SST Postat Mai 18, 2019 Share Postat Mai 18, 2019 Astazi in juruo orei 16:15 un coleg a avut accident la fantana miorita. N-am vazut momentul impactului (eram in partea opusa a fantanii). Se pare ca a intrat intr-un Logan. Baiatul (cred) ca-i bine. S-a ridicat si a inspectat motoreta. Era pe picioarele lui. Din pacate, n-am avut posibilitatea opresc sa-l ajut, dar un coleg motociclist care venea din sens opus a oprit sa-l ajute (Bravo lui). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Mai 18, 2019 Share Postat Mai 18, 2019 PH+TR=accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Mai 18, 2019 Share Postat Mai 18, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Mai 18, 2019 Share Postat Mai 18, 2019 Mi se pare sau cauciucul spate e muci? Mi-a franat si mie azi unul brusc in fata, crescand pulsul si franand destul de violent. Mai aveam vreo 5-6 m pana la el, dar totusi neplacut. Nepastrarea distantei aduce multe belele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saprodvl Postat Mai 19, 2019 Share Postat Mai 19, 2019 Pare ca loganistu a schimbat banda peste el la cum e pozitionat si banda si da cauciucu ala arata cam muci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SST Postat Mai 19, 2019 Autor Share Postat Mai 19, 2019 Acum 45 minute, Saprodvl a spus: Pare ca loganistu a schimbat banda peste el la cum e pozitionat si banda si da cauciucu ala arata cam muci Daca e asa cum spui tu, nu trebuia sa cada pe dreapta? Nu stiu, nu ma pricep. Doar zic...:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saprodvl Postat Mai 19, 2019 Share Postat Mai 19, 2019 Acum 15 minute, SST a spus: Daca e asa cum spui tu, nu trebuia sa cada pe dreapta? Nu stiu, nu ma pricep. Doar zic...:) Si daca iti agata roata fata nu cazi pe stanga? Doar zic... sunt multe variante eu doar mi-am spus parerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 19, 2019 Share Postat Mai 19, 2019 Doar eu observ zgârieturile de pe asfalt? Oare baiatul a mers taras pana cand a dat in Logan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Mai 19, 2019 Share Postat Mai 19, 2019 La ce cauciuc are pe spate nu ma mira sa fi derapat la franare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 19, 2019 Share Postat Mai 19, 2019 Daca a derapat cu spatele din cauza opincii fara sa fii blocat fata, sa puna mana sa mai exerseze una alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Mai 20, 2019 Share Postat Mai 20, 2019 Cel mai bun pe asfalt uscat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 20, 2019 Share Postat Mai 20, 2019 Mult mai simplu este sa mearga mai atent. Si sa isi puna la mobra ceva ce se poate numi anvelopa. Speram ca a invatat ceva din asta. M-am intalnit si eu cu un voinic acuma o saptamana care era cat pe ce sa se lipeasca in spatele masinii pe la Unversitate. Un coleg cu B 77 .... . Era sa dai intr-un Nisaan X Trail rosu inchis. Esti pe prezent pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dupre Postat Mai 29, 2019 Share Postat Mai 29, 2019 Daca nu esti inclinat si blochezi spatele nu se intampla nimic grav, de-a latul e exagerat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 29, 2019 Share Postat Mai 29, 2019 Fantana Miorita are ea o energie aparte la infipt motociclisti in fundul masinilor. Duminica era pe la ora 20:30 o mobra galbena infipta intr-un SUV mai micut de ii sprasese si luneta. Vad ca pe aici nu a aparut .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Iunie 3, 2019 Share Postat Iunie 3, 2019 La 19.05.2019 la 0:27, Fiziflash a spus: Mi se pare sau cauciucul spate e muci? Mi-a franat si mie azi unul brusc in fata, crescand pulsul si franand destul de violent. Mai aveam vreo 5-6 m pana la el, dar totusi neplacut. Nepastrarea distantei aduce multe belele norocos !! io anu trecut m_am dat de-a berbeleacu :)) distanta bat-o vina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate