misionaru Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă La 10.03.2022 la 11:46, Adrian M. a spus: Hai ca pana la urma am lamurit o! Am ramas la 300, dar am schimbat putin criteriile-locul sub sa a devenit critic,astfel ca am mers pe ceva cu roti mai mici, dar cu mult mai mult loc sub sa. Am nevoie de 3 ori pe saptamana sa bag acolo geanta de sala. Si, sa fiu sincer, imi place mai mult la aspect, vs variantele cu roti mai mari, dar la care se roteste bordul cu ghidonul-nu suport asta. Castigator, Kymco Downtown 300 i , 2014. Momentan a ramas la dealer, sa il duca el la rar, apoi sa scoata fiscalul de pe firma. Apoi il aduc acasa, sper in 2 saptamani sa l scot la barait Nu e chiar atat de mare pe cat pare. DIn contra, e destul de ok, 180 kg, 78 latime, oglinzile pe ghidon sa le poti feri la filtrare, saua destul de joasa, 760mm. Ciudata la yamaha treaba cu seile la peste 800, si foarte late. Ajungi sa te cracanezi tare. Deja ma gandesc sa i schimb toba-nu pentru zgomot, ci ca i mare tare :)) Si eu am fix un acelasi scuter Kymco Downtown 300 i , 2014. Ar fi misto sa facem schimb de impresii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate