superbec Postat Februarie 21, 2019 Share Postat Februarie 21, 2019 Torturezi un k k t cu besina chinezeasca iar pe circuit chiar vrei sa mergi cu un cabrio? Daca pui rollbar chiar ca nu mai ai loc sa te scarpini la oo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 21, 2019 Share Postat Februarie 21, 2019 Hahahahahahaha Un prieten din Arad , jucator de rugby de valoare bunicica , a avut un Mr2 gen1 . Incapea in ea oarecum ,la 190 /110-120, dar a avut un accident la un moment dat si de la izbitura i-a sarit cheia din contact si nu au mai gasit-o niciodata chiar daca spatiul este comic de redus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Februarie 21, 2019 Share Postat Februarie 21, 2019 uite un TT ,aproape fix ce se cauta. Like pentru prima poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 21, 2019 Share Postat Februarie 21, 2019 Zic sa iei in calcul un golf sa ii adaugi niste cai De la min 15:09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Februarie 21, 2019 Share Postat Februarie 21, 2019 In cazul in care vrei mai mult pentru circuit si iesiri ocazoinale pe strada, poti sa-ti iei lejer cu volan pe dreapta. Diferenta de pret este imensa, ca sa nu mai zic de oferta. Eu am mers ceva timp in UK cu masina cu volan pe stanga si n-a fost deranjant. Ce-i drept si drumurile pe aici sunt mai ok, dar cred ca pentru iesiri de weekend eu m-as descurca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 21, 2019 Share Postat Februarie 21, 2019 3 hours ago, Adrian M. said: uite un TT ,aproape fix ce se cauta. Like pentru prima poza. Tare ! Cu un ochi rad si cu un ochi plang ! Azi dupamasa in tipm ce inroaseam internetu doar cu ganduri pozitive numai la distractie si voie buna , m-a sunat fratimiu sa-mi ceara imprumut o suma de m-au dat lacrimile.Chiar m-a umplut de spume pt ca vreau sa il ajut ...DAR sa-mi fuuut una daca nu zici ca le potrivesc oamenii cu problemele lor doar atunci cand chiar nu iti arde de asa ceva. Sa fiu sincer inca nu stiu ce o sa fa Asa de ametit sunt ca m-am pierdut si pe aici si din confuzie postul asta l-am pus initial pe pagina cu vanzare tt-ului busit. 1 hour ago, Flower-Power said: Zic sa iei in calcul un golf sa ii adaugi niste cai De la min 15:09 Da,il stiam ...youtube e pretenul meu cand ma plictisesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Februarie 21, 2019 Share Postat Februarie 21, 2019 Acum 8 ore, superbec a spus: iar pe circuit chiar vrei sa mergi cu un cabrio? Pe circuit trebuie sa ai minim 300 de cai pe tona, altfel de duci degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 21, 2019 Share Postat Februarie 21, 2019 Acum 3 minute, petre81. a spus: Pe circuit trebuie sa ai minim 300 de cai pe tona, altfel de duci degeaba. dar pe dumneavoastra cine va recomanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Februarie 21, 2019 Share Postat Februarie 21, 2019 Acum 1 minut, superbec a spus: dar pe dumneavoastra cine va recomanda? Un frate al meu mai mare, a fost mandatar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 21, 2019 Share Postat Februarie 21, 2019 o fi fost dansul mandatar dar tu ai vazut un circuit cand ai deschis usa la contor sa furi renelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Februarie 21, 2019 Share Postat Februarie 21, 2019 Acum 2 minute, Starcream a spus: Petreus, cred ca e mai important sa gasesti distractia in ce poti Oamenii mici (ca tine) gasesc distractie si intr-o punga de seminte... n-au nevoie de circuit. Acum 4 minute, superbec a spus: o fi fost dansul mandatar dar tu ai vazut un circuit cand ai deschis usa la contor sa furi renelu Cu ce ai fost pe circuit, cu Corsa aia ta cu motor de o mie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 21, 2019 Share Postat Februarie 21, 2019 Acum 4 minute, petre81. a spus: Cu ce ai fost pe circuit, cu Corsa aia ta cu motor de o mie? iar beusi mitilig? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Februarie 21, 2019 Share Postat Februarie 21, 2019 Superbec cu Miata pe circuit, din 100km/h nu o scoate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 21, 2019 Share Postat Februarie 21, 2019 merg mai repede cand ma duc la cumparaturi... boss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Februarie 21, 2019 Share Postat Februarie 21, 2019 Acum 1 minut, superbec a spus: merg mai repede cand ma duc la cumparaturi... boss Pai sunt convins, dar la cumparaturi te duci cu autobuzul. Si nu mai injura, boss folosesc doar tiganii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 21, 2019 Share Postat Februarie 21, 2019 eu cred, defapt sunt sigur ca ori confuzi personajele ori esti slab pregatit sau binenteles ambele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Februarie 21, 2019 Share Postat Februarie 21, 2019 Acum 2 minute, superbec a spus: eu cred, defapt sunt sigur ca ori confuzi personajele ori esti slab pregatit sau binenteles ambele Gata, te-ai enervat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Februarie 22, 2019 Share Postat Februarie 22, 2019 Dadeai fata la maxim pe un rf :)))) buna asta, inseamna ca te aplecai cat se apleca mamaie dupa operatia de hernie de disc :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Februarie 22, 2019 Share Postat Februarie 22, 2019 Pai de asta zic, daca mai pui si ce cauciucuri avea rf-ul ala, iti dai seama ca atingeai cu scaritele si cand mergeai pe drum drept :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 22, 2019 Share Postat Februarie 22, 2019 @littlekriminal Stii cum e cu pasaricile...fiecare cu ale lui.Una din pasaricile mele este ca nu as cumpara masina cu volan pe dreapta decat daca este vorba de raritati de genul Caterham sau Ariel .In varianta cu volan pe st sunt extrem de greu de gasit si sa zicem ca as face o exceptie. Pe la ei circul fara probleme cu volan pe stanga .Se mai intampla sa am livrari pe acolo si ies din tunel direct in trafic fara stres, dar la noi pur si simplu nu-mi face placere volanul pe dr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 22, 2019 Share Postat Februarie 22, 2019 Exact . https://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201811032095876 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Februarie 22, 2019 Share Postat Februarie 22, 2019 La 21.02.2019 la 22:01, superbec a spus: o fi fost dansul mandatar dar tu ai vazut un circuit cand ai deschis usa la contor sa furi renelu Nu cred,rad cu lacrimi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Februarie 22, 2019 Share Postat Februarie 22, 2019 La 21.02.2019 la 22:44, adnohepentrupoponari a spus: gigele, sa fii un chior in tara orbilor nu inseamna ca esti tare! si eu faceam bastinasii de pe cheia cu un gunoi sinistru de rf600 in tinerete, dadeam fata la maxim si scaritele nu prea mai erau cam o treime, asta cu pasager... asta nu inseamna ca sunt vreun rossi... Dorele, ironia clipului era evidenta. Acum 9 ore, adnohepentrupoponari a spus: mazda gayx5 pe circuit, omul stia sa mearga Daca ar fi stiut sa mearga si-ar fi luat alta masina, cu 1.6 aspirat pe circuit simti ca stai pe loc. Acum 2 ore, Ice-D a spus: Nu cred,rad cu lacrimi Asta e bine, inseamna ca nu ai nevoie de prea mult ca sa fii fericit in viata. Pun pariu ca o punga de seminte e trufanda pt tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 23, 2019 Share Postat Februarie 23, 2019 @petre81. Pai e loc de povestit aici despre circuitele pe care ai fost si cu ce anume. In tribuna cu aparatul foto nu se pune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Februarie 23, 2019 Share Postat Februarie 23, 2019 Acum 5 minute, goe 75 a spus: @petre81. Pai e loc de povestit aici despre circuitele pe care ai fost si cu ce anume. In tribuna cu aparatul foto nu se pune. Ar insemna sa ma deconspir, in afara de asta ce sa va povestec voua de circuite cand superbec se da cu Miata de 1.6 si se crede zmeu? Ai bani multi? Iti fac o masina de la zero pt circuit cam la 400CP pe tona si handling pe masura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate