Seawolves Postat Februarie 13, 2019 Share Postat Februarie 13, 2019 Editia cu numarul 12 a Seawolves Bike Fest va avea loc in weekend-ul 7-9 Iunie 2019 si se va desfasura tot pe malul marii, in Mamaia Nord, insa intr-o noua locatie, cea mai spectaculoasa de pana acum - PHOENICIA HOLIDAY RESORT !(https://www.facebook.com/PhoeniciaHolidayResort) Intrucat vechea locatie a devenit neincapatoare datorita numarului mare de participanti si capacitatii reduse de cazare si pentru ca, de 12 ani, ne propunem sa facem acest festival tot mai bun si mai bine, am ales ca editia 2019 sa se desfasoare in cel mai apreciat complex turistic de pe litoralul romanesc, o locatie exceptionala, cu adevarat moderna, care ofera un ambient, facilitati si conditii net superioare oricarei altei locatii de pe litoral care ar putea gazdui un astfel de eveniment. Si DA - consideram ca si noi, bikerii si oamenii pasionati de motoare meritam sa ne sarbatorim pasiunea in astfel de conditii de lux! PHOENICIA HOLIDAY RESORT ofera toate conditiile necesare desfasurarii festivalului nostru dupa modelul cu care v-am obisnuit... si mult mai mult. Va exista parcare asfaltata pentru motoare, zona de campare la cort pe baza bratarii de acces la festival, terase si restaurante cu bauturi si mancare pentru toate gusturile si buzunarele, plaja proprie a locatiei, zona de concerte etc. Noutatea de anul acesta este ca in centrul locatiei se afla un spectaculos parc acvatic, cu piscine fancy si spatii de relaxare, care va face cu siguranta deliciul participantilor! O alta noutate este ca, locatia dispune de multe locuri de cazare, in mai multe hoteluri de 4 si de 5 stele, cu super conditii, fiecare camera din complex oferind o panorama spectaculoasa! Am reusit sa gasim intelegere la administratorii acestui complex, care au acceptat sa reduca cu mai bine de jumatate pretul obisnuit pentru cazarea in hotelurile de 4 stele din complex (mai exact cele aflate in jurul parcului acvatic), exclusiv pentru participantii la festival. Acesta va fi de 35 Euro de persoana, pe noapte. Va spunem pretul per persoana deoarece complexul poate oferi mai multe variante de cazare, in functie de preferintele voastre - camera single, double, triple etc sau chiar apartamente cu 2 sau mai multe camere. Pentru gusturile mai rafinate exista si posibilitatea de cazare in hotelurile de 5 stele din complex: - PHOENICIA LUXURY (50 Eur/pers/noapte): https://www.facebook.com/PhoeniciaLuxury si - PHOENICIA ROYAL (65 Eur/pers/noapte): https://www.facebook.com/PhoeniciaRoyal ...unde conditiile si pachetele sunt bineinteles, pe masura. Rezervarile se fac la telefon: 0735.005.050 sau 0341.403.200 Pentru a beneficia de pretul preferential va rugam sa comunicati in mod special ca doriti rezervare pentru a participa la festivalul moto Seawolves! Pe platformele de booking locatia apare ca fiind full, intrucat este rezervata festivalului in acel weekend. Desi complexul dispune de mai multe locuri de cazare decat orice alta locatie de pana acum, sfatul nostru este sa va grabiti cu rezervarile, pentru ca este unicul deal legat de cazare pe care vi-l putem oferi anul acesta, iar locurile sunt totusi limitate. Si ce poate fi mai perfect decat sa ai o cazare de lux in inima evenimentului, conectat non-stop la actiune?! In ceea ce priveste bautura si mancarea, va putem spune ca veti putea gasi orice, pentru toate gusturile si, mai ales, pentru toate buzunarele, de la traditionala bere la draft pana la cocktailuri, sau de la traditionalul gratar pana la specialitati culinare. Promitem ca preturile vor fi decente, poate chiar mai mici decat la ultima editie! Bineinteles ca vom avea din nou concursurile, super concerte pe aceeasi scena profesionala, cantari live la foc de tabara pe plaja si multe alte suprize. Taxa pentru bratara care asigura acces la festival va fi aceeasi ca si in anii trecuti - 35 de lei. In speranta ca am reusit sa va surprindem placut cu aceste noutati, va salutam si va asteptam cu drag la cea de-a 12’a editie a Seawolves Bike Fest, editie care promite a fi probabil cea mai spectaculoasa de pana acum! Vom reveni periodic cu noi detalii si noutati! Keep in touch! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Februarie 14, 2019 Share Postat Februarie 14, 2019 Suna bine ! Asteptam lista de invitati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petrescu Mircea Postat Februarie 14, 2019 Share Postat Februarie 14, 2019 Camera asta este perfecta pentru 2 prieteni rock-eri cu veste si pantaloni de piele :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Februarie 14, 2019 Share Postat Februarie 14, 2019 Ne-am dat dreq... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi24 Postat Februarie 14, 2019 Share Postat Februarie 14, 2019 Camparea la cort se plateste separat sau cu bratara de acces la spectacole ai si camparea la cort gratuita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seawolves Postat Februarie 14, 2019 Autor Share Postat Februarie 14, 2019 Acum 8 ore, Sinner® a spus: Suna bine ! Asteptam lista de invitati Va tinem la curent pe masura ce apar noutati. Acum 4 ore, Petrescu Mircea a spus: Camera asta este perfecta pentru 2 prieteni rock-eri cu veste si pantaloni de piele :)))) Gusturile, preferintele si orientarile... nu se discuta. Everyone is welcome Acum 4 ore, TETEA. a spus: Ne-am dat dreq... Da! Acum 2 ore, Gabi24 a spus: Camparea la cort se plateste separat sau cu bratara de acces la spectacole ai si camparea la cort gratuita? In costul bratarii este inclusa camparea la cort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raluca_carlan Postat Februarie 14, 2019 Share Postat Februarie 14, 2019 Ei, da. Ceva placut. Asa mai merge. Pe bune ca la festivalul asta vin. Rog organizatorul, poate sa puna o poza cu o camera de 70 de euro (am inteles ca pretul pleaca de la 35 euro/persoana pe noapte, deci 70 de camera). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seawolves Postat Februarie 14, 2019 Autor Share Postat Februarie 14, 2019 Acum 37 minute, raluca_carlan a spus: Ei, da. Ceva placut. Asa mai merge. Pe bune ca la festivalul asta vin. Rog organizatorul, poate sa puna o poza cu o camera de 70 de euro (am inteles ca pretul pleaca de la 35 euro/persoana pe noapte, deci 70 de camera). https://phoeniciahotels.ro/leisure/phoenicia-holiday-resort/despre-hotel/galerie-foto Prezentare video editia 2018: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 15, 2019 Share Postat Februarie 15, 2019 #partikip! Prezervat, plătit, mai trebe să ne punem bine cu difuzarea soarelui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Februarie 15, 2019 Share Postat Februarie 15, 2019 John, asta va fi al 7lea seawolves "in a row" ptr mine. Ne-am distrat și pe ploaie cum n-am crezut vreodată! Abia aștept lista de invitați. Îmi doresc să văd și Bucovina printre ei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Februarie 15, 2019 Share Postat Februarie 15, 2019 Anul asta nu ratez, merg sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GsxR Cluj suzuki Postat Februarie 16, 2019 Share Postat Februarie 16, 2019 Prezent si anul ăsta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klaus2016 Postat Februarie 19, 2019 Share Postat Februarie 19, 2019 Particip si de-abia astept! Super locatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raluca_carlan Postat Februarie 23, 2019 Share Postat Februarie 23, 2019 Prezenta si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radou Postat Martie 26, 2019 Share Postat Martie 26, 2019 Am sunat acum la Phoenicia Hotel pentru rezervare camera dubla standard (cea de 70 euro/noapte) si nu mai au decat apartamente cu 2 si 3 camere, sau camera Luxury la pretul de 50 eur/pers, adica 200 euro/2 pers pt 2 nopti. Pacat, m-am trezit prea tarziu cu rezervarea si parca 200 euro/ 2 nopti (doar cazare) ma face sa ma mai gandesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 26, 2019 Share Postat Martie 26, 2019 Sunt multiple posibilitati de cazare in zona, dar trebuie sunat din timp. Poate nu e prea tarziu sa prinzi la vilele de peste drum de vechea locatie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Boros Postat Martie 26, 2019 Share Postat Martie 26, 2019 Noi am luat cateva apartamente de 2 camere la 1 km distanta. Tot asa, nu am mai gasit camere in cadrul locatiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radou Postat Martie 26, 2019 Share Postat Martie 26, 2019 Da, am gasit si eu un apartament la 1 minut distanta de mers pe jos. Merci de pont! Confirm prezenta pentru 2 persoane. Taxa pentru bratara se achita la fata locului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Boros Postat Martie 26, 2019 Share Postat Martie 26, 2019 Din ce stiu, anii trecuti asa a fost. Nu stiu daca se schimba ceva anul acesta. Nu cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seawolves Postat Martie 26, 2019 Autor Share Postat Martie 26, 2019 (editat) Acum 4 ore, radou a spus: Am sunat acum la Phoenicia Hotel pentru rezervare camera dubla standard (cea de 70 euro/noapte) si nu mai au decat apartamente cu 2 si 3 camere, sau camera Luxury la pretul de 50 eur/pers, adica 200 euro/2 pers pt 2 nopti. Pacat, m-am trezit prea tarziu cu rezervarea si parca 200 euro/ 2 nopti (doar cazare) ma face sa ma mai gandesc... Apartamentele cu 2 sau 3 camere inseamna practic camere de 3 locuri, sau doua duble intr'un apartament - pretul este acelasi de persoana pe noapte. Intr-adevar tot ce era doar cu 2 locuri se pare ca s-a ocupat deja. Acum 4 ore, radou a spus: Da, am gasit si eu un apartament la 1 minut distanta de mers pe jos. Merci de pont! Confirm prezenta pentru 2 persoane. Taxa pentru bratara se achita la fata locului? Da, la intrarea in locatie. Editat Martie 26, 2019 de Seawolves Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 24, 2019 Share Postat Aprilie 24, 2019 Daca se aliniaza planetele, poate dau si eu o fuga pina acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 24, 2019 Share Postat Aprilie 24, 2019 Oricum, bad timing... Se termină cu pachețelele până ajungem noi. Hai cu lupii, măăă!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seawolves Postat Mai 9, 2019 Autor Share Postat Mai 9, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Mai 9, 2019 Share Postat Mai 9, 2019 Bravo, asa sa faci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 31, 2019 Share Postat Mai 31, 2019 (editat) Ahoi! O intrebare: daca ajungem Sambata dupa amiaza dintr-o tura prin Bulgaria si Grecia o sa mai gasesc loc de cort, cum este campingul? O sa fiim 3 motoare. Multumesc anticipat! Editat Mai 31, 2019 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate