apriliacluj Postat Noiembrie 8, 2016 Share Postat Noiembrie 8, 2016 a ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Noiembrie 8, 2016 Share Postat Noiembrie 8, 2016 Donez gecile moto din pozele de mai jos, au protectii cred ca toate si mesade Marimi - M maxim L Cea dainese se poate face si vesta Doresc sa ajunga la cine are nevoie NU la vanzatori Contact + 0744183658 predare . Cluj-Napoca cea Dainese este rezervata pana deseara » Post actualizat in 08 Nov 2016 19:36 S-au dat toate, au ajuns dupa cum doream la persoane care le folosesc si ii ajuta. Sa le foloseasca cu drag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Noiembrie 8, 2016 Share Postat Noiembrie 8, 2016 cea Dainese este rezervata pana deseara » Post actualizat in 08 Nov 2016 19:36 S-au dat toate, au ajuns dupa cum doream la persoane care le folosesc si ii ajuta. Sa le foloseasca cu drag Multumim frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Noiembrie 9, 2016 Share Postat Noiembrie 9, 2016 1GB in Vodafone, castigat la Lais. Cod: 6XPAN7VT Merge doar cu cartela prepaid de la Vodafone. Trimiti codul prin sms la 2765 si dup'aia consumi bonusul in 7 zile, ca expira. Bine'nteles ca primul venit, primul servit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Decembrie 24, 2016 Autor Share Postat Decembrie 24, 2016 Donez o geaca marimea XXL,marca Hein Gericke,nu mai rezista la apa,insa are protectii » Post actualizat in 27 Dec 2016 16:09Geaca pleaca catre bucea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaRider Postat Ianuarie 4, 2017 Share Postat Ianuarie 4, 2017 Donez filtru aer si ulei pentru BMW. Filtru aer productie SCT-Germany, cod compatibilitate MANN C 26 110/1; Filtru ulei MANN HU 921 x. Sunt pentru modele mai vechi, nu stiu exact care. Predare personala in Cluj sau Turda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 5, 2017 Share Postat Ianuarie 5, 2017 (editat) Ceva detalii (is de auto, de moto, fiindca doar dupa acel cod se potrivesc la multe motoare)...si daca s-ar potrivi pe un 320D (E46) din 1999 te-as scapa io de ele...dar nu imi da voie reteaua sa caut compatibilitati, ca-s la munca...si acasa nu prea am vreme de cautari, si uit...ca am o varsta! Editat Ianuarie 5, 2017 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 5, 2017 Share Postat Ianuarie 5, 2017 (editat) Avand in vedere ca este vb de BMW, sar cu o mana de ajutor. Respectiv compatibilitatea/dimensiunea filtrelor. » Post actualizat in 05 Jan 2017 10:12 Concluzia: nu sunt pt e46. Bafta! Editat Ianuarie 5, 2017 de BMWs1000RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 5, 2017 Share Postat Ianuarie 5, 2017 (editat) Multumesc, chiar este utila mana de ajutor, iar pentru un potential utilizator care nu stie la ce folosesc acele filtre este mana cereasca! Bafta si felicitari pentru gest! Editat Ianuarie 5, 2017 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaRider Postat Ianuarie 5, 2017 Share Postat Ianuarie 5, 2017 Salut, de auto sunt filtrele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
celblack Postat Martie 2, 2017 Share Postat Martie 2, 2017 Donez pantaloni piele Dainese. Se pot vedea in Floresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogDanel Postat Martie 4, 2017 Share Postat Martie 4, 2017 Donez pantaloni piele Dainese. Se pot vedea in Floresti. mai sunt valabili? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 donez cateva carti pt Fac de Medicina Veterinara. Daca e cineva interesat o sa fac o lista cu ce am. O zi faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
celblack Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 mai sunt valabili? Da, mai sunt valabili. 0745169949 Marius. Mai donez urmatorii pantaloni de piele pt fete: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogDanel Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 Da, mai sunt valabili. 0745169949 Marius. Mai donez urmatorii pantaloni de piele pt fete: iau eu ambele perechi...doar sa raspunzi la telefon:)) » Post actualizat in 07 Mar 2017 17:24 Da, mai sunt valabili. 0745169949 Marius. Mai donez urmatorii pantaloni de piele pt fete: Multam! Perfecte ambele perechi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Martie 15, 2017 Share Postat Martie 15, 2017 Donez o geaca de piele plus cordura ... sta degeaba pe cuier !!! daca va intrebati de ce o donez este marimea L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Martie 16, 2017 Share Postat Martie 16, 2017 Donez o geaca de piele plus cordura ... sta degeaba pe cuier !!! daca va intrebati de ce o donez este marimea L O vreau eu daca nu ai dat-o, trec pe la tine dupa 5:30 pe la tine azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 In urma unei curatenii de mult tot amanate, am dat jos din pod cca 15 bucati cauciucuri de diferite dimensiuni (atat de vara cat si de iarna). Sunt vechiute, din anii '07 - '08 - '09, dar majoritatea au profil bun sau chiar foarte bun cateva. Daca sunt printre voi care aveti remorci, carute, alte atelaje pe care ati pune si gume mai vechi, sunt toate scoase la donatie, daca nu se vor da in urmatoarele 2 saptmanai, vor fi aruncate. Sunt printre ele atat marci bune (Michelin, GoodYear, Bridgestone, Pirelli, cat si mai putin bune, gen Sawa, Debica, etc). » Post actualizat in 18 Mar 2017 10:25*** au stat in ultimii 5 ani (cel putin) in pod, la umbra, ferite de soare si inghet *** Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny77 Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 Salut. Ceva 195.65.15 sa fie pereche si cu profil bun ai? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 Salut. Ceva 195.65.15 sa fie pereche si cu profil bun ai? Mersi salut, habar n-am, ma uit si iti zic putin mai tarziu. » Post actualizat in 18 Mar 2017 14:26 Salut, sorry, doar pe 14 si pe 16... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 Cred ca am doua de pe un golf6 care sunt cam uzate dar mai merg ceva. Le fac cadou daca le vrei. Poze mai tarziu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny77 Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 Bine. Mersi, dar nu stiu daca merita , eu fiind din ms, iar tu din tm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 Da. Pai ai avea doar curierul . Ideea e ca nu sunt wow anvelopele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny77 Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 Bine atunci. Mersi. Astept sa vad pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gyulai Tamas Postat Aprilie 18, 2017 Share Postat Aprilie 18, 2017 (editat) Salut, Donez casca Airoh Mathisse RS X ( cred ca am purtat-o in total de vreo 10 ori ). Are si vreo 2 viziere suplimentare de rezerva. Preferabil pt cineva cu predare in Cluj. Edit: Am uitat sa precizez, e marimea "L" Editat Aprilie 18, 2017 de Gyulai Tamas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate