Roger Moore Postat Mai 31, 2011 Autor Share Postat Mai 31, 2011 Referitor la preoti, nu toti sunt ignoranti, prosti sau fara interes pentru nevoile oamenilor si cu interese personale ce se cer repede satisfacute pe cheltuiala credulilor. Problema este ca sistemul ori ii arunca afara ori ii "asimilieaza" si asta de la cele mai proaspete inceputuri ale Bisericii. Faptul ca exista si preoti de treaba nu pune biserica intr-o lumina mai buna. Nu inseamna ca indrumat de un preot din asta O.K. trebuie sa te lasi dus de manuta la biserica. Si in al doilea Razboi Mondial, de partea nazistilor erau cativa ofiteri germani de treaba care nu credeau in suprematia rasei ariene, care nu isi doreau exterminarea evreilor si negrilor, care si-ar fi dorit ca acel razboi sa nu existe... Sau care au ajutat chiar evreii sa scape din orasele ocupate. Dar asta nu inseamna ca tata fuhrer era baiat bun, si ca indrumat de un ofiter din asta de treaba trebuia sa fii dus de manuta sa te inscrii in partidul nazist. Cat despre discutia asta cu egalitatea dintre sexe, am vazut clar opiniile crestinilor de aici, Cesar si Endo si-au exprimat-o foarte clar, ceva in genul: "da, sunt egale, dar noi suntem mai egali decat ele...Adica sunt, da' nu chiar de tot" Pentru ca asa au fost ei invatati sa creada, si asta nu se poate schimba asa peste noapte, in nici un caz nu o sa isi vada eroarea de judecata in urma polemicilor pe un forum... Probabil vor avea convingerile astea pana la moarte. Dar eu sunt optimist. Omenirea, incet-incet, se vindeca, pentru ca fiecare generatie noua este din ce in ce mai rezistenta la virusul teist, omenirea isi dezvolta treptat o imunitate in fata molimei religioase. Desigur, eu, voi, nu vom vedea rezultate prea concrete in decursul vietilor noastre, dar in viitorul apropiat, religia va fi decat o amintire amara in istoria omenirii. La fel ca Holocaustul, sacrificiile umane, lepra si scorbutul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 uite ba si un popa care ajuta femeia ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Orice ideologie a generat mai multe tipuri de adepti. Sunt "cadrele de conducere", cu ierarhii mai mult sau mai putin complicate, in functie de cat de raspandita si serioasa e "organizatia". Printre ei gasesti ca nivel de incredere dogmatica fundamentalisti, moderati si oportunisti; gradul lor de credinta se poate manifesta mai mult sau mai putin activ in functie de nivelul de inteligenta si de tipul de personalitate. Poti avea un fundamentalist care refuza sa ia decizii de tipul executiei "infidelilor", sau un moderat care judecand o situatie particulara sa se comporte ca un fundamentalist intransigent; vor fi printre e si teoreticieni si oameni de actiune. In jurul acestui "hardcore", vom gasi masa mare a adeptilor care isi declara deschis apartenenta la respectiva ideologie, printre care vom intalni, la fel, fundamentalisti, moderati si oportunisti; ideologia in sens larg este principalul factor de coeziune a societatii. Institutia statului se bazeaza tot pe o ideologie; nationalismul si religiile "nationale" sunt ideologii auxiliare care legitimeaza institutia care guverneaza. Religia crestina a fost initial o religie universala, imperiala, "internationalista", cum am spune acum; interesele politice locale au profitat de diferente si au creat constiinte de grup si nationale si nu intamplator biserica s-a scindat - primul exemplu a fost marea schisma, imparatul bizantin nefiind dispus sa devina egal sau chiar supus al papalitatii. Politica si religia moderna isi au amandoua originile in sistemele statului clasic greco-roman si s-au perfectionat influentandu-se reciproc, in scopul controlului tot mai eficient al cetateanului. Din multe puncte de vedere traim inca in imperiul roman, fiind un fel de sclavi moderni orbiti de iluzii de control divin, rasplata vietii vesnice dupa moarte, bunastare conditionata de obedienta fata de sistem, entertainment de indobitocire - pentru cei mai putin inclinati spre ascetismul religios - in timp ce muncim pentru aceeasi elita nereprezentativa, rapace si stupida. Stupida pentru ca progresul relativ al speciei noastre a fost mai degraba un efect secundar al rapacitatii comerciale decat ca o intentionalitate rationala a unei elite luminate; mentinerea mentalitatii din epoca bronzului ne poate regresa istoric oricand prin jihad, razboi nuclear, catastrofe ecologice sau amanarea unor masuri de siguranta la nivel de specie care au inceput sa fie posibile - colonizarea spatiului, "planetary defence", etc. Cat priveste egalitatea femeilor cu barbatii - ca heterosexual ma simt ca o lesbiana, deci discriminat de doua ori dupa sistemul moral vechi. Cum sa nu ma simt solidar cu femeile? Probabil Cesar si Endo_ro sunt mai gay, dupa aceasta logica amuzanta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endo_ro Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 DKWraith2Anen Cu respect, am cati mi-a dat Domnul si cat imi va da. Desi varsta nu are legatura cu intelepciunea, iar eu nu sunt nici pe departe intelept, am depasit varsta maturitatii duhovnicesti si incerc sa imbatranesc cat mai repede din acest punct de vedere. Roger Moore Femeile si barbatii sunt egali, dar n-o sa punem o femeie sa are pamantul si un barbat sa alapteze, deci pastram limitele impuse de firea lucrurilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 (editat) Faptul ca exista si preoti de treaba nu pune biserica intr-o lumina mai buna. Nu inseamna ca indrumat de un preot din asta O.K. trebuie sa te lasi dus de manuta la biserica. Si in al doilea Razboi Mondial, de partea nazistilor erau cativa ofiteri germani de treaba care nu credeau in suprematia rasei ariene, care nu isi doreau exterminarea evreilor si negrilor, care si-ar fi dorit ca acel razboi sa nu existe... Sau care au ajutat chiar evreii sa scape din orasele ocupate. Dar asta nu inseamna ca tata fuhrer era baiat bun, si ca indrumat de un ofiter din asta de treaba trebuia sa fii dus de manuta sa te inscrii in partidul nazist. Cine a zis ca pune Biserica intr-o lumina mai buna? Eu am zis ca se poate si altfel, lumea nu e o dihotomie de alb si negru, bine si rau, lumina si intuneric, curat si murdar, pur si impur. Ai auzit de expresia "ca sa treci puntea te faci frate cu dracul"? Eh, omenirea nu ar fi avansat daca anumiti oameni inaintea timpurilor lor nu ar fi gasit simbolurile care sa-i anime pe cei multi la a face salturi. Asa functioneaza animalul asta numit om. Ideea e sa folosesti acest lucru intr-un scop benefic omenirii si nu unul egocentrist care se intampla sa fie si impotriva interesului colectiv universal. Combate asta daca vrei, altfel ne invartim in jurul cozii. Cat despre nazisti, inteleg ca pui toata nenorocirea pe seama unui singur om? Probabil si Ceausescu a fost vinovat de tot ce s-a intamplat in Romania? Daca da, tin sa te anunt ca esti la un pas de a-l accepta si pe Isus in viata ta Editat Mai 31, 2011 de aquilla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Moore Postat Mai 31, 2011 Autor Share Postat Mai 31, 2011 Cine a zis ca pune Biserica intr-o lumina mai buna? Eu am zis ca se poate si altfel, lumea nu e o dihotomie de alb si negru, bine si rau, lumina si intuneric, curat si murdar, pur si impur. Ai auzit de expresia "ca sa treci puntea te faci frate cu dracul"? Eh, omenirea nu ar fi avansat daca anumiti oameni inaintea timpurilor lor nu ar fi gasit simbolurile care sa-i anime pe cei multi la a face salturi. Asa functioneaza animalul asta numit om. Ideea e sa folosesti acest lucru intr-un scop benefic omenirii si nu unul egocentrist care se intampla sa fie si impotriva interesului colectiv universal. Combate asta daca vrei, altfel ne invartim in jurul cozii. De acord cu tine, linisteste-te ). Acum insa biserica nu numai ca si-a incheiat rolul, dar sta de mult timp in calea dezvoltarii speciei. Cat despre nazisti, inteleg ca pui toata nenorocirea pe seama unui singur om? Probabil si Ceausescu a fost vinovat de tot ce s-a intamplat in Romania? Daca da, tin sa te anunt ca esti la un pas de a-l accepta si pe Isus in viata ta Intelegi gresit. Nu am pus Holocaustul sau tot razboiul pe seama unui singur om, ca nu sunt venit cu pluta. Pentru asa ceva este nevoie de un efort colectiv imens, Hitler nu a fost decat un bun catalizator. Ceausescu la fel (dar sa ii asociem pe cei doi e un pic cam exagerat, nu crezi?). Eu dadeam un exemplu de cum poate fi o organizatie/institutie o forta negativa, chiar daca are si membri/reprezentanti pozitivi. Te-ai aprins cam repede nene, nu te contraziceam cu nimic in mod direct. Eu am citat din ce ai spus tu pentru a face o mica subliniere a unei idei eronate unanim acceptate de crestini: "nu toti preotii sunt rai, deci biserica nu e rea". Era destul loc de interpretare in spusele tale, si am simtit eu nevoia compulsiva de a umple locurile libere, folosind analogii si exemple la indemana, nu iti contraziceam ideile... Cel mult le completam. Take a chill pill. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 "nu toti preotii sunt rai, deci biserica nu e rea". Nu toti ateii sint buni deci ateismul e rau. pam-pam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Inchizitia, Gestapo-ul, NKVD-ul si Mutawwa(politia religioasa iraniana) sunt institutii specializate in controlul gandirii cetatenilor si pedepsirea/eliminarea deviantilor pe baza unei ideologii. Cum spuneam mai sus, e un sistem intreg de Cesar-i si Endoro_ro-i mai mult sau mai putini importanti, si mai mult sau mai putini hotarati sa-si impuna aberatiile cand ajung la putere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 (editat) Dar roaga-te! Iisus a inviat mortii si te poate ajuta!Amin! Asa, doar de fun, no offence intended Editat Mai 31, 2011 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogat Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Un om prin lume trece. El nu e musulman. Nici infidel nu este. Nu crede-n legi Âşi zei. Nu neagă, nu afirmă. Dar vezi în ochii săi Ca nimenea nu este mai trist Âşi mai uman. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 De ce trist, neaparat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Moore Postat Mai 31, 2011 Autor Share Postat Mai 31, 2011 De ce trist, neaparat? Pentru ca n-a gasit alta rima ) Asa e poezia:D Ca aici: https://www.youtube.com/watch?v=xjrH66KisqM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Sau asta, mai on-topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Moore Postat Mai 31, 2011 Autor Share Postat Mai 31, 2011 (editat) Luati de va faceti biserica: configurator de biserica Ca tot e vorba de biserica, sunt tare curios care va fi costul final dupa ce se va termina de construit Catedrala Nemuririi Prostiei Neamului... Ce sume astronomice vor aparea pe minus din avutul tarii noastre de muritori de foame? Dar romanul va fi multumit, pentru ca se va duce "la catedrala in capitala" ca sa se roage la sfinti ca sa nu ii mai ghioraie matele, ca banii de mancare i s-au bagat in poleieli de aur pe icoane si marmura nush-de-care, iar copiii lui se incalta in gumari, ca incaltamintea normala e pentru "boieri"... Baiat bun romanul, da' prost de bubuie. Il vezi dupa aia plangandu-se ca nu sunt retete compensate in farmacii, ca li se micsoreaza pensia, ca se scumpeste intretinerea, ca nu sunt locuri in spitale, ca e invatamantul varza, ca car , ca mar... Si atunci ar merita sa i se spuna in fata, da' nu o face nimeni: "Pai du-te la biserica, sa iti dea Doamne-Doamne, ca tot va dati cu curu' de pamant sa faceti in fiecare an cate o biserica si cate o troita, sa mai donati parohiilor, sau sa faceti ditamai CATEDRALA DE NEAM PROST." De unde plm bani de toate? Alege: vrei sa o duci bine in viata asta, sau in "cea de apoi?". Ca nu avem bani de amandoua, vorba aia, nu se poate "si cu paula-n coor si cu sufletu-n rai". Ori vrei spitale, scoli, locuri de munca si venituri decente, ori vrei lacase de cult, catedrale, cruci de aur si icoane poleite ca sa iti "unga" drumul spre rai, si sa iti "curete sufletul de pacatele lumesti"? Romania este o tara saraca, sau aproape saraca. Nu ne permitem luxul de a intretine cu bani multi iluziile unor schizofrenici frustrati cu tendinte de grandomanie, care se cred "alesii lui Dumnezeu" sau eu mai stiu ce alte basme cu zmei si sfinti mai cred ei ca reprezinta realitatea in care traim. Stiti ce? Hai sa ne ingrijim de noi acum, in viata asta, sa avem grija de semenii nostri, si de planeta noastra (indiferent de ce convingeri avem noi despre cum a fost ea creata), si daca va veni si o "viata de apoi", o sa ne ingrijim atunci de aia, ok? Ti-e frica de iad, si nu stii cum sa faci sa nu ajungi acolo? Nimic mai simplu: NU MAI FII UN BULANGIU! Nu trebuie sa fii un bun crestin, islamist sau ateu ca sa stii ca nu e frumos sa fii un bulangiu. OK? Crezi ca poti face asta fara sa bagi tuturor pe gat catedralele si bisericile, bibliile si slujbele, popii si molestarile, rochiile aurite, si toata fantezia ta asa de ostentativ? Hai, ca nu e greu... Eh...unii dintre voi cred ca pot, si o fac. Dar ce ne facem cu cei ce detin puterea in lumea asta teista? ce ne facem cu popii care tre' sa bage gaz in limuzine si jeep-uri? Au si ei de platit gazul la vilele lor parohiale... Ei nu vor renunta asa de usor. Ei le vor umple capul in continuare celor ca Endo, si vor profita din plin de munca lor si a copiilor lor, viitorii enoriasi cotizanti. Editat Mai 31, 2011 de Roger Moore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Infectati cu HIV de la o icoana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Infectati cu HIV de la o icoana hahahhahaha unde e sapunu' lu Zaelu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 ar fi fost ceva sa le dea comprese sterile sa pupe idolii astia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Adevarul e ca n-ar strica o legislatie de autorizare sanitara mai serioasa a bisericilor - "moastele" sunt pana la urma parti de cadavru in majoritatea cazurilor, iar pupatul in grup cu perversiuni a icoanelor nu e igienic nici pe departe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 un alt documentar dragutel http://topdocumentaryfilms.com/lost-gods/ hai ba ziceti ceva ca adorm de fapt... ca sa adorm... ca iau pastili si tuica. BTW pentru curiosi... dupa accident nu au venit ingeri sau fecioara maria... ci pretinii. Unii chiar credinciosi. Asta da "semn"! were in this shit together and alone. Cum zicea unu numit Keynes: "In the long run... we are all dead" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Asteptam un raspuns, nu o trimitere. Mizam pe faptul ca incepi sa cauti adevarul la sursa. Eu nu pot fi calauzitorul tau. De asta si iti dau un sfat. Un sfat veritabil zic eu. Daca vrei sa stii insa, nu e interzis. Nimic nu e interzis la crestini. Doar ca... ce e bine e bine, ce e rau e rau Daca era interzis nu mai exista libertatea fiintei umane. Explicatiile despre cum "functioneaza" lucrurile nu pot pleca direct la sisteme de ecuatii diferentiale cand nu se stie tabla inmultirii. Cauta un duhovnic sau un preot cu harul blandetii si are sa-ti explice toate lucrurile pe care vrei sa le stii. Daca nu va sti cum sa iti explice, probabil te va trimite la alt duhovnic, alt preot... Si nu totul tine de informatie ci de capacitatea de a face informatia inteligibila unui anumit receptor. Eu nu-s invatatorul nimanui, ti-am mai zis ca-s un fraier pacatos vai de capul meu. Pai fa-te ateu, scapi de stress. Stress-ul, precum si confortul sunt notiuni foarte discutabile. He he - imi este imposibil "sa ma fac" ateu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=korGK0yGIDo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Mizam pe faptul ca incepi sa cauti adevarul la sursa. Te inseli. Vis-a-vis de sfatul tau, e prea generalist si lipsit de esenta. BTW pentru curiosi... dupa accident nu au venit ingeri sau fecioara maria... ci pretinii. Unii chiar credinciosi. Asta da "semn"! Bre, faza aia cu ingerasii e din alt film, un serial 'eftin de la trinitas teve... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endo_ro Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 (editat) Ca tot e vorba de biserica, sunt tare curios care va fi costul final dupa ce se va termina de construit Catedrala Nemuririi Prostiei Neamului... Ce sume astronomice vor aparea pe minus din avutul tarii noastre de muritori de foame?Dar romanul va fi multumit, pentru ca se va duce "la catedrala in capitala" ca sa se roage la sfinti ca sa nu ii mai ghioraie matele, ca banii de mancare i s-au bagat in poleieli de aur pe icoane si marmura nush-de-care, iar copiii lui se incalta in gumari, ca incaltamintea normala e pentru "boieri"... Baiat bun romanul, da' prost de bubuie. Gandeste-te la faptul ca cel putin 50% dintre oameni vor asta. As spune ca este printre putinele lucruri dorite de o parte atat de mare a populatiei. Eu as zice ca procentul este mai mare. Cu privire la parerea ta despre romani, presupun ca te referi in primul rand la tine, caci nimeni nu cunoaste pe altcineva mai bine decat pe el insusi. In mintea ta crezi ca o ducem prost fiindca se fac biserici? Pai pana acum de ce am dus-o prost, ca n-am avut catedrala? Sau am dus-o bine, dar n-am stiut? Gandirea ta nu este cu nimic mai presus decat a celor multi... manipulati. Alt motiv sa cred ca te-ai autodescris. Romania este o tara saraca, sau aproape saraca. Nu ne permitem luxul de a intretine cu bani multi iluziile unor schizofrenici frustrati cu tendinte de grandomanie, care se cred "alesii lui Dumnezeu" sau eu mai stiu ce alte basme cu zmei si sfinti mai cred ei ca reprezinta realitatea in care traim. De ce nu vrei sa o luam si invers. Istoric suntem un popor credincios. Restul sunteti liberi sa va faceti bagajele si sa va duceti pe luna. NU MAI FII UN BULANGIU! Nu trebuie sa fii un bun crestin, islamist sau ateu ca sa stii ca nu e frumos sa fii un bulangiu. OK? Teorie de trei bani. La rece! Ia incearca sa vezi daca reusesti, caci pana acum nu ai reusit. Si cand o sa vezi ca nu reusesti nici macar o clipa cu adevarat, o sa-l implori pe Dumnezeu sa te ajute, caci tu esti pamant, de-asta nu poti. Esti zero, esti o adunatura de molecule, fara Dumnezeu. Eh...unii dintre voi cred ca pot, si o fac. Dar ce ne facem cu cei ce detin puterea in lumea asta teista? ce ne facem cu popii care tre' sa bage gaz in limuzine si jeep-uri? Au si ei de platit gazul la vilele lor parohiale... Ei nu vor renunta asa de usor. Ei le vor umple capul in continuare celor ca Endo, si vor profita din plin de munca lor si a copiilor lor, viitorii enoriasi cotizanti. Politicienii, pe care ii stiti toti isi iau si isi fac ce vor si nu ii poate impiedica nimeni... Pe alesii credintei, cei care ne poarta responsabilitatea duhovniceasca (pe care voi nu o intelegeti inca) avem datoria sa-i tinem in aur. Ati inteles? Va e greu. Si am o intrebare in final... Un calugar care traieste in pustie, nu are nimic al sau, nu se vede cu nimeni si sta doar acolo, bea apa de ploaie, mananca radacini si plange pentru pacatele lumii, se roaga pentru binele omenirii, pentru protejarea de cataclisme si alte nenorociri... Pentru ce o face omul acela? Ce avantaje materiale are sau de alta natura? Nu bagati pe toti oamenii lui Dumnezeu in aceeasi oala cu eventualii borfasi. Adevarul e ca n-ar strica o legislatie de autorizare sanitara mai serioasa a bisericilor - "moastele" sunt pana la urma parti de cadavru in majoritatea cazurilor, iar pupatul in grup cu perversiuni a icoanelor nu e igienic nici pe departe... Ti-am mai zis... Noi doi suntem mai cadavre decat moastele, chiar daca suntem vii. Noi putim a descompunere deja, pe cand moastele sunt inmiresmate. Editat Iunie 1, 2011 de Endo_ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 retragere Pe alesii credintei, cei care ne poarta responsabilitatea duhovniceasca (pe care voi nu o intelegeti inca) avem datoria sa-i tinem in aur. Ati inteles? Va e greu. ''avem''? de unde si pina cand avem aceasta datorie? in continuare se promoveaza ideea de a tine in carca trantorii din BOR? ce lucruri nemaipomenite fac ei pentru restu' ''fraierilor''? de ce sa platim pentru niste indivizi care de mult nu mai au nimic in comun cu religia, dar care stiu sa ceara de la obraz pentru cununie/botez/inmormantare? si-au facut si lista cu tarife pentru ''munca'' prestata. e obligatia noastra sa acceptam inclusiv hotia lor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 Cred ca la judecata de apoi il poti mucifica pe mnezo numa prin caterinca de genmu asta. o sa faca spume la gura si o sa arunce cu tronul de pe pereti in hohotele de ris ale ingerilor si murmurul de rugaciuni repetate disperat pentru mila de slugile ipocrite. Btw... cum altfel poti numi un slujitor a lu mnezo decit sluga ipocrita cind el accepta sa faca ceea ce nu ii este conventabil doar pentru ca asa zice Al Capone... el capo di tuti capi... mnezo. Ii stim din filme... sint acolitii aia lingusitori care pupa sefu in koor si cred in datoria lor de a curata locul bine bine. @Sobolanu Pina la urma te-ai apucat tu sa faci treaba aia? : D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate