Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

Mai oamini buni... intrati la turnfight si va pierdeti energia aiurea. Ce puii mei are a face invierea lu tzatza Floarea...cu originea universului? Cu scopul vietii pe pamint? Cu faptul ca putem fi oameni si ca putem coopera ca sa "ne simtem bine" si multumiti cit vietuim pe aici fara sa avem nevoie de bite dupa cap?

Ce mama dreq... care e spilu? Ah... a inviat Maricica din deal dupa ce a cazut cu inima-n feliatorul de salam... oh... deci omu nu se trage din maimutza si ateii sint criminali odiosi...

Inca odata... vedeti macar primul sfert de ora din Priest 3D (R5) ... e delicios.

Si dati si voi mai rarutz quoteuri de astea mari... ca unii nu vrem sa vedem "spike-uri" de astea ale unor dialoguri interioare absurde. Macar Endo se straduie... e fara scapare dar omu incearca.

Editat de zaelu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Chiar asa fraiere, ce? :D

(...)

Pff... copil mare si ofticos ce esti. :crack:

Bravo! acu' du-te fugutza la Mystic Club si spovedeste-te repejor, sa prinzi iertarea pacatelor de la liturghia de seara...crackup.gif

Link spre comentariu

Iar a icnit erect-credinciosul de supt poala popii? :lol: V-am zis, nu-l mai bagati in seama, o sa va faca fraieri pe toti si pe urma isi pune prietena aia a lui pictata pe sticla sa va mangaie virtual vertex-urile...

Zaelu', sper ca nu imi pierd vremea cu alt film cu ritualuri si exorcisti pasionati de motociclete vechi...

Link spre comentariu

Nu tati, baga numa primu sfert de ora... restu e un "thriller" destul de previzibil... merge de simbata seara sau joi seara cu dureri intercostale :friends:

recomand varianta flawless ;)

Editat de zaelu
Link spre comentariu

Cesar, nu am nevoie de un duhovnic, pentru ca nu ajuta cu nimic, eventual faptul ca exista un individ pus sa ma asculte si sa-mi dea niste sfaturi cam rupte de realitate. Faptul ca incerci sa te prezinti intr-o lumina mai "proasta" nu te face mai destept, ci din contra.

Vizavi de mandrie, cred ca o confunzi cu orgoliul.

Cat despre stiinta, fiecare "ia" de obicei exact ce si cat are nevoie.

Iar cu faza "negarii"... esti pe langa subiect, pe alta tarla.

Link spre comentariu

Cesar, nu am nevoie de un duhovnic, pentru ca nu ajuta cu nimic, eventual faptul ca exista un individ pus sa ma asculte si sa-mi dea niste sfaturi cam rupte de realitate. Faptul ca incerci sa te prezinti intr-o lumina mai "proasta" nu te face mai destept, ci din contra.

Vizavi de mandrie, cred ca o confunzi cu orgoliul.

Cat despre stiinta, fiecare "ia" de obicei exact ce si cat are nevoie.

Iar cu faza "negarii"... esti pe langa subiect, pe alta tarla.

N-ai de unde sa stii. Pentru ca nu ai incercat. Este clar ca nu ai nimic de pierdut. Nu a venit sfarsitul lumii deci mai e timp.

Eroare - duhovnicul nu e pus sa..... E clar ca nu prea ai idee despre ce e vorba dar nu e o catastrofa.

o lumina proasta.... asta e realitatea, nu e un teatru de papusi. Le-am zis si altora de sindromul "sunt baiat ... nu le place sa auda asta si atunci zic ca nu e adevarat. Nu-i bine.... Deci afectul controleaza ratiunea. Wrong.

Da, vorbesc despre mandrie.... vorbeam despre altceva?

Din moment ce stii cum e la spovedanie e clar ca stii ceva... daar te dai smardoi :)

Link spre comentariu

Nu, fii atent, este o explicatie clara referiotare la termenul "fraier". Fraier inseamna "bleg" si nu, nu este concurs de inuraturi. Nu este injuratuura de fapt deloc. Dar nu trebuie confundata o metafora cu o.... insulta directa, frontala (ca sa zic asa).

Profiti de faptul ca ti s-a sters postul? Hai sa-ti reamintesc: ai zis ca dai la rezolvat unora de p-aci o problema de mecanica clasica, pe care nu vor putea s-o descalceasca nici cu manualul in fata, deoarece cunostintele lor stiintifice se rezuma la wiki, iutub si alte surse dubioase. Dupa care ai intrebat "fraierii" daca se baga. Pai scuza-ma dar in cazul asta "fraier" numai "bleg nu inseamna.

Si, dupa o expresie de mahala prin care comparai logica lui zaelu cu anumite doamne care nu inghit, ai dat dovada de mandrie (ca tot pomeneai de ea), care, dupa cum se stie, e un pacat capital. Poate cel mai naspa. Cica de moarte, chiar.

Deci: fuga repejor la duhovnic, spovedeste-te si baga 200 de matanii, 50 de flotari si 20 de "inger ingerasul meu", sa fii iertat pana maine, cand o sa pacatuiesti din nou. Si din nou. Si din nou...

Link spre comentariu

:crack: ... e de groaza Dl.Dr.Ing.C.B.

Macar albatroasa ... cu toate ca avea probleme psihice, s-a prins ca n-are cum si ca e fara scop ceea ce incerca, da' asta ba. Neaaaam fratzica.

E ca un pickamar ... sapa-sapa ... pana da in tzeava de gaz :) Kabooom

:moron:

Link spre comentariu

N-ai de unde sa stii. Pentru ca nu ai incercat. Este clar ca nu ai nimic de pierdut. Nu a venit sfarsitul lumii deci mai e timp.

Eroare - duhovnicul nu e pus sa..... E clar ca nu prea ai idee despre ce e vorba dar nu e o catastrofa.

o lumina proasta.... asta e realitatea, nu e un teatru de papusi. Le-am zis si altora de sindromul "sunt baiat ... nu le place sa auda asta si atunci zic ca nu e adevarat. Nu-i bine.... Deci afectul controleaza ratiunea. Wrong.

Da, vorbesc despre mandrie.... vorbeam despre altceva?

Din moment ce stii cum e la spovedanie e clar ca stii ceva... daar te dai smardoi :)

Ce n-ai inteles? vrei sa-ti repet?

Cat despre cele duhovnicesti, am avut in familie un filolog care era prieten cu jumate din popimea din bucuresti. Ce discutii am auzit intre oamenii aia...

In plus, ca sa nu mor "fraier", am mai citit si eu despre religie, ca datorita acelui personaj am avut acasa o biblioteca plina cu tratate despre religii, credinta,etc.

Iar la faza cu smardoiala, esti chiar pe langa, da' rau de tot. Am totusi o varsta si am vazut destule pina acum.Acum, intelege si tu ce vrei, sau, ce poti. N-are rost sa-mi pierd timpul cu tine.

Editat de DKWraith2Anen
Link spre comentariu

Nu e rau Priest, nici ce urmeaza dupa primul sfert de ora...

Dar primu sfert de ora ti-a placut este? Acel "what if" destul de plauzibil e chiar sinistru. :D.

un link unde poate fi vazut o'lain? smile.gif

e hai... de trackere romanesti nu ai auzit? ...desi il gasesti si in golfu Tortuga. R5 Flawless ;)

Link spre comentariu

Profiti de faptul ca ti s-a sters postul? Hai sa-ti reamintesc: ai zis ca dai la rezolvat unora de p-aci o problema de mecanica clasica, pe care nu vor putea s-o descalceasca nici cu manualul in fata, deoarece cunostintele lor stiintifice se rezuma la wiki, iutub si alte surse dubioase. Dupa care ai intrebat "fraierii" daca se baga. Pai scuza-ma dar in cazul asta "fraier" numai "bleg nu inseamna.

Si, dupa o expresie de mahala prin care comparai logica lui zaelu cu anumite doamne care nu inghit, ai dat dovada de mandrie (ca tot pomeneai de ea), care, dupa cum se stie, e un pacat capital. Poate cel mai naspa. Cica de moarte, chiar.

Deci: fuga repejor la duhovnic, spovedeste-te si baga 200 de matanii, 50 de flotari si 20 de "inger ingerasul meu", sa fii iertat pana maine, cand o sa pacatuiesti din nou. Si din nou. Si din nou...

Nu stiu, nu inteleg... sa facem oleaca de baieteala si panarama intre baieti este nasol? Da, este naspa, te-am jignit. Imi pare rau, imi cer iertare. Daaar nu cred :D

Zaelu.... aaa, da este un baiat care cica invata niste fraieri sa faca curbe :D Nu, este o mica eroare, nu vorbeam cu el. Dar sa stii ca este un sfat valabil, sa-l tii minte.

Da... despre stiinta. Este clar clar ca foarte multi oameni sunt pe drumuri gresite. Si am constatat clar de multe ori acest aspect. De cele mai multe ori am vazut la mine cand am derapat si am luat-o pe cai gresite. De fiecare data a trebuit sa ma intorc. Apoi am constatat si la altii aceleasi greseli nasoale. Le-am zis la toti, unii au priceput altii nu.... Nu le-am dat in cap. "Dau o problema" este modul de a comunica acest aspect printr-o parabola. Cine nu pricepe poate sa creada ce vrea.... Nu-i nimic, revin cu explicatie. Sper ca s-a inteles. Daca esti disponibil iti trimit enuntul.

Vrei sa mai explic o data ce inseamna "fraieri"? :D Pff...

Da, mandrie, corect. Naspa nasol. Am zis ca-s un pacatos vai de capul meu, asta e. Si azi am mai zis o data, asta e a doua oara cred....

Ce n-ai inteles? vrei sa-ti repet?

Cat despre cele duhovnicesti, am avut in familie un filolog care era prieten cu jumate din popimea din bucuresti. Ce discutii am auzit intre oamenii aia...

In plus, ca sa nu mor "fraier", am mai citit si eu despre religie, ca datorita acelui personaj am avut acasa o biblioteca plina cu tratate despre religii, credinta,etc.

Iar la faza cu smardoiala, esti chiar pe langa, da' rau de tot. Am totusi o varsta si am vazut destule pina acum.Acum, intelege si tu ce vrei, sau, ce poti. N-are rost sa-mi pierd timpul cu tine.

Ai zis deja destul :)

Cumva, in sufletul fiecaruia ii e greu sa creada ca ca poate fi "mirosit" si inteles mai bine decat dezvaluie sau vrea sa arate la o prima vedere. Nu e problema... exista posibilitatea de a descoperi. Eu doar am... "mirosit". Mai departe ai spus tu si ai spus destule.

Ok, Cristi, daca tu crezi ca pierzi vrema CU MINE.... imi pare rau, n-o mai pierde. Cat de futila e o astfel de afirmatie in afara de a-ti afirma orgoliul? Gandeste-te putin te rog.

Nu stiu ce varsta ai... destule au vazut si au facut toti. Te-ai gandit poate ca a juca un rol sau a pune niste intrebari tampite sau a folosi o exprimare incalcita este doar o tehnica de comunicare care serveste unui scop?

Tu ai fost singurul care nu s-a lasat prada unui viciu de comunicare foarte des intalnit atunci cand te-am intrebat cum te cheama. I-am mai intrebat si pe altii cine sunt cu ce se ocupa si s-au dat loviti sau au jucat un rol patetic. Asta e... naspa. Nu i-am intrebat ca sa ii iau la misto sau ca sa ii batjocoresc daca sunt contabili, calculatorisit executanti de orice fel, someri, pompieri sau femei de serviciu. Intrebam ca sa cunosc oamenii cu care comunic pentru ca eu nu vin sa petrec vremea pe forum ca sa-mi fac dusmani sau ca sa imi fac o ocupatie din a da ignore. Daca atata lucru nu se pricepe inseamna ca exista niste probleme serioase care insa sper sa se rezolve cu cei care se oftica, se supara, se enerveaza, etc.

Adica ... baietii nu mai pot sa faca mistouri ca intre baieti :D Cam naspa, cam nasol :P

Link spre comentariu

zaelu, io-s mai fra'er la cheshtii d'ashtia!ne_nau.gif

pai hai pe FB si rezolvam ;)

PS Am vazut pe sarite the Sunset Limited... am incerct de vreo 4 ori sa il vad si pe la jumate adormeam dus. Mi-a placut finalul... credinciosu... a ramas cum era. :friends:

Link spre comentariu

A gresi e omeneste... sau cum se zice. Ma bucur ca poti sa-ti accepti greseala.

Mai... exista o limita eu nu intentionez sa creez premisele unei dusmanii... fie ea si virtuale. Am mai zis si o sa zic - e relativ usor sa zici "este bleg", "este tantalu", "este sarit de pe fix", "este ignorant". Este insa aproape imposibil sa zici "este prost" din prima pentru ca asta presupune sa-l cunosti pe cel pe care il numesti dobitoc si sa fii atat de sigur pe ce spui.

Eu nu m-am suparat ca baietii fac bancuri, fac glume si mascari cu numele lui Dumnezeu, al Bisericii, al preotilor. E alegerea lor... asta e si daca as fi ateu probabil as face si eu la fel. Dar nici ei nu trebuie sa se oftice la mistouri si glume pe seama lor... e totusi baieteala... sau nu e? In sfarsit... mai degraba este nevoie de relaxare. Fara asta nu merge... iese prost. Desigur e o recompensa sa iesi invingator intr-o disputa dar cat de multe roade dau disputele pe un forum?

Eu n-am fost niciodata de parere ca pierd timpul cu cei care au alta parere.... Da, glumesc, iau in balon, fac misto dar nu inseamna ca asta trebuie sa starneasca reactii ofticoase :D E stupid.

Sterg doar offtopicul. Daca ar fi sa arunc kktul sub pres ti-as sterge doar posturile tale.

Cum ar zice o bunicuta: "vaaai, ce baiat!" :D :D

Editat de Cesar
Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic