ianachim Postat 17 ore în urmă Autor Share Postat 17 ore în urmă Acum 3 ore, Z3US a spus: Legal dupa orice interventie la sistemul de franare este obligatoriu sa se face test de frana. Nici nu incape in discutie ca l-ar fi facut in cazul de fata. Nu cred ca au stand de frana, deci nu sunt autrizati pt. asa ceva. Probail de aia nici nu ti-au trecut manopera pe deviz. Acum 3 ore, Z3US a spus: Legal dupa orice interventie la sistemul de franare este obligatoriu sa se face test de frana. Nici nu incape in discutie ca l-ar fi facut in cazul de fata. Nu cred ca au stand de frana, deci nu sunt autrizati pt. asa ceva. Probail de aia nici nu ti-au trecut manopera pe deviz. SURPRIZA...hârtia cu test de frâna este anexată dar ...maneta moale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat 17 ore în urmă Admin Share Postat 17 ore în urmă Acum 3 ore, Z3US a spus: Legal dupa orice interventie la sistemul de franare este obligatoriu sa se face test de frana. Nici nu incape in discutie ca l-ar fi facut in cazul de fata. Nu cred ca au stand de frana, deci nu sunt autrizati pt. asa ceva. Probail de aia nici nu ti-au trecut manopera pe deviz. Exact! Doar că factura se încarcă și cu testarea pe stand, și de aia mulți o fac pe șestache. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Acum 2 ore, ianachim a spus: SURPRIZA...hârtia cu test de frâna este anexată dar ...maneta moale Probabil facut cu alta mobra, si atasat acolo la hartoage. Romanii se descurca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 11 ore în urmă Autor Share Postat 11 ore în urmă avand in vedere ca nu am fost in service sa spun a fost sau nu pe standul de franare, eu am primit aceasta hartie insa ma repet pana la iesirea in strada a trebuit sa tot trag de maneta pentru a avea frana in parametri!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate