum 1 minut, Lucian_M a spus:

.... și tărie în putz îți doresc!!! 

crezi ca dupa o zi intreaga petrecuta/pierduta la shopping, diseara o sa mai aiba chef sa faca ceva cu putzu?? :) :)

Link spre comentariu

Acum 11 ore, pinnochio a spus:

Nou e 550 lei,vine din Anglia.Am gasit undeva-n Ialomița,150 lei cu tot cu transport.Oameni faini Ialomițenii,au pus și chederu.

Foarte bun.

Link spre comentariu

Acum 20 ore, Lucian_M a spus:

Și eu am așteptat afară câteva ore, la un moment dat am plecat de acolo cu mașina, că înțepenisem. Dar asta era acum 21 de ani

Sacrificiul inceputului de relatie…..daca scoti colții de la inceput iti da cu Flit….

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

Dorelee...poxipolu nu e pentru lipit carteru moto,bagatil-ai in khurrr.Poxipolu,nu carteru.Sau...si carteru:))

Editat de pinnochio
Link spre comentariu

• 4 weeks later...

Am o părere proastă despre teleshopping, ei bine, la o reclamă de-asta vine un băiet mononeural care crede că știe engleza și insistă să pronunțe toate literele, inclusiv pe cele mute.

Rezultatul e că la englezescul "high" lui îi iese "haigâh" și nu se găsește un coleg care să-l corecteze.

Link spre comentariu