belogerer Postat Aprilie 7, 2019 Share Postat Aprilie 7, 2019 bai bulangiule care la 20:50 ai zburatacit ca uliu pe gaini batrani si copii pe trecerea de pietoni din fata spitalului ca veneai tu cu 100+ si mana in claxon data viitoare poate ai noroc sa fiu mai aproape ca asa o lesa de caine iti fuck peste casca de te duci in sant direct si poate scapam de tine pt totdeauna dobitoc infect ce esti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Aprilie 7, 2019 Share Postat Aprilie 7, 2019 Sezi bland. Nu ai cu cine ..... Si chiar daca il rezolvi pe asta, mai sunt destui. Si pe 2 roti si pe 4 roti. Din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Aprilie 7, 2019 Share Postat Aprilie 7, 2019 Bucura-te ca nu ai fost o victima a acelui dobitoc. Mai devreme sau mai tarziu o sa-l vedem pe forum sau la stiri, si pt genul ala de care povestesti tu, nu ar trebui sa ne fie mila niciunuia dintre noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Aprilie 7, 2019 Share Postat Aprilie 7, 2019 Acum 29 minute, belogerer a spus: bai bulangiule care la 20:50 ai zburatacit ca uliu pe gaini batrani si copii pe trecerea de pietoni din fata spitalului ca veneai tu cu 100+ si mana in claxon data viitoare poate ai noroc sa fiu mai aproape ca asa o lesa de caine iti fuck peste casca de te duci in sant direct si poate scapam de tine pt totdeauna dobitoc infect ce esti. Sa vezi ce este in centru... Oricum, donatorii aia de organe ce se pretind motociclisti nu se conecteaza pe forumul asta. Nu e frumos, dar selectia naturala o sa-si spuna cuvantul. Pana atunci, trebuie luat atitudine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Aprilie 7, 2019 Share Postat Aprilie 7, 2019 Nu te agita ca e pacat de coronarele tale. Babuinii de gen nu inteleg decat dupa ce sunt dezlipiti cu lopata de pe stalp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 7, 2019 Share Postat Aprilie 7, 2019 De ce se cred toți babuinii motocicliști, nu-mi dau seama. Care pune mâna pe motor- gata, bre, motociclist pur-sange. Apoi se bat cu cărămida în piept că vor respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 8, 2019 Share Postat Aprilie 8, 2019 ce motor avea ceva detalii :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 8, 2019 Share Postat Aprilie 8, 2019 Moarte conservarilor?! aaa, nu? :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Aprilie 8, 2019 Share Postat Aprilie 8, 2019 Acum 37 minute, Ribo a spus: ce motor avea ceva detalii :)) R1, bo$$. Restul motocicletelor sunt pentru fraieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Aprilie 8, 2019 Share Postat Aprilie 8, 2019 Ai vrut sa spui ca aia sensibilosi nu vad decat ier1 in jurul lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 8, 2019 Share Postat Aprilie 8, 2019 (editat) In zona aia mereu se merge cu viteza si nu inteleg de ce. Oricum atitudinea ta nu este cea mai potrivita. Violenta aduce exclusiv violenta, nu? Ce crezi ca rezolvi daca il caftesti pe respectivul, admitand ca il prinzi? Ca el mai sunt sute Tipul motocicletei care gonea chiar este irelevant Editat Aprilie 8, 2019 de andrei111 typo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Aprilie 8, 2019 Share Postat Aprilie 8, 2019 Nu mai confundati strada cu ringul .Aia care aveti chef de bataie mergeti in ring. E plina tara de mini-Badea. In ring nu este permisa tastatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 8, 2019 Share Postat Aprilie 8, 2019 31 minutes ago, goe 75 said: Nu mai confundati strada cu ringul .Aia care aveti chef de bataie mergeti in ring. E plina tara de mini-Badea. In ring nu este permisa tastatura. Cred ca vor castiga cei cu tastatura mecanica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 8, 2019 Share Postat Aprilie 8, 2019 Cainii latra,ursu' trece(o vorba din popor). Chill pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Aprilie 9, 2019 Share Postat Aprilie 9, 2019 S-a umplut de bulangii #Noaptea tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Aprilie 9, 2019 Share Postat Aprilie 9, 2019 Noaptea ca hotii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Aprilie 9, 2019 Share Postat Aprilie 9, 2019 intamplator sau nu, acesti reisari de carton cu tobe si capete goale sunt calare fix pe SS-uri .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 9, 2019 Share Postat Aprilie 9, 2019 Si ăsta e un motiv pentru care ne urăsc mulți conservari. Chiar dacă suntem pe alt tip de motoare decât cele sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 9, 2019 Share Postat Aprilie 9, 2019 Pai bossule v-stromu nu s-aude tare :(( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Aprilie 9, 2019 Share Postat Aprilie 9, 2019 Problema nu e cu motocicletele in sine sau cu oamenii care aleg sa mearga pe un anumit tip de motocicleta. Problema e cu idiotii care se cred reisari si fac doar galagie si ii deranjeaza pe altii. Oricum, din categoria coate goale, tobe sparte am vazut si multi chopperisti care efectiv aveau explozii sub c_ur, nu motociclete, sau "mult zgomot pentru nimic", cum ar spune Shakespeare. Inteleg ca tobele galagioase salveaza o plua, insa hai sa nu fim nesimtiti si sa trezim tot cartierul ca mergem noi pe motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 9, 2019 Share Postat Aprilie 9, 2019 Ba eu acu fara sa fiu rautacios...da unii sunteti si sensibili ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 9, 2019 Share Postat Aprilie 9, 2019 Acum patru ani la Lacu Roșu era un HD cu țevi de 10 cm grosime, finala mult peste 20 cm. La 5 metri de el, la relanti, mă izbea în piept fiecare detonație. Când a plecat, nu-mi mai simțeam urechile. Pe lângă ce avea omul, toba mea LV e pistol cu apă. Nu știu dacă avea dopuri jupânul. Noaptea cred că e tragedie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 9, 2019 Share Postat Aprilie 9, 2019 Acum 30 minute, Lucian_M a spus: Acum patru ani la Lacu Roșu era un HD cu țevi de 10 cm grosime, finala mult peste 20 cm. La 5 metri de el, la relanti, mă izbea în piept fiecare detonație. Când a plecat, nu-mi mai simțeam urechile. Pe lângă ce avea omul, toba mea LV e pistol cu apă. Nu știu dacă avea dopuri jupânul. Noaptea cred că e tragedie. Da ma, dar aia nu prea merg cu ele... si cu atat mai putin noaptea, ca atunci e intuneric. La modul serios, nu prea am auzit cruisere/choppere sa urle pe strazi noaptea tarziu. Rar cate un supermoto... si majoritar vitezane, 4 in linie cu burlan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 9, 2019 Share Postat Aprilie 9, 2019 Aici cam ai dreptate, racerii rup stilul noaptea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Aprilie 9, 2019 Share Postat Aprilie 9, 2019 (editat) De Sos Berceni acum stim.Asteptam sa aflam si alte zone cu nemultumiti. Poate organizam ceva mai serios sa acoperim mai multe zone simultan. O sa ofer cate 10l de benzina gratis pustanilor din cartier, daca isi iau angajamentul ca 1l il consuma cu motorul in limitare pe anumite strazi cu sensibilosi. Editat Aprilie 9, 2019 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate