Vizitator goe 75 Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 (editat) Lupte aveti voi in cerebel . Aici e forum , nu se decide nimic. Ne distram si trece timpul. Pentru mine Marele Graal este o replica super funny. Pacatul vostru cel mai mare este ca nu aveti haz.Adica nu in mod intentionat. Editat Iunie 24, 2020 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 (editat) Acum 15 minute, goe 75 a spus: Lupte aveti voi in cerebel... Se vede de la o posta ca doctrina ateista si-a pus grav amprenta asupra ta si esti un razboinic ateist cu sabia in mana. Esti gata de lupta oricand pentru religia ateista pe care ai imbratisat-o. Acum 15 ore, goe 75 a spus: @paul_biker Razboinicule, da palme reale ai tupeul sa dai? Ai o dorinta sa te martirizez? Dovada ca esti un ateist militant. Editat Iunie 24, 2020 de categoria"A" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 (editat) Muhahahahaha! Nu sunt ateu . Dumnezeul meu nu o arde ca ar avea trei personalitati. Aia e dovada ca stiu cum sa-l ispitesc pe fraier sa dea-n fasole cu mucii trufiei si alte pacate d-ale voastre. Editat Iunie 24, 2020 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 (editat) Acum 19 minute, goe 75 a spus: Muhahahahaha! Nu sunt ateu . Dumnezeul meu nu o arde ca ar avea trei personalitati. Deci frustrarea ta provine din faptul ca faci parte dintr-o secta mica si fara istorie. Esti doar un complexat. Acum 19 minute, goe 75 a spus: Editat Iunie 24, 2020 de categoria"A" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Da da . Uite si personajul central a religiei mele: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Acum 37 minute, goe 75 a spus: Muhahahahaha! Nu sunt ateu . Dumnezeul meu nu o arde ca ar avea trei personalitati. Stai cuminte ca eu am inteles cu cine stau de vorba. Acum ti-a scapat porumbelul si nu ai ce sa mai faci. Pentru cei mai putin initiati: Faptul ca nu crezi in trinitate, nu crezi in existenta iadului, nu crezi in nemurirea sufletului etc., nu ne arata altceva decat ca faci parte din Martorii lui Iehova. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 1 oră în urmă, categoria"A" a spus: Intrebarea e una foarte simpla: Este nevoie de BOR? Si imi dau seama ca trebuia sa sune altfel, din cate inteleg de la initiator, care si el bate campii pe teme religioase. Da, este nevoie de BOR, pt. ca ea reprezinta o parte importanta si chiar palpabila a istoriei acestui popor. Dam la o parte BOR, dam la o parte o buna bucata din istorie. BOR a dat oameni care s-au jertfit pentru tara, a dat oameni care au contribuit la propasirea acestui neam si continua sa dea si astazi. Da, exact. Fara BOR am fi complet in genunchi, imorali pana in maduva oaselor, posedati de pacate si cazuti sub tavalugul nivelator al globalismului ateist. Chiar daca orice om poate avea si o relatie personala cu Dumnezeu, BOR deschide poarta catre El prin Sfintele Taine, asa cum au fost lasate noua tot de Dumnezeu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Acum 14 minute, paul_biker a spus: Da, exact. Fara BOR am fi complet in genunchi, imorali pana in maduva oaselor, posedati de pacate Vorbesti de tine ma gandesc, si cei ca tine... stim asta, am zis ceva similar cu muuulte pagini mai devreme. Uite, prima chestie la care iti dau dreptate in intregime. Dar despre altii care oricum nu au nevoie de bor nici in prezent si niciodata nu au avut, nu cred ca te poti pronunta, ar fi mult prea stupid. PS oricum sunteti imorali si cu bor, cata vreme sustineti atatea marsavii si vi-s pline cartile sfinte de atrocitati de care nu va deziceti nici astazi, ba din contra le cautati scuze si explicatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Acum 32 minute, Starcream a spus: Flash News, poți... sa n-ai nicio treaba cu BOR... Poti sa n-ai nicio treaba nici cu Muzeul Tehnic, dar asta nu inseamna ca trebuie desfiintat. Bine, la mintea voastra imi dau seama ca v-ti putea gandi ca si ala e sustinut din buzunarele voastre si ar trebui desfiintat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Acum 19 minute, Starcream a spus: Dar nu ar strica o reforma a acestei instituții... De acord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Acum 10 ore, Altair a spus: Dunning-Kruger effect Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Mahhh....da ce e prostia asta,sa nu lucrezi de sarbatorile religioase? Poi,am numarat 85 zile de sarbatoare,cu tot cu duminici.Iaca alta inventie,prostie bor. Să-și ia sarbatorile,sa le indese undeva,sa plece cu tot cu ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Unde mă înscriu și eu pt atâtea libere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 La biserica ortodoxă română.Azi trebuia sa montez ceva la o adresa in Timisoara,omu,nu m-a primit,că e sarbatoare,că e păcat.Plm,pacat e sa furi,violezi,f...i nevasta vecinului,minti,inseli....lista e lunga.Ce pacatu pixdii e sa lucri de sf cutare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Acum 2 minute, pinnochio a spus: La biserica ortodoxă română.Azi trebuia sa montez ceva la o adresa in Timisoara,omu,nu m-a primit,că e sarbatoare,că e păcat.Plm,pacat e sa furi,violezi,f...i nevasta vecinului,minti,inseli....lista e lunga.Ce pacatu pixdii e sa lucri de sf cutare? Pai si nu l-ai fvtut in gura pe ala care nu te-a primit? Nu i-ai zis ca-i tragi la mvie cu tot cu sarbatoarea lui? Sper ca ai fost dur si i-ai explicat cum sta treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Bună idee,uite îl sun acu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 (editat) Acum 21 minute, pinnochio a spus: pacat e sa furi,violezi,f...i nevasta vecinului,minti,inseli.... Tocmai ai scris cateva din cele 10 porunci ale Decalogului: - Sa nu furi - Sa nu fii desfranat - Să nu ridici mărturie mincinoasă împotriva aproapelui tău - Să nu poftești nimic din ce este al aproapelui tău Ba, tu sigur esti ateist? Ori sunteti golani, ori nu mai sunteti! Editat Iunie 24, 2020 de categoria"A" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Nu mai extrapola,serifuera vorba de munca in zi de sarbatoare de rahat.Cred ca e alta inventie a bor.Pe prosti îi controlezi cu reguli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 (editat) Acum 4 ore, Starcream a spus: un articol interesant https://www.psychologytoday.com/intl/blog/mr-personality/201312/why-are-religious-people-generally-less-intelligent Poti sa fii cel mai inteligent om din lume si cu toate astea sa nu fii intelept... "O baba murdara pe picioare, care sta in fata icoanei Maicii Domnului in biserica, fata de un laureat al premiului Nobel ateu - baba e om, iar laureatul premiului Nobel e dihor. Iar ca ateu, asta moare asa, dihor." Petre Tutea Tot el a zis: "Eu cand discut cu un ateu e ca si cum as discuta cu usa. Intre un credincios si un necredincios, nu exista nici o legatura. Ala e mort, sufleteste mort, iar celalalt e viu si intre un viu si un mort nu exista nici o legatura. Credinciosul crestin e viu." Si mai e o vorba: "Frica de Dumnezeu este inceputul intelepciunii!" Luati si meditati la asta. Acum 6 minute, pinnochio a spus: Nu mai extrapola,serifuera vorba de munca in zi de sarbatoare de rahat.Cred ca e alta inventie a bor.Pe prosti îi controlezi cu reguli. Deci tu crezi ca nu ar trebui sa existe nici o regula, pentru destepti. Deci putem omora, viola, fura, distruge, dupa bunul plac al fiecaruia? Fara vreo frica de a fi pedepsit? Editat Iunie 24, 2020 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Există regula celor 7 ani de acasă(educatie,civilizatie,comportament social normal,respectul față de ceilalti,respect fața de animale,natură)Cu asta pleci în viață. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 (editat) Acum 1 minut, pinnochio a spus: Există regula celor 7 ani de acasă(educatie,civilizatie,comportament social normal,respectul față de ceilalti,respect fața de animale,natură)Cu asta pleci în viață. Editat Iunie 24, 2020 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Acum 25 minute, paul_biker a spus: Fara vreo frica de a fi pedepsit? Cu fiecare cuvintel iti arati adevarata valoare.. Singurul motiv pentru care nu omori, violezi, furi, este ca iti este frica de pedeapsa. Niiiiice. Moralitatea crestina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Acum 12 minute, pinnochio a spus: Există regula celor 7 ani de acasă(educatie,civilizatie,comportament social normal,respectul față de ceilalti,respect fața de animale,natură)Cu asta pleci în viață. Problema e ca, pana acum, cei 7 ani de acasa au venit la pachet cu trasaturile moralei crestine, sadite in fiecare dintre noi de bunici sau parinti. Ai rabdare si o sa vezi cum generatiile noi, crescute de parinti ateisti, te vor scuipa mai tarziu pe strada. Mai vedem noi peste 15-20 de ani cum sta treaba cu comportamentul social normal si cu respectul fata de tot ce ne inconjoara. Deja se vad efectele cresterii copiilor fara frica de Dumnezeu, fara teama de pedeapsa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 Acum 28 minute, paul_biker a spus: Poti sa fii cel mai inteligent om din lume si cu toate astea sa nu fii intelept... "O baba murdara pe picioare, care sta in fata icoanei Maicii Domnului in biserica, fata de un laureat al premiului Nobel ateu - baba e om, iar laureatul premiului Nobel e dihor. Iar ca ateu, asta moare asa, dihor." Petre Tutea Tot el a zis: "Eu cand discut cu un ateu e ca si cum as discuta cu usa. Intre un credincios si un necredincios, nu exista nici o legatura. Ala e mort, sufleteste mort, iar celalalt e viu si intre un viu si un mort nu exista nici o legatura. Credinciosul crestin e viu." Cand a zis" Am stat 13 ani la puscarie pentru un popor de idioti" ti-e clar ca se referea la baba aia si la tine si nu la laureati Nobel sau alte soiuri de dihori, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 24, 2020 Share Postat Iunie 24, 2020 (editat) Acum 4 minute, frankone a spus: Cu fiecare cuvintel iti arati adevarata valoare.. Singurul motiv pentru care nu omori, violezi, furi, este ca iti este frica de pedeapsa. Niiiiice. Moralitatea crestina. Scoti din context si vorbesti aiurea. Vorbeste in numele tau. Editat Iunie 24, 2020 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate