kappy666 Postat Septembrie 6, 2019 Share Postat Septembrie 6, 2019 TRaversare sosea pe linie continua soldata cu 2 decese articolul aici:https://www.gandul.info/stiri/accident-grav-in-constanta-doua-persoane-au-murit-dupa-ce-o-motocicleta-s-a-ciocnit-cu-un-buldoexcavator-18370554 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slash28 Postat Septembrie 6, 2019 Share Postat Septembrie 6, 2019 Dumnezeu sa-i odihneasca in pace, Tudor (Toledo)-Pitesti si Sebi - Focsani. Ramaneti mereu in inima mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Septembrie 7, 2019 Share Postat Septembrie 7, 2019 Nasol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat Septembrie 7, 2019 Share Postat Septembrie 7, 2019 @easy ride on! : Dumnezeu sa ii ierte. Joi am venit de la Calafat, am vazut zeci de biciclisti noaptea fara niciun bec, fara catadioptrii, fara veste. La un moment dat, in afara localitatii, pe un sector de drum, in linie dreapta, pe intuneric, unde limita era de 90 km/h, un munte de lemne direct pe carosabil. Erau cel putin 5-6 persoane si niciunul nu a semnalizat zona cumva, am avut noroc ca nu eram pe depasire. Din pacate suntem toti la mana altora, ei decid. Statul doarme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Septembrie 7, 2019 Share Postat Septembrie 7, 2019 tineri, pacat...azi esti la baieram maine la parastas... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Septembrie 7, 2019 Share Postat Septembrie 7, 2019 Odihneasca.se in pace . Sa mergi cu motocicleta pe soselele din Ro oricum e un sport sangeros , nu de ieri de azi , e jale . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Septembrie 7, 2019 Share Postat Septembrie 7, 2019 Din pacate se repeta scenariul tractor vs moto.. nu doar la noi sunt diverse utilaje putin constiente pe sosele,in cartea 'Proficient moto' in multe rinduri avertizeaza autorul asupra acestui pericol,pe soselele din USA. Noi avem in plus carutele,chiar pe DN-uri unde ar trebui confiscate conform legii. Riscul exista in orice tara,difera doar marimea lui;cind mergem peste limita noastra de siguranta suntem la mina destinului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Septembrie 7, 2019 Share Postat Septembrie 7, 2019 Chiar astăzi eram cu mașina într-o zonă rurală și m-am trezit că dintr-o curte iese tractorul cu remorcă in mijlocul drumului fix in fata mea, eram cu maică-mea în mașină, că altfel opream și îi ziceam vreo două la "șofer". Din păcate din nou doua familii își vor plânge persoanele drage din cauza unora care nu dau doi bani, nu pe legile rutiere, ci pe principiile morale care te fac om și care îți dictează sa ai grija că acțiunile tale sa nu provoace suferințe altora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Septembrie 8, 2019 Share Postat Septembrie 8, 2019 9 hours ago, mihai c said: asupra acestui pericol,pe soselele din USA. Noi avem in plus carutele Au si ei carute ,acolo unde traiesc Amish , adica un teritoriu mai mare decat Ro, format din 5 state ...dar in Pennsylvania si Ohio sunt pe toate drumurile, toate vopsite in negru si prost iluminate (pt ca oamenii aia nu cred in electricitate). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 9, 2019 Share Postat Septembrie 9, 2019 Toledo si Sebi, Dumnezeu sa va odihneasca! Nu e loc pentru cuvinte, doar multa multa durere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore Dolghin Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Frate-miu nu e motociclist. Locuieste in Constanta. M-am vazut ieri cu el si mi-a spus de accident - a fost unul dintre primii ajunsi acolo. A luat stingatorul si s-a dus sa stinga (mai erau cativa cu stingatoare de masina), dar nu au facut fata stingatoarele alea, asa ca au lasat sa arda. E vorba despre un tractor ceva mai mare, care avea montata in fata o lama de buldozer. Baietii veneau dinspre soare. Varianta tractoristului era "i-am vazut de departe, am zis ca am timp sa trec da' veneau ca nebunii". Nu era beat. Parerea lu' frate-miu e ca nu i-a vazut deloc. Acum, intre noi fie vorba, aia nu e motocicleta de "mers ca nebunii". Aparent baietii au incercat sa evite, fiindca accidentul s-a petrecut pe contrasens. Pasagerul a fost aruncat peste, iar pilotul s-a lovit cu capul de lama tractorului, va puteti inchipui care a fost rezultatul. Am vazut si poze, erau ogrish, le-am sters. Alea nu sunt poze de afisat pe nicaieri. Pacat de ei. Dumnezeu sa-i ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hypperbone Postat Octombrie 11, 2019 Share Postat Octombrie 11, 2019 La 07.09.2019 la 21:51, goe 75 a spus: Au si ei carute ,acolo unde traiesc Amish , adica un teritoriu mai mare decat Ro, format din 5 state ...dar in Pennsylvania si Ohio sunt pe toate drumurile, toate vopsite in negru si prost iluminate (pt ca oamenii aia nu cred in electricitate). Big LIKE Mintea ta e cea mai buna protectie. Restul nu-s detalii - ci doar barfe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 12, 2019 Share Postat Octombrie 12, 2019 (editat) La 12.09.2019 la 10:49, Grigore Dolghin a spus: Varianta tractoristului era "i-am vazut de departe, am zis ca am timp sa trec da' veneau ca nebunii". Nu era beat. Parerea lu' frate-miu e ca nu i-a vazut deloc. Acum, intre noi fie vorba, aia nu e motocicleta de "mers ca nebunii". Aparent baietii au incercat sa evite, fiindca accidentul s-a petrecut pe contrasens. Pasagerul a fost aruncat peste, iar pilotul s-a lovit cu capul de lama tractorului, va puteti inchipui care a fost rezultatul. Am vazut si poze, erau ogrish, le-am sters. Alea nu sunt poze de afisat pe nicaieri. Pacat de ei. Dumnezeu sa-i ierte. Varianta reala este ca soferul utilajului are o miopie extrema, fiind sub semnul intrebarii capacitatea lui de a trece examenul medical care sa-i permita conducerea pe drumurile publice a oricarui vehicul. Oricum avea permisul suspendat la momentul producerii dublei omucideri din culpa! Dar nu permisul era grija lui, intrucat acel vehicul nu necesita permis si nu avea ce cauta pe drumul public, el trebuind transportat numai pe platforma, nefiind omologat pentru circulatia pe drumurile publice. Dar cum la romani durerea in p#ula e sport national, vedeti ce se poate intampla. Azi e pomana de 40 de zile. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace! Editat Octombrie 12, 2019 de TETEA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate