Flower-Power Postat Iulie 3, 2019 Autor Share Postat Iulie 3, 2019 (editat) 1 oră în urmă, Nguyen a spus: Dar singura de ce nu faci trasee? Fată, hai să fiu sinceră până la capăt. În caz că o dau de gard pe drumuri necirculate, că îmi plac astea, să aibe cine să sune la salvare. Editat Iulie 3, 2019 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 3, 2019 Share Postat Iulie 3, 2019 1 oră în urmă, Flower-Power a spus: Fată, hai să fiu sinceră până la capăt. În caz că o dau de gard pe drumuri necirculate, că îmi plac astea, să aibe cine să sune la salvare. Asa ziceam si eu Sper sa nu fie niciodata cazul de sprijin, c-ai dat-o de gard nasol. Dar te faci tu mare si îi vei ajuta la randul tau pe altii, toti am fost incepatori la un moment dat, doar ca unii uita repede Go Planet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Iulie 4, 2019 Share Postat Iulie 4, 2019 Acum 10 ore, Flower-Power a spus: Fată, hai să fiu sinceră până la capăt. În caz că o dau de gard pe drumuri necirculate, că îmi plac astea, să aibe cine să sune la salvare. sa aiba...cine sa sune la salvare. in rest, sa nu sune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat Iulie 4, 2019 Share Postat Iulie 4, 2019 As iesi si eu, dar sambata trebuie sa-mi fac schimbul de ulei, filtre, bujii - nu vreau sa aman. Iesiti si duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 4, 2019 Autor Share Postat Iulie 4, 2019 Eu nu pot și duminică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iulie 4, 2019 Share Postat Iulie 4, 2019 Acum 28 minute, Flower-Power a spus: Eu nu pot și duminică. E zi de biserica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Iulie 4, 2019 Share Postat Iulie 4, 2019 (editat) 4 minutes ago, Nguyen said: E zi de biserica? Priceless !!! Si on topic: http://www.motoroute.ro/category/trasee/traseu-de-o-zi/ Editat Iulie 4, 2019 de Xandros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 4, 2019 Autor Share Postat Iulie 4, 2019 Acum 9 minute, Nguyen a spus: E zi de biserica? Nu ar fi rău ce zici dar e zi de stat cu familia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iulie 4, 2019 Share Postat Iulie 4, 2019 Vezi, daca nu te maritai acum te plimbai si duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 4, 2019 Autor Share Postat Iulie 4, 2019 vor mai fi și alte duminici când o să ies dar nu asta. PS nu sunt măritată,fată..spre deosebire de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iulie 4, 2019 Share Postat Iulie 4, 2019 Acum 4 minute, Flower-Power a spus: vor mai fi și alte duminici când o să ies dar nu asta. PS nu sunt măritată,fată..spre deosebire de tine. Faptul ca sunt casatorit arata ca sunt un barbat bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 4, 2019 Autor Share Postat Iulie 4, 2019 Asta îți spui în oglindă dimineața ? motivațional. Mă tot trolezi pe aici , o faci că vii sâmbăta să îmi ții trena sau doar îți place să ne conversăm? Știu răspunsul , nici nu te lasă nevasta și nici nu ai motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 4, 2019 Share Postat Iulie 4, 2019 Acum 3 ore, Flower-Power a spus: Asta îți spui în oglindă dimineața ? motivațional. Mă tot trolezi pe aici , o faci că vii sâmbăta să îmi ții trena sau doar îți place să ne conversăm? Știu răspunsul , nici nu te lasă nevasta și nici nu ai motor. Touchée !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iulie 4, 2019 Share Postat Iulie 4, 2019 (editat) Acum 1 oră, Silver Arrow a spus: Touchée !! Francezule... Acum 5 ore, Flower-Power a spus: Asta îți spui în oglindă dimineața ? motivațional. Mă tot trolezi pe aici , o faci că vii sâmbăta să îmi ții trena Ma inviti la o plimbare sambata sau te mariti? Acum 1 oră, Silver Arrow a spus: Știu răspunsul , nici nu te lasă nevasta și nici nu ai motor. Da draga, asa e, nu am motor. Daca aveam motor mergeam si eu ca tine, doar sambata. Editat Iulie 4, 2019 de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 5, 2019 Autor Share Postat Iulie 5, 2019 Acum 19 ore, Nguyen a spus: Ma inviti la o plimbare sambata sau te mariti? Te invit, vii? Ai scuter, bicla? De măritat, nu îmi mai trebuie..mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 Acum 4 minute, Flower-Power a spus: Te invit, vii? Ai scuter, bicla? Ha ha ha. Acum 4 minute, Flower-Power a spus: De măritat, nu îmi mai trebuie..mulțumesc. Ai avut un mariaj nefericit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 5, 2019 Autor Share Postat Iulie 5, 2019 Prefer ca unele lucruri să rămână pentru mine, nu să le discut pe forum. Viața mea personală mă interesează doar pe mine, ți-am zis că ești curioasă mai ceva ca o femeie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 Acum 11 minute, Flower-Power a spus: Prefer ca unele lucruri să rămână pentru mine, M-am prins, nu te lasa sa-ti iei motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 5, 2019 Autor Share Postat Iulie 5, 2019 Nu te-ai prins. Acum, cu riscul de a mă repeta, lasă-mi cosițele în pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 Acum 34 minute, Flower-Power a spus: Nu te-ai prins. Te insela? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 5, 2019 Autor Share Postat Iulie 5, 2019 Ai făcut o fixație pentru mine... Să îmi zici dacă am motive serioase de îngrijorare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 Pina la urma maine se plimba careva undeva sau e doar un topic de discutii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 Acum 59 minute, Flower-Power a spus: Ai făcut o fixație pentru mine... N-am draga nici o fixatie, intrebam si eu ca oamenii... Acum 59 minute, Flower-Power a spus: Să îmi zici dacă am motive serioase de îngrijorare. Stai linistita, ai destui pretendenti aici pe forum, Niko e number one. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 5, 2019 Autor Share Postat Iulie 5, 2019 Acum 27 minute, Grigore1 a spus: Pina la urma maine se plimba careva undeva sau e doar un topic de discutii ? Eu, dacă ai răbdare ce traseu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Iulie 5, 2019 Share Postat Iulie 5, 2019 Ce mi-ar fi placut sa am timp liber suficient cat sa urmaresc topicul asta...Un deliciu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate