DEX_TER Postat Aprilie 25, 2019 Share Postat Aprilie 25, 2019 Baietii (si fetele) va doresc tuturor asfalt uscat si fara incidente. Sa ne vedem cu bine pe traseu. Ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu.voinea_adv Postat Aprilie 28, 2019 Autor Share Postat Aprilie 28, 2019 Cum este lumea ?Noi am ajuns aseara destul de tarziu in Dubrovnik. Ne-a cam prins ploaia, insa suficient cat sa ne tina vioi pe drum .Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Aprilie 28, 2019 Share Postat Aprilie 28, 2019 Ne-a umezit un pic...mai toata autostrada spre rijeka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 28, 2019 Share Postat Aprilie 28, 2019 Noi am avut bulan maxim de vreme. Am prins soare si n canion si in durmitor ! Excelent !! Maine facem coasta de la bar la herceg novi si inoptam acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Aprilie 28, 2019 Share Postat Aprilie 28, 2019 Chiar ca marele bulan...pe care noi l-am avut azi de la rijeka la zadar la split Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu.voinea_adv Postat Aprilie 29, 2019 Autor Share Postat Aprilie 29, 2019 A fost vremea faina ieri in Dubrovnik. Astazi am ajuns in Kotor, insa mohorata tare vremea asta ...Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 29, 2019 Share Postat Aprilie 29, 2019 Suntem la herceg novi cam basita vremea azi, dar tot am prins ceva fainosaguri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Aprilie 30, 2019 Share Postat Aprilie 30, 2019 Ce misto e ultima poză! Vreme faină să aveți! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Aprilie 30, 2019 Share Postat Aprilie 30, 2019 9 hours ago, Ribo said: Suntem la herceg novi cam basita vremea azi, dar tot am prins ceva fainosaguri Frate daca nu ploua e vreme buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Mai 4, 2019 Share Postat Mai 4, 2019 Noi am ajuns acasa. Misto peisajele Rijeka-Zadar e ca pe Mugello :)) Would do again. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 5, 2019 Share Postat Mai 5, 2019 Gata si noi, am ajuns tras linie - 3300 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Mai 5, 2019 Share Postat Mai 5, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!ha! Postat Mai 5, 2019 Share Postat Mai 5, 2019 Recomandați cazarea în locații care au curte închisă pentru a lăsa mobrele sau nu ați ținut cont de asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Mai 5, 2019 Share Postat Mai 5, 2019 La belgrad am avut curte, rijeka si split nu, kotor da, novi pazar da...ideea e ca intotdeauna e bine aa fie cu curte dar in zonele mai nasoale gen serbia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Mai 5, 2019 Share Postat Mai 5, 2019 Frumos, bravo baieti! Data viitoare ma bag si eu daca pot si e loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Mai 5, 2019 Share Postat Mai 5, 2019 Dana nu ai fost, du-te. E memorabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!ha! Postat Mai 6, 2019 Share Postat Mai 6, 2019 Vreuna din tarile astea solicita neaparat trusa sanitara, stingator sau alte minuni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Mai 6, 2019 Share Postat Mai 6, 2019 La granita cu serbia si cu muntenegru ne-au cerut si asigurarile rca cu carte verde...in rest nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Mai 6, 2019 Share Postat Mai 6, 2019 Eu am trecut Serbia, Croatia, Slovenia, Ungaria si Bulgaria zilele astea. Tot ce am aratat a fost buletinul si o singura data s-au uitat si la Certificat. Bine, eu am barba alba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 6, 2019 Share Postat Mai 6, 2019 Acum 8 minute, ashtray. a spus: La granita cu serbia si cu muntenegru ne-au cerut si asigurarile rca cu carte verde...in rest nimic stai sa inteleg, adica nu merge cu asigurarea online, printata pe un a4? vor de aia pe hartie verde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Mai 6, 2019 Share Postat Mai 6, 2019 1 hour ago, Adrian M. said: stai sa inteleg, adica nu merge cu asigurarea online, printata pe un a4? vor de aia pe hartie verde? eu i-am rugat pe cei la care am facut asigurarea online sa imi trimita prin curier si asigurarea cu carte verde, printata de ei (ca sa fiu sigur ca nu am probleme pe la vama). oricum, nu am aratat-o pe nicaieri, am scos doar buletinul si talonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Mai 6, 2019 Share Postat Mai 6, 2019 3 hours ago, Adrian M. said: stai sa inteleg, adica nu merge cu asigurarea online, printata pe un a4? vor de aia pe hartie verde? Si noi tot printate le-am avut. Ii zice doar carte verde din trecut. Ei vor sa afle daca ai X-uri, asterisc-uri, etc pt tara lor (in cazul nostru Muntenegru). Nu se uita la culori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 6, 2019 Share Postat Mai 6, 2019 @LimpTA, ms , asa ma gandeam si eu, ca se uita dupa x uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Mai 6, 2019 Share Postat Mai 6, 2019 Din ce mi-a povestit un tip care se ocupa cu asig acea carte verde este doar pentru atunci cand iesi din tara. Varianta printata (copia) se foloseste intern. Cel putin teoretic, daca unii cer, altii nu, e alta discutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 6, 2019 Share Postat Mai 6, 2019 Acum 5 ore, Adrian M. a spus: stai sa inteleg, adica nu merge cu asigurarea online, printata pe un a4? vor de aia pe hartie verde? Ultima dată când am fost în Bosnia (cu mașina de serviciu) am avut doar copie și n-a fost bună, așa că am fost nevoit să îmi fac asigurare în vamă. Probabil depinde și de vameș. În Muntenegru și Serbia n-am avut probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate