Roger Moore Postat Iunie 30, 2011 Autor Share Postat Iunie 30, 2011 Endo, am o intrebare serioasa, scurta si simpla, la care te rog din suflet sa raspunzi sincer: crezi in fantome? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 N-a ajutat nici cand s-a produs accidentul, evident ca n-a mai ajutat nici dupa. Realist privind situatia, sansele sa scape erau minime spre 0. Am fost colegi de clasa in liceu, dar n-am mai tinut legatura. In dimineata urmatoare zilei cand am aflat cine e cel care a avut accident m-am trezit hotarat sa ma duc sa donez sange, desi stiam ca probabil e degeaba si ca deja au donat destui. Am citit pe forum ca nu mai e cazul. Daca asta e dumnezeul vostru nu-l inteleg si nici nu-l accept, cu atat mai putin ma voi ruga la el. E lumea aia idioata, DA! Ce s-a putut face pentru el s-a facut. Rugaciunile sunt apa de ploaie. Rahaturi din astea se intampla, oricine putea fi in locul lui. Nu gasesc o logica, nu am constatat o dreptate sau o justitie divina in ce se intampla in jurul meu. Totul e aleator si cateodata norocul se termina. Dumnezeu a creat oamenii LIBERI. Fiecare dintre noi are libertatea de a alege sa isi traiasca viata asa cum vrea. Asa a fost si in cazul primului om de pe Pamant...si asa va fi si cu ultimul. De aceea ... nu e corect si nici normal sa invinovatesti pe Dumnezeu pentru tragedia din viata unui om. Daca eu ma arunc maine de la etajul 10 al blocului...si mor...cine e de vina oare ??? Dumnezeu ca mi-a dat libertate sa fac orice doresc? NU CRED Mai degraba Diavolul...ca m-a facut sa-mi pierd mintile Uneori aceste tragedii sunt consecintele directe ale actiunilor noastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
connex Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 @ Belbody plictiseala, plictiseala dar, daca se ajunge la balacareli, cat de plictisit sa fii? Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisica matache Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Bine inteles ca pot, dar pe forum ne plictisim Sotia mea crede in Dumnezeu si se roaga mereu pt mine sa fiu safe. La fel si mama. Le respect opiniile si discutam despre asta, daca asta le da putere si le ajuta, why not. Nu am cum sa zic ca mama sau nevasta-mea sunt proaste, pentru ca nu sunt, nevasta-mea ma face la orice joc de logica posibil, ma bate la sah, table, darts, etc, she is smarter than me. De aia o si iubesc Din ce povestesti tu ,nu rezulta neaparat ca sotia si mama ta nu sunt proaste,ci doar simplul fapt ca tu esti mai prost ca sotia ta. Ca tu consideri prosti ,de-a valma,oameni pe care nu-i cunosti,e doar o presupunere de-a ta, zic eu eronata,plecand de la premisa precum ca sotia ta e cea mai desteapta dintre credinciosi,iar tu esti mai destept decat restul credinciosilor,cu o singura exceptie,sau doua.. Si eu ma plictisesc uneori pe forum,dar nu-mi alung plictiseala facandu-i pe altii prosti,oameni pe care nu-i cunosc,doar pentru au alte convingeri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Holy ghost, evident... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Bai, pe astia daca-i impusti in cap, strici glontul degeaba, pleaca zambind. Macar am aflat ca Zeul Norocului avea o plita....wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Ba, iar au deschis netu la spital. @ endo-ro Dupa ce ca esti credincios mai esti si rau, ma endo, transpira rautatea din posturile tale. Mergi la o manastire, poate te imbunezi, vezi greutatea vietii monahale, scrie o evanghelie, fa ceva! Citeste odata si pentru tine postul asta al tau si raspunde-ti tie, care transpira mai multa rautate ?!? Tu sau Endo? Incearca sa fii cinstit cu tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Dumnezeu nu avea cum sa creeze oameni liberi, daca judecam dupa regulile impuse. Oamenii au fost liberi cand au aparut, dupa care le-a venit ideea cu zeitatile si s-a cam dus libertatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 (editat) Bai, pe astia daca-i impusti in cap Ai impuscat pana acum vreo vietate in cap? Cum e? strici glontul degeaba Si cum strici cu folos? Editat Iunie 30, 2011 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Citeste odata si pentru tine postul asta al tau si raspunde-ti tie, care transpira mai multa rautate ?!? Tu sau Endo? Incearca sa fii cinstit cu tine. El a inceput. Rautatea mea e raspuns la rautatea lui, el o da in sus si-n jos cu mnezo si scrieri alese, nu eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Vezi, secretul armei secrete este sa nu crezi in rautatea altora. Ajungem iar la credinta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Din ce povestesti tu ,nu rezulta neaparat ca sotia si mama ta nu sunt proaste,ci doar simplul fapt ca tu esti mai prost ca sotia ta. Ca tu consideri prosti ,de-a valma,oameni pe care nu-i cunosti,e doar o presupunere de-a ta, zic eu eronata,plecand de la premisa precum ca sotia ta e cea mai desteapta dintre credinciosi,iar tu esti mai destept decat restul credinciosilor,cu o singura exceptie,sau doua.. Si eu ma plictisesc uneori pe forum,dar nu-mi alung plictiseala facandu-i pe altii prosti,oameni pe care nu-i cunosc,doar pentru au alte convingeri... E treaba mea ce consider eu, la fel si cu tine, asa cum tu crezi in Dumnezeu asa am si eu dreptul sa cred ca "unii e prosti". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 E suficient de logic ca pe un om care e convins de existenta unei forte invizibile care ii controleaza viata sa il putem considera fie cu un usor deranj nevrotic sau psihotic, fie cu un QI destul de scazut ca sa poata fi influentat de manipularea religioasa ( sa-i zicem prost, daca vreti ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 E suficient de logic ca pe un om care e convins de existenta unei forte invizibile care ii controleaza viata sa il putem considera fie cu un usor deranj nevrotic sau psihotic, fie cu un QI destul de scazut ca sa poata fi influentat de manipularea religioasa ( sa-i zicem prost, daca vreti ). Du-te pe topicurile de accidente si sustine-ti ideile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Cesare, parca stiai ce este aia o metafora, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 E treaba mea ce consider eu, la fel si cu tine, asa cum tu crezi in Dumnezeu asa am si eu dreptul sa cred ca "unii e prosti". unii ??? As of the early 21st century, Christianity has approximately 2.2 billion adherents. Christianity represents about a quarter to a third of the world's population and is the world's largest religion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 (editat) unii ??? As of the early 21st century, Christianity has approximately 2.2 billion adherents. Christianity represents about a quarter to a third of the world's population and is the world's largest religion. Cati dintre astia sunt crestini in adevaratul sens al cuvantului? Nu de-aia botezati cu forta, ca asa si io-s ortodox de la varsta de 6 saptamani. Sau de-aia care se considera crestini pentru ca-si fac cruce cand trec pe langa biserica si sunt prezenti in fiecare an la slujba de Pasti. Si profit de ocazia asta sa va intreb ce intelegeti prin "credinta adevarata" si "libertate in sens crestin". Daca imi raspundeti, nu ve voi mai deranja pe acest topic. Multam! Editat Iunie 30, 2011 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Cesare, parca stiai ce este aia o metafora, nu? Da ma, am glumit si eu prosteste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 unii ??? As of the early 21st century, Christianity has approximately 2.2 billion adherents. Christianity represents about a quarter to a third of the world's population and is the world's largest religion. cam slabut mnezo asta... doar o treime mai reuseste sa atraga... cred ca are asa slabe rezultate pentru ca sta sa pindeasca pishatorile credinciosilor... care cum si cu ce se mai acupleaza... si dietele... era sa uit de diete... foarte importante... fazele lunii depind de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sangerete Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 bine ca sunteti atei si aveti voie sa bagati cate un meniu big mac in zilele de post... v-ati scos super bine, ce pot sa zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Dumnezeu a creat oamenii LIBERI. Fiecare dintre noi are libertatea de a alege sa isi traiasca viata asa cum vrea. Numai ca alti oamenii ingradesc libertatea altor oameni. Copilul intreaba cum a aparut universul: Ateul zice teoria stiintifica,dar in final i-ar spune ca nu stie exact.Ateul o sa-i spuna despre toate religiile sau cate stie el etc. Credinciosul zice ca dumnezeu si aia e.Nu mai exista loc de interpretare.Credinciosul o sa-i spuna ca doar o singura religie e aia buna. Care din astia doi se opune libertatii omului? Asa a fost si in cazul primului om de pe Pamant...si asa va fi si cu ultimul. De aceea ... nu e corect si nici normal sa invinovatesti pe Dumnezeu pentru tragedia din viata unui om. Daca eu ma arunc maine de la etajul 10 al blocului...si mor...cine e de vina oare ??? Dumnezeu ca mi-a dat libertate sa fac orice doresc? NU CRED Mai degraba Diavolul...ca m-a facut sa-mi pierd mintile Uneori aceste tragedii sunt consecintele directe ale actiunilor noastre. Si atunci care plm mai e rolul lui dumnezeu sau al satenei? Daca mi-a dat libertate sa fac orice pai atunci nu e corect sa-i ajute pe unii si pe altii nu ca atunci nu ar mai fi chiar libetate completa. Ce libertate de alegere are un om care se naste cu sindromul Down? Ala de ce s-a nascut asa? Tot din vina oamenilor? Si alteori aceste tragedii sunt de la dumnezeu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maverick08 Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Ce actiune p'aici Esti bun sa lucrezi la OTV Copiaza fara sa imiti! Ma refer la avatar Eu imi fac televiziunea mea. Iar legat de avatar, e vorba de idee iar de schimbat o sa-l schimb doar daca imi va cere autorul. Slabut cu clientii azi, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sangerete Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Copilul intreaba cum a aparut universul:Ateul zice teoria stiintifica,dar in final i-ar spune ca nu stie exact. [...] culmea e ca majoritatea fizicienilor importanti (contemporani sau nu) sunt credinciosi... ca sa vezi ce chestie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Asa stii tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Asa stii tu? vezi daca nu mergi la slujba... stai slab la capitolul informare... da... ai mai destepti oameni d epe planeta cred ca exista o "forta" pentru care viata lor reprezinta ceva. orice... numa sa reprezinte ca sa nu ii apuce angoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate