Adrian M. Postat Aprilie 20, 2020 Autor Share Postat Aprilie 20, 2020 Acum 1 minut, mihai c a spus: eu nu pricep rostul astora cu 3-4 roti;pai daca nu te mai poti strecura,e ca o masina doar ca esti mai expus la praf,fum,ploaie Ee, bateam campii de chestii exotice. Nu uz normal. Acum 1 minut, taong_mapagbiro a spus: Poi ia mah ceva cu dtc ....este fix ce-ti doresti !!!! Sa stii ca nu zici rau. Ma, uitam la honda nc700 cu dct si abs. Asta ar merge si pt sotie, respectiv echipata nitel si la drum lung. Cu una de asta as aduce o sigur de partea intunecata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 20, 2020 Autor Share Postat Aprilie 20, 2020 Acum 8 minute, taong_mapagbiro a spus: si uite asa ....incet incet ajungi peste 2 ani la 2 versys SE :)))))) Pai, clar. Upgrade. Dar daca rtul a stat la mine 2 sezoane, versysu asta sta 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Februarie 5, 2021 Share Postat Februarie 5, 2021 Noutati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 22, 2021 Share Postat Iulie 22, 2021 Colegu @Adrian M. AI mai făcut ceva cu scuterinho? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 22, 2021 Autor Share Postat Iulie 22, 2021 Acum 1 oră, lacroyx a spus: Colegu @Adrian M. AI mai făcut ceva cu scuterinho? Nu. Nu ma intreba de ce :)))))) Pandemia m-a tinut mai mult work from home, si nu prea am avut nevoie. Dar usor usor, la mine se cam termina cu wfh, si iar devine interesant/util/chiar necesar. oricum ,din acest topic m-am cam lamurit ce vreau. cca 300 cc, roti mari, model suplu, injectie. Honda sh300i de exemplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 22, 2021 Share Postat Iulie 22, 2021 Acum 39 minute, Adrian M. a spus: Nu. Nu ma intreba de ce :)))))) Pandemia m-a tinut mai mult work from home, si nu prea am avut nevoie. Dar usor usor, la mine se cam termina cu wfh, si iar devine interesant/util/chiar necesar. oricum ,din acest topic m-am cam lamurit ce vreau. cca 300 cc, roti mari, model suplu, injectie. Honda sh300i de exemplu Și eu sunt în aceeași situație ca a ta, dar 'onda SH 300 e cam scumpă. Mă uitam la Sym HD 300 sau la Piaggio Beverly 300 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iulie 22, 2021 Share Postat Iulie 22, 2021 La Honda m-am gandit si eu pentru ceva mic de mers la birou, dar ma atrage mai mult CRF 250L sau 300L. Are roti mari, suspensie adecvata pentru Bucuresti, circa 300cc, injectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 22, 2021 Autor Share Postat Iulie 22, 2021 Acum 21 minute, AdrianB1 a spus: La Honda m-am gandit si eu pentru ceva mic de mers la birou, dar ma atrage mai mult CRF 250L sau 300L. Are roti mari, suspensie adecvata pentru Bucuresti, circa 300cc, injectie SI VITEZE! Pentru oras un scuter e ideal. Da, crfu il poti scoate pe coclauri. Cu scuterila mergi la camasa si pantofi la birou, cu dual sportu e mai funny :)) Acum 42 minute, lacroyx a spus: Și eu sunt în aceeași situație ca a ta, dar 'onda SH 300 e cam scumpă. Mă uitam la Sym HD 300 sau la Piaggio Beverly 300 Nu nou, ce ai :)) Nou nu se merita decat daca faci naveta serios,zilnic. La mine nu i chiar asa situatia. si da, sh300, beverly 300, pe acolo ma cam uitam si eu. A, si yamaha n max 300-dar asta are rotile mai mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 22, 2021 Share Postat Iulie 22, 2021 vand majesty @Adrian M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 22, 2021 Share Postat Iulie 22, 2021 Acum 42 minute, Adrian M. a spus: SI VITEZE! Pentru oras un scuter e ideal. Da, crfu il poti scoate pe coclauri. Cu scuterila mergi la camasa si pantofi la birou, cu dual sportu e mai funny :)) Nu nou, ce ai :)) Nou nu se merita decat daca faci naveta serios,zilnic. La mine nu i chiar asa situatia. si da, sh300, beverly 300, pe acolo ma cam uitam si eu. A, si yamaha n max 300-dar asta are rotile mai mici. Mie mi-e cam frica de scutere sh, nu de alta dar am luat o țeapă deja și nu mai am nevoie de încă una. Bine ce îmi luasem eu era destul de vechi. La asta se adaugă și verificarea unui scuter care este mai dificila decât a unei motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 22, 2021 Autor Share Postat Iulie 22, 2021 Acum 2 ore, Cavaleru a spus: vand majesty @Adrian M. hopaaa. si, iei tracer 7 au ba? oricum e gras si cu roti mici, nu i ce vreau eu, prea seamana cu mine, gras is, 41 la picior am :)) Acum 2 ore, lacroyx a spus: Mie mi-e cam frica de scutere sh, nu de alta dar am luat o țeapă deja și nu mai am nevoie de încă una. Bine ce îmi luasem eu era destul de vechi. La asta se adaugă și verificarea unui scuter care este mai dificila decât a unei motociclete. Eh, ca la orice lucru sh, exista un risc. Daca iei scuter din 2005, iti dai seama ca e muncit bine.... Acum 2 ore, lacroyx a spus: Mie mi-e cam frica de scutere sh, nu de alta dar am luat o țeapă deja și nu mai am nevoie de încă una. Bine ce îmi luasem eu era destul de vechi. La asta se adaugă și verificarea unui scuter care este mai dificila decât a unei motociclete. de exemplu: https://www.olx.ro/d/oferta/piaggio-beverly-300-ie-ca-si-nou-9200-km-an-2017-IDeT8LY.html#524d6afab7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 22, 2021 Share Postat Iulie 22, 2021 Acum 43 minute, Adrian M. a spus: de exemplu: https://www.olx.ro/d/oferta/piaggio-beverly-300-ie-ca-si-nou-9200-km-an-2017-IDeT8LY.html#524d6afab7 L-am văzut și eu pe asta. Acum între așa ceva și un Sym HD 300 nou nouț la 4500 euro parca as lua Sym. Beverlyul nou e într-adevăr mai frumos, mai multe opțiuni, toate briz brizurile dar și alți bani (5400). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 22, 2021 Autor Share Postat Iulie 22, 2021 Acum 9 minute, lacroyx a spus: L-am văzut și eu pe asta. Acum între așa ceva și un Sym HD 300 nou nouț la 4500 euro parca as lua Sym. Beverlyul nou e într-adevăr mai frumos, mai multe opțiuni, toate briz brizurile dar și alți bani (5400). ideea e ca renunti la patura aia, eu nu as avea nevoie de ea, plus o negociere, si il iei cu 3000. 3000 nu i 4500 :)) Si imi place ca i si frumos. ce i curios, sym zice ca are 27 cai, beverly 21. iote si sym: https://www.olx.ro/d/oferta/vand-scuter-sym-citycom-s-300i-IDeYt5z.html#bf8bfea23f https://www.olx.ro/d/oferta/vand-scooter-sym-hd300-IDdQIp3.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=6 sau maxi : https://www.olx.ro/d/oferta/sym-cruisym-300i-4000km-an-2019-impecabil-IDeVKZR.html#bf8bfea23f Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dupre Postat Iulie 22, 2021 Share Postat Iulie 22, 2021 Puterea ca puterea, dar vedeti si raportat la greutate. De ex Cruisym are cat Traceru meu.... Beverly si HD mi se par ideale daca se intampla sa mai si iesi cate un pic din oras sau poate doar vrei ceva mai mult zvac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 22, 2021 Share Postat Iulie 22, 2021 Vezi că ăla Cruisym e cam gras și nu prea merge strecuratul la fel ca HD300 sau Beverly sau SH300. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Iulie 22, 2021 Share Postat Iulie 22, 2021 8 hours ago, AdrianB1 said: La Honda m-am gandit si eu pentru ceva mic de mers la birou, dar ma atrage mai mult CRF 250L s am SH300i si DRZ400,similar cu CRF pt zi cu zi,oras,cumparaturi,mi-e necaz ca SH300 e mult mai indemanos...si nu mai apuc sa merg cu cealalta decit rar Cutie mare in spate,poti merge si in sandale ,nu iti incinge picioarele caldura de la motor,nici nu se compara ca utilitate Si nu ca fie teama de SH,al meu are pe bord 28000km si nu consuma gram de ulei intre schimburi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 22, 2021 Share Postat Iulie 22, 2021 Acum 5 ore, Adrian M. a spus: hopaaa. si, iei tracer 7 au ba? oricum e gras si cu roti mici, nu i ce vreau eu, prea seamana cu mine, gras is, 41 la picior am :)) unde te bagi cu SH si beverly te bagi si cu animalu de Majesty, totul tine de calaret si asta ti-o zice unu care tre sa ajunga din pipera acasa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iulie 22, 2021 Share Postat Iulie 22, 2021 Eu nu fac cumparaturi cu motocicleta, daca am nevoie vreodata sa ajung la Hornbach (e pe centura, cu masina traficul e jale) atunci pot sa iau un rucsac; as merge doar la birou si pe forestiere, daca le pot combina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Iulie 22, 2021 Share Postat Iulie 22, 2021 Inseamna ca titlul postarii e gresit,scutere enduro nu sunt CRF-ul e o optiune fara gres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 22, 2021 Share Postat Iulie 22, 2021 Acum 49 minute, mihai c a spus: Inseamna ca titlul postarii e gresit,scutere enduro nu sunt CRF-ul e o optiune fara gres gresesti! ai uitat de honda adv-x Acum 19 minute, caracterincompatibil a spus: Scuterele de touring au greutate mare. eu ce sa mai zic de scuterul meu de 400cc? Are 230kg la gol și ajunge la 250 cu toate lichidele.se bate la greutate cu busa și zzr1400 Tracerul tau e slăbuț si cari in spate KGele astea? ca si al meu e la fel de animal si imi e mai usor si comod sa-l manipulez decat era TDMul la viteze mici unde kg se simt.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 23, 2021 Share Postat Iulie 23, 2021 Acum 1 oră, caracterincompatibil a spus: Avand în vedere că mergeam cu el în perioada de după accident în care am mers in cadru 45 zile,nu simțeam greutatea,îl țineam Intr in picior,la stop și parcare pai si atunci dc mai discutam de greutate. e irelevanta pt un Maxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 23, 2021 Autor Share Postat Iulie 23, 2021 Eu cand am spus ca i gras m-am referit efectiv la dimensiuni. Nu greutare. E lat, lung, porcoi, un maxi. Not my thing. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iulie 23, 2021 Share Postat Iulie 23, 2021 Acum 15 ore, mihai c a spus: ....,scutere enduro nu sunt CRF-ul e o optiune fara gres Sunt, dar nu prea ajung pe meleagurile noastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B888 Postat Noiembrie 9, 2021 Share Postat Noiembrie 9, 2021 On 22.07.2021 at 11:24, Adrian M. said: Nu. Nu ma intreba de ce :)))))) Pandemia m-a tinut mai mult work from home, si nu prea am avut nevoie. Dar usor usor, la mine se cam termina cu wfh, si iar devine interesant/util/chiar necesar. oricum ,din acest topic m-am cam lamurit ce vreau. cca 300 cc, roti mari, model suplu, injectie. Honda sh300i de exemplu Iti recomand cu caldura un scuter de 250-300 cc. Am avut de ales intre Honda 300i si Aprilia Scarabeo 250, am ales Aprilia pentru ca imi place aspectul mai mult. Cu scuterul asta de 250 am facut aproape 50.000 km in 2 ani si inca merge foarte bine. https://2vorbe.ro/cu-mobra-prin-anii-90-scuter-in-2021/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 10, 2022 Autor Share Postat Martie 10, 2022 Hai ca pana la urma am lamurit o! Am ramas la 300, dar am schimbat putin criteriile-locul sub sa a devenit critic,astfel ca am mers pe ceva cu roti mai mici, dar cu mult mai mult loc sub sa. Am nevoie de 3 ori pe saptamana sa bag acolo geanta de sala. Si, sa fiu sincer, imi place mai mult la aspect, vs variantele cu roti mai mari, dar la care se roteste bordul cu ghidonul-nu suport asta. Castigator, Kymco Downtown 300 i , 2014. Momentan a ramas la dealer, sa il duca el la rar, apoi sa scoata fiscalul de pe firma. Apoi il aduc acasa, sper in 2 saptamani sa l scot la barait Nu e chiar atat de mare pe cat pare. DIn contra, e destul de ok, 180 kg, 78 latime, oglinzile pe ghidon sa le poti feri la filtrare, saua destul de joasa, 760mm. Ciudata la yamaha treaba cu seile la peste 800, si foarte late. Ajungi sa te cracanezi tare. Deja ma gandesc sa i schimb toba-nu pentru zgomot, ci ca i mare tare :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate