Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 24, 2021 Share Postat Aprilie 24, 2021 Acum 8 ore, Alexandru Barbu a spus: Link: F f tare. Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Septembrie 25, 2021 Share Postat Septembrie 25, 2021 (editat) Ia uitați copii ce surpriză am avut când am intrat in garaj. Nu știam că există așa ceva Sym Balkan tour. Enjoy: Editat Septembrie 25, 2021 de SenorPink Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Septembrie 25, 2021 Share Postat Septembrie 25, 2021 Probabil sunt scuterele celor care fac acel tur organizat SYM, de care vorbea Tiberiu Troia acum cateva zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 25, 2021 Share Postat Septembrie 25, 2021 (editat) Super fain sa vad din ce în ce mai multe ture organizate. Editat Septembrie 25, 2021 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 25, 2021 Share Postat Septembrie 25, 2021 au trecut pe la mine prin fata casei in drum spre sediul Sym ieri dupa amiaza. foarte fain si un sunet foarte discret pt niste monocilindrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Septembrie 26, 2021 Share Postat Septembrie 26, 2021 (editat) I-am depășit azi dimineață la Fântâna Miorița Doar numere de Grecia Editat Septembrie 26, 2021 de pierrotlefou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Septembrie 26, 2021 Share Postat Septembrie 26, 2021 Frumos oricum. Grup mare de mers pe scutere. Mi-ar placea sa fac și ture pe scuter sa vad cum e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Septembrie 27, 2021 Share Postat Septembrie 27, 2021 Acum 44 minute, caracterincompatibil a spus: E fain.viteza de deplasare mica e minus .90-100 e și un 6000rom este ok pentru motor,ce trece... E blana Cine "tine" un 300 la 120 in regim de touring,ii rupe motorul mergând cu 7000rpm din 8500(limitare) In we am băgat ta și Tf, cu un 250 carburatie. Pe autostrada la întoarcere a început să patineze cureaua de transmisie,,,,trebuia schimbată dar mi a fost lene vineri seara.a bine că nu a "obosit" la urcarea pe transalpinaAm văzut că băieții de la sym îl cinstesc pe tipul care face bloguri cu bicle sa ii promoveze. Era ăla happy că merge cu 130 in regim de touring,a uitat să spună la ce turație și cât fwute motorul mergând în blana orbitoare cu el Fara suparare dar nu am inteles nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 27, 2021 Share Postat Septembrie 27, 2021 Tu zici ca pt un scuter de 300, sa mergi cu 120 e naspa? DE ex Honda 200 sh ? MErgeau grecii pe autostrada cu el pe la 130 ..140 aprox. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexHoP Postat Septembrie 27, 2021 Share Postat Septembrie 27, 2021 2 hours ago, caracterincompatibil said: E fain.viteza de deplasare mica e minus .90-100 e și un 6000rom este ok pentru motor,ce trece... E blana Cine "tine" un 300 la 120 in regim de touring,ii rupe motorul mergând cu 7000rpm din 8500(limitare) In we am băgat ta și Tf, cu un 250 carburatie. Pe autostrada la întoarcere a început să patineze cureaua de transmisie,,,,trebuia schimbată dar mi a fost lene vineri seara.a bine că nu a "obosit" la urcarea pe transalpinaAm văzut că băieții de la sym îl cinstesc pe tipul care face bloguri cu bicle sa ii promoveze. Era ăla happy că merge cu 130 in regim de touring,a uitat să spună la ce turație și cât fwute motorul mergând în blana orbitoare cu el Uite eu tin viteza de 120( intra pe rosu la 145-150 si oricum si limitarea ), mai bine spus tineam. Am avut cruisym 300 cumparat de nou in iulie 2019, si mergeam destul de des in weekenduri cu nevasta si cu tone de bagaje cate 1000 de km, 500 de km bucata si nu mergeam sub 120. Am fost si in concediu de 3500 de km 2 saptamani, mers si cu 120 si cu 140 no problemo. Anul acesta l'am schimbat ( si inca imi pare rau ca nu l'am tinut si pe cruisym ) si am trecut la o Honda integra 750. Tu daca ai un 250 carburatie din 99, nu inteleg cum poti sa compari cu ceva din 2021. Si astia care fac plimbarea asta au scutere de 400 si de 500cc, pe care le poti tie si la 130-140 mers constant. 1 hour ago, SenorPink said: Fara suparare dar nu am inteles nimic e suparat ca nu are si el ceva din era asta si inca are un 250cc pe carburatie. Cam asta am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Septembrie 27, 2021 Share Postat Septembrie 27, 2021 Acum 21 minute, AlexHoP a spus: Uite eu tin viteza de 120( intra pe rosu la 145-150 si oricum si limitarea ), mai bine spus tineam. Am avut cruisym 300 cumparat de nou in iulie 2019, si mergeam destul de des in weekenduri cu nevasta si cu tone de bagaje cate 1000 de km, 500 de km bucata si nu mergeam sub 120. Am fost si in concediu de 3500 de km 2 saptamani, mers si cu 120 si cu 140 no problemo. Anul acesta l'am schimbat ( si inca imi pare rau ca nu l'am tinut si pe cruisym ) si am trecut la o Honda integra 750. Tu daca ai un 250 carburatie din 99, nu inteleg cum poti sa compari cu ceva din 2021. Si astia care fac plimbarea asta au scutere de 400 si de 500cc, pe care le poti tie si la 130-140 mers constant. Auzi integra asta are cumva transimia pe lant? Sau e pe curea clasic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexHoP Postat Septembrie 27, 2021 Share Postat Septembrie 27, 2021 11 minutes ago, SenorPink said: Auzi integra asta are cumva transimia pe lant? Sau e pe curea clasic? Este pe lant, este că orice motocicleta clasică doar că are transmisia automată DCT. Caută pe google Honda Nc750D. Este că la mașină, ori o pui in drive/ sport și schimbă singura 6 viteze ori manual tiptronic și schimb manual de pe ghidon ( plus / minus ). Tocmai ce am fost la o plimbare de 5000 de km prin Europa cu ea. Dar cum ziceam, și cu cruisymul am fost la o plimbare de 3500 de km, singura problema era că eram foarte incarcat și la urcări era ceva mai greu, nu treceam de 100 - 110. Am ținut cruisymul 20000km și mergea impecabil și era super comod. Simțeam nevoia să mă opresc cam la o ora jumătate sau doua ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexHoP Postat Septembrie 27, 2021 Share Postat Septembrie 27, 2021 52 minutes ago, caracterincompatibil said: Pisi mic. Am 250 injecție,motor Piaggio. Sym jet 14-125 abs,cumpărat de la ei,acum este epava. Maxsym 400i -2012....diferența la turație între carburatie și regim.in regim de touring....e aceași. Le rupeți voi motoarele și le vindeți că noi.dar îs mai obosite că unul pe carburatie din 99 cu 100.000km. 03-250 carburatie a rezistat 100.000 km...acum are motorul nou. Am avut vreo 8 scutere până acum...știu ce vorbesc. Cruisym ăla se îndoia sub mine pe autostrada la 120....ajungea la 150 cu vântul in spate.asa maxim 140.am testat,știu ce spun. Pai asta este avantajul cand iti cumperi un lucru nou, il folosesti cum vrei pentru ca ai garantie, dar dezavantajul este ca te costa reviziile de te usuca. Nu te costa 50 de lei in fata blocului. Ia vezi un schimb de ulei si filtre cum te costa 100 de euro la sym ( cele de la 300cc in sus ) si sa vezi cum revizia de 15000km un 300 de euro. Oricum pana nu iti cumperi ceva nou nu ai cum sa compari, tu compari cu toate scuterele sh pe care le'ai avut. Cruisymul de abia dupa 15mii de km isi daduse drumul si mergea mult mai lejer. Si am avut destule maxiscutere, care in general dupa 10-15mii km incep sa mearga cum trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 27, 2021 Autor Share Postat Septembrie 27, 2021 1 oră în urmă, AlexHoP a spus: Pai asta este avantajul cand iti cumperi un lucru nou, il folosesti cum vrei pentru ca ai garantie, dar dezavantajul este ca te costa reviziile de te usuca. Nu te costa 50 de lei in fata blocului. Ia vezi un schimb de ulei si filtre cum te costa 100 de euro la sym ( cele de la 300cc in sus ) si sa vezi cum revizia de 15000km un 300 de euro. Oricum pana nu iti cumperi ceva nou nu ai cum sa compari, tu compari cu toate scuterele sh pe care le'ai avut. Cruisymul de abia dupa 15mii de km isi daduse drumul si mergea mult mai lejer. Si am avut destule maxiscutere, care in general dupa 10-15mii km incep sa mearga cum trebuie. deci sa inteleg ca la cruisym abia i am fact rodajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexHoP Postat Septembrie 27, 2021 Share Postat Septembrie 27, 2021 12 minutes ago, caracterincompatibil said: La ce ai tu garanție? Daca pica motorul în timpul garanției,îți schimbă aia scuterul că tu ești retardat și mergi cu el în blana orbitoare? Șezi blând că îl demontează și verifică,după aia tot oligofrenul e bun de plată,doar pentru constatarea serviciului.crezi că sym sau alții plătesc sa distrugi tu motorul în garanție? Incepe sa obosească și îl păzeau de bun la un prost,că scuterul e că nou ,dar omiți sa spui că un retardat a mers cu el în 7000rpm din 8250 disponibil Unii sunt atât de cretini și spun că merg cu ele în blana că poate,da poate ,dar scurtezi de 4x viața motorului. Nu confunda 300cc cu 500cc Totodată între motorul pe carburatie și cel pe injecție,diferența e la alimentare,uzuraotorului și rezistența,e aceași nu mărește injectorul viața motorului.segmenii și cilindrul se uzează la fel în cazul ambelor variante de alimentare.say crezi că injectorul baga aditivi de superman in cilindru,că să meargă gigel retardați in Red liber,că tine motorul. Unii sunteți praf,praf,praf. Bănuiesc că după la vânzarea cruisym ului ai scăzut 300e din prețul de achiziție....pentru că l ai dau cu motorul semi obosit,că...e că nou,nu? Raspunsuri de persoana saraca si frustrata. Sa ai o zi buna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 27, 2021 Share Postat Septembrie 27, 2021 Acum 2 ore, AlexHoP a spus: Raspunsuri de persoana saraca si frustrata. Sa ai o zi buna ! Profiler. Haha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Septembrie 27, 2021 Share Postat Septembrie 27, 2021 Lasand deoparte stilul mai putin poetic al lui @caracterincompatibil,are dreptate in ce zice. Vin si eu cu niste completari.Gama Kymco sau Sym sunt submotorizate fata de omologii,Yamaha,Honda sau Piaggio.Asta este politica lor,merg pe fiabilitate in detrimentul performantei ,,sportive".Bine ,cu conditia sa nu stai prea aproape de red zone. Un alt factor care influenteaza,negativ zic eu, sunt tutorialele de pe youtube. Mai exact,baietii aia trag de ele si arata top speeduri care nu au deaface cu stilul normal de mers in mintile lui. Cand merg cu un 125cmc cu 110-115 sunt de fapt in limitare,red zone.Real este maxim 100.Altfel l-ai prajit,nu neaparat pe loc,dar in timp cu siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexHoP Postat Septembrie 27, 2021 Share Postat Septembrie 27, 2021 2 minutes ago, adiy32 said: Lasand deoparte stilul mai putin poetic al lui @caracterincompatibil,are dreptate in ce zice. Vin si eu cu niste completari.Gama Kymco sau Sym sunt submotorizate fata de omologii,Yamaha,Honda sau Piaggio.Asta este politica lor,merg pe fiabilitate in detrimentul performantei ,,sportive".Bine ,cu conditia sa nu stai prea aproape de red zone. Un alt factor care influenteaza,negativ zic eu, sunt tutorialele de pe youtube. Mai exact,baietii aia trag de ele si arata top speeduri care nu au deaface cu stilul normal de mers in mintile lui. Cand merg cu un 125cmc cu 110-115 sunt de fapt in limitare,red zone.Real este maxim 100.Altfel l-ai prajit,nu neaparat pe loc,dar in timp cu siguranta. Exact. Ai o bere de la mine :). Si cruisymul meu la 145 spre 150km/h avea viteza reala undeva la 130 spre 135km/h. dar era deja pe rosu la 135km/h reali. La 120km/h reali, era foarte relaxat motorul si am mers 99% din timp cu pasager si bagaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Septembrie 27, 2021 Share Postat Septembrie 27, 2021 Acum 15 minute, adiy32 a spus: Lasand deoparte stilul mai putin poetic al lui @caracterincompatibil,are dreptate in ce zice. Vin si eu cu niste completari.Gama Kymco sau Sym sunt submotorizate fata de omologii,Yamaha,Honda sau Piaggio.Asta este politica lor,merg pe fiabilitate in detrimentul performantei ,,sportive".Bine ,cu conditia sa nu stai prea aproape de red zone. Un alt factor care influenteaza,negativ zic eu, sunt tutorialele de pe youtube. Mai exact,baietii aia trag de ele si arata top speeduri care nu au deaface cu stilul normal de mers in mintile lui. Cand merg cu un 125cmc cu 110-115 sunt de fapt in limitare,red zone.Real este maxim 100.Altfel l-ai prajit,nu neaparat pe loc,dar in timp cu siguranta. Da oare sunt astea mai fiabile ca japonezele? Mă îndoiesc de treaba asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 19, 2021 Autor Share Postat Octombrie 19, 2021 S au bifat 17800 km zilele astea la jet14 si 16400 la cruisym jetul este baza in oras iar fratele mai mare la drumuri lungi...gen THASSOS anvelopele citygrip 2 puse pe ambele sunt perfecte fata de cele stoc care isi fac treaba ok in primii 10000 revizii la timp si in rest benzina cat despre fiabilitate....pret peste 5 ani....vom trai si ‘om vedea oricum, amotizarea in acte la scutere este de 3-5 ani .... ce dracu vrei de la o jucarie de 3000-5000 euro.....sa te ingroape cu ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Octombrie 20, 2021 Share Postat Octombrie 20, 2021 In ceea ce priveste SYM-ul de 125 Cargo, dupa mai bine de 5000 km facuti aproape exclusiv in oras, pot sa remarc o mare problema: voblajul. Desi pare incredibil, dracovenia asta mica intra in voblaj cand nu te astepti. Nu stiu care este motivul, dar asta face. Pentru comparatie, vechiul si uzatul scuter Piaggio Liberty 125 era tren pe sine. La 80 km/h luam mainile de pe ghidon si se comporta asa cum trebuie. Cu SYM-ul nu am nici o sansa sa faca asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexHoP Postat Octombrie 20, 2021 Share Postat Octombrie 20, 2021 4 hours ago, MirceaB said: In ceea ce priveste SYM-ul de 125 Cargo, dupa mai bine de 5000 km facuti aproape exclusiv in oras, pot sa remarc o mare problema: voblajul. Desi pare incredibil, dracovenia asta mica intra in voblaj cand nu te astepti. Nu stiu care este motivul, dar asta face. Pentru comparatie, vechiul si uzatul scuter Piaggio Liberty 125 era tren pe sine. La 80 km/h luam mainile de pe ghidon si se comporta asa cum trebuie. Cu SYM-ul nu am nici o sansa sa faca asa ceva. Pai ce treaba are Sym cu voblajul ? Asta este problema ori de roti, ca ai luat o groapa, on canal sau ca ti s'au tocit cauciucurile neuniform si mai este varianta topcaseului ( pe care eu unul nu o iau in considerare, dar asta este vorba de mecanici ). Eu zic sa iti centrezi roata. Si la mini vobla, si la Sym, si pe Honda integra, si pe Majesty, dar dupa ce am facut schimbul de cauciucuri si echilibrat rotile, zero probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Octombrie 20, 2021 Share Postat Octombrie 20, 2021 Nu am ce să-i fac. Vorbim de scuter nou, care făcea așa din prima clipa. Singura cauza posibilă poate fi întradevăr cutia, fiind una mare pentru livrări. Totuși să intre în voblaj la 40 km la ora este un pic cam mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Octombrie 20, 2021 Share Postat Octombrie 20, 2021 vezi ca la scuter ai greutatea jos in spate motor si sus in spate topcase, roata fata nu are greutate pe ea si e cam de asteptat sa joace...ia pune un sac de ceva intre picioare pe podea,sa vezi ce frumos ruleaza scuterul la drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Octombrie 20, 2021 Share Postat Octombrie 20, 2021 Acum 18 minute, megamotoreta a spus: vezi ca la scuter ai greutatea jos in spate motor si sus in spate topcase, roata fata nu are greutate pe ea si e cam de asteptat sa joace...ia pune un sac de ceva intre picioare pe podea,sa vezi ce frumos ruleaza scuterul la drum. Sacul sta pe sa și tine mâinile pe ghidon! Problema este că face la fel și când cutia este goală. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate