Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

Acum 5 minute, goe 75 a spus:

Da mah , dumnezeul atotputernic nu are bani de autobuz sa-si trimita profetii si Papua ...

😂😂😂

Biserica aia care trimite suflete in rai ...dar tre sa vanda lumanari sa faca bani ...si cerseste bani mai cu nesimtire decat amaratii de pe la semafoare.

Eu v-am mai spus, puteti ocoli Biserica. Poti sa nu cumperi in viata ta o lumanare, poti sa nu-ti botezi copilul, nu te cununi religios, iti arzi parintii. Simplu!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

La cat de stângaci se mișca atotputernicul, ar trebui voi sa-l judecați voi pe el, nu el pe voi! :))

Ma, da de curiozitate. ca tot o dati cu biblia si cu pildele vietii in sus sis in jos. Voi luati de acolo doar ce va convine? Faceti voi o analiza si selectati lucrurile misto? Sau luati ad literam? Nu de alta, dar sunt fan Vechiul Testament. Ai nevoie de ceva imaginatie sa scrii asa ceva. 🤣🤣🤣

Link spre comentariu

Vizitator goe 75

@categoria"A"

Aia nu explica faptul ca dumnezeul ala care a fost in stare sa creeze universul , nu e in stare sa se faca cunoscut unor oameni amarati dintr-un colt de planeta amarata ...si trebuie inventata judecada morala ca acoperire.

Editat de goe 75
Link spre comentariu

Acum 13 minute, categoria"A" a spus:

Eu v-am mai spus, puteti ocoli Biserica. Poti sa nu cumperi in viata ta o lumanare, poti sa nu-ti botezi copilul, nu te cununi religios, iti arzi parintii. Simplu!

Poi nu facem treburile astea, aici comentăm deoarece ne pare rău de colegii de forum,prostiți de BOR.Încercăm să-i aducem în lumea reală.Văd că e greu,dar nu renunțăm!

Link spre comentariu

Acum 2 ore, pinnochio a spus:

Poi nu facem treburile astea, aici comentăm deoarece ne pare rău de colegii de forum,prostiți de BOR.Încercăm să-i aducem în lumea reală.Văd că e greu,dar nu renunțăm!

Lumea reala este fix lumea in care Dumnezeu exista si Biserica exista pentru cei care cred in El.
BOR nu prosteste pe nimeni si nici nu te obliga nimeni sa mergi la BOR. Fiecare sa faca ce vrea. Din punctul meu de vedere tu esti prostit de diavol ca sa fii impotriva crestinilor. Intr-o zi ai sa-ti dai seama ca ai si tu nevoie de Dumnezeu.

Link spre comentariu

Vizitator john17
Acum 2 ore, paul_biker a spus:

nici nu te obliga nimeni sa mergi la BOR

Dar de ce m-a obligat sa dau din banii mei la cacatedrala?!? Ca la bugetul local am contribuit si eu.

Link spre comentariu

Vizitator goe 75
2 hours ago, einstein1984 said:

adeventistii si mormonii se ocupa intens de asta

Pai aia chiar trebuie sa-i agate direct din copac sa-i prinda destul de creduli sa inghita asa bazme.

Istoria mormonismului e mai funny decat Alice in Tara Minunilor.

Link spre comentariu

Nu va jucati cu cele sfinte: https://adevarul.ro/tech/internet/catedrala-prostirii-neamului-aduce-amenda-10000-lei-google-romania-1_5ee9ecd85163ec4271f53d42/index.html

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a decis miercuri, cu unanimitate de voturi, să amendeze cu 10.000 de lei Google Bucureşti pentru că nu a luat măsuri şi nici nu a informat Google Ireland Limited cu privire la schimbarea denumirii Catedralei Mântuirii Neamului în „Catedrala Prostirii Neamului” pe aplicaţia Google Maps. CNCD susţine că aceasta reprezintă faptă de discriminare şi încalcă dreptul la demnitate conform art. 2 alin. (1) şi art. 15 din O.G. 137/2000, republicată. De asemenea, Google va fi obligat să publice un rezumat al hotărârii „cu link pe prima pagină a site-ului Google, varianta în limba română, timp de 10 zile”, se arată într-un comunicat de presă. „Se recomandă ca, în viitor, Google Bucureşti să informeze acţionariatul privind situaţii similare, să traducă codul de conduită şi în limba română, totodată să accesibilizeze sistemul de raportare (inclusiv în limba română)”, a mai transmis Consiliul. Denumirea Catedralei a fost modificată de utilizatori Google Maps în mai multe rânduri, cel mai recent, pe 3 mai.

646x404.jpg

Link spre comentariu

Acum 7 ore, categoria"A" a spus:

!

Dar de ce e obligatoriu sa ii arzi. Poate vrei sa îți îngropi mortii. Dar fără sa apelezi la popi. 

Multe religii din lume practica înhumarea, sub diverse forme. 

Link spre comentariu

1 hour ago, Starcream said:

Extras din răspunsul google, referitor la schimbarea numelui in Catedrala Prostirii Neamului:

“Google încurajează conținutul generat de utilizatori, pentru ca Google Maps să reflecte lumea reală.”

smooth 😃😃😃

Daniel a fost cel mai smooth, a facut plangere si i-a facut pe aia de la Google sa decarteze statului roman 10.000 lei iar aici nu suma este importanta ci semnalul dat. Alt avantaj pt Daniel este ca a aratat enoriasilor ca biserica are putere, pe langa divinitate dar si pe langa autoritati.

Scorul Daniel - Google 3-0. Asadar Google trebuie sa angajeze oameni mai destepti, nu ingamfati care au pretentia ca le stiu pe toate dar de fapt iau suturi in fund de la niste popi.

Link spre comentariu

Acum 2 ore, andrei111 a spus:

Dar de ce e obligatoriu sa ii arzi. Poate vrei sa îți îngropi mortii. Dar fără sa apelezi la popi. 

Pai cred ca daca iti arzi parintii iesi mai ieftin. Altfel va trebui sa dai bani unora ca sa le sape groapa, pe langa banii dati pe locul de veci din cimitir. Asta daca nu te gandesti sa le sapi chiar tu... Hai ca nici nu vreau sa ma mai gandesc.

Link spre comentariu

La 15.06.2020 la 9:36, taong_mapagbiro a spus:

si asta pt ca voi nu sunteti deschisi .

Deschis înseamnă să respecţi dreptul altuia la liberatea credinţei, aia pe care voi, ca nişte mici fascişti încercaţi s-o confiscaţi în numele...?

În numele spiritului duplicitar care vă traversează prin măduva aia de cîrpe-n cwr penibile ce sînteţi, parcă aţi supt toţi de la ţacamitru cel care cerea ca cei ce se plimbă prin parcuri să fie fotografiaţi şi turnaţi la Poliţie de frica lui covid, ca apoi să-i cauţioneze pe politicienii voştri care au trimis miile de şparangheli la Cluj, iar acum sînt cu revoluţia progresistă din US. Evident că în Ro vrea stare de urgenţă.
Catedrala Mântuirii Neamului a costat aprox 85 mil eur din care un sfert de la PMB restul de la buget.

Referendumul proştilor pe justiţie, cerut de seful lor Retard Severus Muianis a costat 21 mil euro. Îşi mai aminteşte cineva întrebările pe care primul retard al ţării însuşi nu le ştia?

Bref, veţi reuşi să scoateţi Biserica pe tuşă, aşa au făcut şi francezii; vidul nou va fi repede umplut de religia păcii adusă de noii veniţi cu care o să vă pupaţi sub ramuri de măslin.

Cu ăia însă n'o să vă mai meargă să cîrtiţi, inshallah!

Faza cu Gugăl vă excită foarte tare, e cool pt că e împotriva bisericii.

Dar vă amintiţi cînd oraşele din sudul ţării, incl Bucureşti, apăreau ca fiind din Valahia în loc de România?

E acelaşi lucru: de nişte români, de mulţi români îşi bat unii joc. Azi de alţii, mîine de voi. Aplaudaţi în continuare

Editat de adrianm
Link spre comentariu

1 oră în urmă, adrianm a spus:

Referendumul proştilor pe justiţie, cerut de seful lor Retard Severus Muianis a costat 21 mil euro.

Da referendumul anti-gay cat a costat? Ma rog... ala cu Coalitia Pentru Vanilie.

Ca ala a fost si mai degeaba decat cel amintit de tine... nu s-au dus nici un sfert din votanti sa puna stampila, desi l-au lungit pe doua zile.

Link spre comentariu

Vizitator john17
Acum 8 ore, paul_biker a spus:

Si eu contribui la stadioane de exemplu si nu consider ca avem nevoie de ele... asa functioneaza statul.

Nu vb de sumele alocate de la buget, așa oricum plătesc pt culte, ci de banii donați bonus de țața firea! 

Link spre comentariu

Crestinismul a aparut prin anu 300, bisericile,ca organizare au aparut pe la anul 500.Nahhh...sa zicem...bor,cu tot alaiu(isus,fecioara,dumnezeu) are 1500 ani vechime,unii sfinti au doar 100,150 ani.Omul a trait,și s-a dezvoltat,a inventat roata,a stapănit focul,a învătat sa creasca animale, a învatat agricultura,si multe alte lucruri,cu mii de ani înaintea aparitiei acestei mascarade cu cioclii,numita bor.S-a putut fără bor,se poate si acum.

Link spre comentariu

Acum 47 minute, pinnochio a spus:

Crestinismul a aparut...

Arata-mi care civilizatie de acum 10.000 de ani, 15.000 de ani sau de cand vrei tu, care a inventat ce vrei tu, nu credea in niciun zeu, in nimic, blank spiritual. Exista dovezi ca pana si oamenii de neanderthal, despre care se credea ca sunt niste salbatici, niste brute, isi ingropau cu grija mortii, ba chiar sugerand un ritual al inmormantarii.

Ideea de divinitate, sub diferite forme, atat cat au putut oamenii s-o exprime in functie de gradul lor de cultura si civilizatie, a existat dintotdeauna. Cum se poate ca o astfel de idee, care transcede atatea epoci, sa nu aiba macar un sambure de adevar? 

Link spre comentariu

Aveti dreptate amundoi,hainstain si  categoria.Lumea se inchina de multe mii de ani la diferiti zei,dacii liberi aveau pe zamolxe,egiptenii pe horus,ra plm😁  cam ...fiecare se inchina,si aveau ritualuri,fața de diferiti zei.problema mea e bor.acolo mă refer.faptul ca nu are istorie,dovedeste ca e o inventie recentă.

Link spre comentariu

Poi,evreii nu prea-s crestini ca n-au crezut si nici nu cred in Isus..Pare-mi-se ca ei se ghideaza mai degraba dupa Vechiul Testament si nu dupa ala Nou..Ca si adventistii de altfel..Omenirea dintotdeauna a tinut mortis sa se inchine unei suprematii si sa spere ca aia il va ajuta..Desi toata forta este fix in interiorul acelei persoane.Doar sa aibe credinta in sine..Credinta am zis si nu religie..

Editat de iulia_boris
Link spre comentariu

Acum 29 minute, pinnochio a spus:

Lumea se inchina de multe mii de ani la diferiti zei,dacii liberi aveau pe zamolxe,egiptenii pe horus,ra plm😁  cam ...fiecare se inchina,si aveau ritualuri,fața de diferiti zei.problema mea e bor.acolo mă refer.faptul ca nu are istorie,dovedeste ca e o inventie recentă.

Toti acesti zei diferiti nu erau altceva decat intruchipari ale aceluiasi Dumnezeu, atat cat au putut oamenii sa se exprime in functie de gradul lor de cultura si civilizatie (sa repeti niste lucruri de atatea ori, inseamna sa ai in fata un anumit gen de interlocutor).

Referitor la Biserica Ortodoxa din Tarile Romane, ma vad din nou nevoit sa repet ca aceasta are o istorie indelungata si o importanta deosebita in propasirea neamului romanesc. Primele scoli au fost infiintate in sanul manastirilor si la fel primele tipografii, unde s-au tiparit primele carti in limba romana. In anul 1561 aparea Tetraevanghelul, scris de diaconul Coresi. Pai daca nici asta nu e istorie, pentru care trebuie aratat un respect deosebit, atunci despre Al Doilea Razboi Mondial, despre care inca auzim povesti de la supravietuitori, in ce termeni mai discutam?

Editat de categoria"A"
Link spre comentariu

Da,frate,biserica a avut rolul educarii si iluminarii  prostimii ,de-a lungul timpului,dar acum s-a departat mult de calitatile astea.Sau mai bine zis mare parte din ea..Ca la sate  popii sunt la fel de idioti ca enoriasii pe care-i pastoresc.Si aici ma refer strict la partea cu toleratul si comportamentul  asupra animalelor ca pet-uri.Ca n-ai sa vezi popii ,la slujbele alea plicticoase  si pe care idiotii nu le inteleg oricum,spunandu-le retardatilor ca nu-i uman sa tii un caine in lant de 1m, legat la gat cu sarma groasa si otelita pana se formeaza rana vie..Si asta toata viata lui..Hranit cu coceni si paine mucegaita.Sau ca daca ti-a omorat un pui de-o zi nu-i uman sa-i zdrobesti teasta cu toporul..Dar pt biserica sa mearga cu pomeni ca asa se cade..Sa stiti voi ca multi s-au indepartat de  biserici tocmai pt ca nu mai regasesc acolo intelepciunea si invatatura..

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic