Flower-Power Postat August 20, 2019 Autor Share Postat August 20, 2019 (editat) Complicat la tine, recunosc ca eu nu aș putea...sâmbătă sa fiu tristă si duminică reset veselă. Îmi doresc mai mult de 30 km de russe..nu mă înțelege greșit. Editat August 20, 2019 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat August 20, 2019 Share Postat August 20, 2019 Acum 19 minute, Flower-Power a spus: sâmbătă sa fiu tristă si duminică reset veselă. Cateodata un parastas e mai vesel ca o nunta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 21, 2019 Share Postat August 21, 2019 Ia uite mah, eu caut sa fac traseul asta si un forum intreg nu merge si se duce ea, ce arogantza! :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 21, 2019 Autor Share Postat August 21, 2019 Păi dacă știam te luam și pe tine. În weekend fie sâmbătă ,fie duminică dorește cineva Bg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat August 24, 2019 Share Postat August 24, 2019 Draga noastra Floricica, acu' cateva zile am bagat de seama de cand ti-ai luat motocicleta ai cam uitat de masinuta ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat August 27, 2019 Share Postat August 27, 2019 Flower Power in Salonic: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 27, 2019 Autor Share Postat August 27, 2019 Vă e dor de mine, recunoașteți imediat.. mă simt ca atunci când mă strigau băieții , de fapt pe mama, ca să ies afară să mă joc cu ei fotbal. Strigau afară, tare, mama lu' X aaaa, o lăsați afară ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat August 28, 2019 Share Postat August 28, 2019 Aoleuu, nu erau baieti suficienti sau erai mai baietoasa sau erai la 15 ani deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 28, 2019 Autor Share Postat August 28, 2019 Jucam bine fotbal,tenis cu piciorul and so on..mi-e dor de un tenis cu piciorul. Duminică, iese cineva afară cu motorul ? altfel, încep să nominalizez eu și nu vă văd bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat August 28, 2019 Share Postat August 28, 2019 Acum 10 minute, Flower-Power a spus: Duminică, iese cineva afară cu motorul ? Nu pot, duminica mi-am programat sa ma duc in Olympia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 28, 2019 Share Postat August 28, 2019 Acum 1 oră, Flower-Power a spus: Jucam bine fotbal,tenis cu piciorul and so on..mi-e dor de un tenis cu piciorul. Duminică, iese cineva afară cu motorul ? altfel, încep să nominalizez eu și nu vă văd bine. In zona mea, la intrare in Herastrau este un teren de tenis cu piciorul. Foarte rar vad acolo activitate, atat de rar incat nu i-am prins pe omuleti sa-i intreb daca-mi sunt vecini, ca ne organizam si sa jucam mai des. Deci daca e cineva amator, eu vin oricand. Cu privire la motociclit, cand spui “iese cineva afara cu motorul” ai in vedere “una mica”, asa ca la tenis cu piciorul (a se citi prin Bucuresti), sau o tura de o zi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat August 28, 2019 Share Postat August 28, 2019 3 hours ago, Flower-Power said: Jucam bine fotbal,tenis cu piciorul and so on..mi-e dor de un tenis cu piciorul. Duminică, iese cineva afară cu motorul ? altfel, încep să nominalizez eu și nu vă văd bine. Minge aduci tu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 28, 2019 Autor Share Postat August 28, 2019 Hai ..găsim minge. Voi inchiriați terenul. E drăguț in echipe de câte 2. Cine mai vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat August 28, 2019 Share Postat August 28, 2019 Acum 3 ore, FlipperCo a spus: In zona mea, la intrare in Herastrau este un teren de tenis cu piciorul. Foarte rar vad acolo activitate, atat de rar incat nu i-am prins pe omuleti sa-i intreb daca-mi sunt vecini, ca ne organizam si sa jucam mai des. Deci daca e cineva amator, eu vin oricand. Cu privire la motociclit, cand spui “iese cineva afara cu motorul” ai in vedere “una mica”, asa ca la tenis cu piciorul (a se citi prin Bucuresti), sau o tura de o zi? Unde stai in Herastrau si unde este acel teren? Cumva pe langa sediul Transfond? Nu am mai jucat tenis cu piciorul de ani buni, dar nu as zice nu la o miscare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat August 28, 2019 Share Postat August 28, 2019 Acum 1 minut, Paca a spus: Stai locului mah ca iar strici ceva la degetzel Sambata dimineata daca esti liber, te luam la o tura de oras? Ies cu Claudiu sa rezolv niste "treaba" d-aia urata...stii tu. Ne plimbam cam 1-2 ore sa cautam punctele "slabe" si apoi ne intoarcem. Daca vrei sa participi, da-mi un semn ca mergem "low radar" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 28, 2019 Share Postat August 28, 2019 (editat) Intrarea in Herastrau este aprox in dreptul intersectiei strazilor Elena Vacarescu cu Belizarie (Fantana Miorita, Pod Baneasa, imediat dreapta pe Elena Vacarescu-intrarea in dreapta, insunte ca strada sa coteasca la stanga in unghi drept). Bine, nu este cine stie ce teren modern, dar e betonat si are un “fileu” dintr-o bara metalica (ca pe vremuri ). Dar la pretul asta.... Editat August 28, 2019 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 29, 2019 Autor Share Postat August 29, 2019 Vă propun un tenis duminică la ora 4, eventual putem încerca și în spate la ikea, nu o să avem fileu...aia e:) Cine răspunde prezent provocării ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 29, 2019 Share Postat August 29, 2019 La 16 cand e caldura mai mare? Stii tu teren acolo, sau cautam o bucata de BCA sa trasam unul ca in copilarie? Si daca e sa fie la 16, macar sa mergem unde am propus eu, e intre copaci si nu te bate soarele in cap. Cu motociclitul de duminica cum ramane, l-ai taiat de pe lista sau te gandesti sa fie inainte? Pffff !! Interogatoriu nu gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 29, 2019 Autor Share Postat August 29, 2019 (editat) Da la 16..nu e cald mult timp. Nu știu teren, ziceam că e o variantă bună în cazul în care terenul de care zici tu e ocupat de alții. Cu motociclitul încă nu am programul definit, am niște variabile și nu mă pot pronunța deocamdată. Oricum, sper să ajung cu motorul la tenis. Nu știu cum, echipament,minge..o să văd. Editat August 29, 2019 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 29, 2019 Share Postat August 29, 2019 Cu motorul as merge si eu daca organizati ceva, astept un semn. Si ma uit si de minge, stiam ca am, dar cum n-am avut companie, a stat cuminte nefolosita..... cine stie pe unde. O caut si vad daca e “functionala” o aduc, oricum cred ca locuiesc cel mai aproape de teren. Hai sa vedem cine se baga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat August 29, 2019 Share Postat August 29, 2019 Acum 17 minute, FlipperCo a spus: Cu motorul as merge si eu daca organizati ceva, astept un semn. Si ma uit si de minge, stiam ca am, dar cum n-am avut companie, a stat cuminte nefolosita..... cine stie pe unde. O caut si vad daca e “functionala” o aduc, oricum cred ca locuiesc cel mai aproape de teren. Hai sa vedem cine se baga. Duminica sunt pentru, insa nu ora 16:00 cand va fi super cald. Putem juca mai pe seara, 18:00, 19:00. De curiozitate, avem lumina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 29, 2019 Share Postat August 29, 2019 Cat e soare pe cer, avem lumina Iar ca ora, asa ziceam si eu anterior, ca e cam cald la 16. Sa zicem 17, pana ne stragem, organizam, 17.30. Hai sa vedem inscrierile, iar Flower ne spune pe unde motociclim inainte. Daca nu uita si merge.....pe alese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 29, 2019 Share Postat August 29, 2019 1 oră în urmă, FlipperCo a spus: locuiesc cel mai aproape de teren. La Herăstrău, ești burghez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat August 29, 2019 Share Postat August 29, 2019 Acum 43 minute, john17 a spus: La Herăstrău, ești burghez! Adevarul e ca nu se compara cu Chitila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 29, 2019 Share Postat August 29, 2019 Am si eu destule antecedente, Colentina, Pantelimon..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate