oldgeorge59 Postat Decembrie 22, 2018 Share Postat Decembrie 22, 2018 Azi am făcut ordine pe un vechi hard extern și am găsit manualul din titlu, fotografiat pagină cu pagină (format .jpeg) . Nu mai știu cum a ajuns acolo, nu este copiat de mine !...dar dacă cineva îl dorește i-l pot trimite. Nu-l pun aici ca atașament pentru că are cam 42 MB și nu cred că adminii ar fi prea fericiți. Deci cine îl vrea mesaj subsemnatului cu o adresă de mail și îl pun la atașament, că tot se apropie Crăciunul :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 22, 2018 Share Postat Decembrie 22, 2018 Foarte tare. Îți propun să-l faci arhivă (.zip, .7zip sau altceva) și să-l urci pe un site de free share (WeTransfer, Uploadfiles.io, Mediafire sau altul). Apoi pune link-ul aici. Eu unul sunt interesat. Mulțumiri anticipate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Decembrie 22, 2018 Autor Share Postat Decembrie 22, 2018 L-am arhivat .rar și l-am pus pe Filemail. Sper să nu se supere adminii pe mine. Link, valabil o săptămână: https://www.filemail.com/d/zcfsratfxhyxuoq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_robert87 Postat Decembrie 22, 2018 Share Postat Decembrie 22, 2018 super,la-m trimis la un prieten de al meu de are Jawa 1960 de 250cm 2T mersic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 22, 2018 Share Postat Decembrie 22, 2018 Mie mi-a mers fără probleme. @oldgeorge59, mulțam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Decembrie 22, 2018 Autor Share Postat Decembrie 22, 2018 Să fiți iubiți ! Link-ul merge, marchează-l cu albastru și trage-l cu butonul stâng al mouse-ului ținut apăsat pe simbolul + de filă nouă și eliberează butonul. Se va deschide în filă nouă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 22, 2018 Admin Share Postat Decembrie 22, 2018 Acum 9 ore, oldgeorge59 a spus: https://www.filemail.com/d/zcfsratfxhyxuoq L-am pus mai sus, acum merge cu click pe el. Multumiri pentru oportunitate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Decembrie 22, 2018 Autor Share Postat Decembrie 22, 2018 Mulțumesc l.u.v pentru că ai făcut mai accesibil link-ul ! Sărbători fericite, motocilciștilor! ...hai vară, hai ! :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
busu69 Postat Decembrie 22, 2018 Share Postat Decembrie 22, 2018 Multumim...si Sarbatori Fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Decembrie 22, 2018 Share Postat Decembrie 22, 2018 Mulțumesc și eu și sărbători fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Decembrie 22, 2018 Share Postat Decembrie 22, 2018 Viteza maxima pt moto era 40 in localitati si 60 in afara... long life Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 22, 2018 Share Postat Decembrie 22, 2018 La cum arătau drumurile în anii 50 , 60 ....cu ce viteză crezi că se putea circula ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danytm Postat Decembrie 23, 2018 Share Postat Decembrie 23, 2018 Inregistrarea autovehiculelor se facea pe regiuni, pentru Banat era B, iar pentru Bucuresti era tot B, cum naiba era pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Decembrie 23, 2018 Autor Share Postat Decembrie 23, 2018 Acum 17 minute, danytm a spus: Inregistrarea autovehiculelor se facea pe regiuni, pentru Banat era B, iar pentru Bucuresti era tot B, cum naiba era pana la urma? Cred că-i o greșeală de tipar, toate celelalte regiuni au prescurtarea din două litere, cu excepția regiunii București, probabil că era BT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jaman Postat Decembrie 25, 2018 Share Postat Decembrie 25, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 27, 2018 Share Postat Decembrie 27, 2018 La 23.12.2018 la 15:11, oldgeorge59 a spus: Cred că-i o greșeală de tipar, toate celelalte regiuni au prescurtarea din două litere, cu excepția regiunii București, probabil că era BT. Sigur era BT. MAi am eu vreo doua numere de motocicleta de pe vremea aceea. Pe atunci nu se numeau regiuni ci raioane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate