Speedy.K Postat Mai 31, 2023 Share Postat Mai 31, 2023 Nu inteleg despre ce vorbesti. Aaa, e vorba de aia cu popa ala?! Pai vorba lu' Basescu, o fi facut popa ceva, o fi injurat... Si vezi ca nu m-ai nimerit, eu i-as rastigni pe toti popii din lume, de toate religiile si i-as lasa trei zile, sa vad daca ii invie cineva.! PS Sinpempupatorii de moaste la fel PPS Si pe pupatorii de curr rusesc la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 2, 2023 Share Postat Iunie 2, 2023 La 31.05.2023 la 19:31, Speedy.K a spus: PPS Si pe pupatorii de curr rusesc la fel. Nu exista pupatori de poponeata rusnac, rusii prin definitie sunt huliti pentru ce au facut in istoria lor. Precum nemtii in Anglia. Buba e ca unii nu mai fac diferenta intre ucrainieni si rusi, ce la baza vorbesc aceeasi limba precum germana in Elvetia. Conflictul este de tip politic ce ar fi trebuit sa inceapa in 2017, doar ca a iesit Trump presedinte si a tinut pe loc aceasta eliberarea a ucrainei de rusi. Sclavul ala de Beggensky si-a vandut tara pe ajutoare financiare cu care este cumparat armament iar restul malaiului se duce in niste conturi offshore ale gastii sale aratand cu degetul catre Putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 2, 2023 Share Postat Iunie 2, 2023 Se trece forțat la ateism? https://www.stiripesurse.ro/cenzura-biblia-a-fost-retrasa-din-bibliotecile-din-utah-pe-motiv-ca-e-plina-de-vulgaritati-si-violenta_2940085.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 2, 2023 Share Postat Iunie 2, 2023 Hahaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 6, 2023 Share Postat Iunie 6, 2023 349585281_262394816452277_7146063565035909402_n.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 6, 2023 Share Postat Iunie 6, 2023 Oprisem odata intr-o pacare pe A1 la noi, vad un Suv Negru Toyota Hybrid, model nou, geamuri negre... ma gandesc....poate vad si eu niste Mafioti .... cand dezamagire totala doar 4 maicute veneau de la baie si pleaca cu masina... Un Logan sau un Duster nu merge la sfiintiile lor?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CZ 75 Postat Iunie 19, 2023 Share Postat Iunie 19, 2023 De ce sint ateu ? Pt ca nu cred in Prietenul Imaginar. Pt ca Dumnezeu conform Bibliei a fost un Distrugator. Pt ca pot fi EU fara a avea nevoie de o cirja divina inventata de niste iudei primitivi si fanatici . Pt ca tot ce am nevoie este IN MINE, toata puterea, toata energia dar si toate limitarile. Pt ca nu un Dumnezeu imaginar ma conduce ci eu insumi ma conduc . De ce nu BOR. Pt ca nu sint atit de oaie proasta incit sa ma las prostit de niste burtosi mai distrusi chiar si decit mine (inclusiv Vatican sau alti vorbitori in numele Nimanui si a Nimic). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 19, 2023 Share Postat Iunie 19, 2023 Subscriu! Pentru că dacă ar exista ceva acolo sus (nu sateliți, stație spațială sau drone), nu ar îngădui să existe războaie, să se nască atâția copii cu malformații sau boli, să se întâmple accidente etc. De vreun an n-am mai spus o rugăciune, n-am mai pășit în vreun buncăr aurit, nu m-am spovedit etc. Și e ok așa, chiar mai bine, că nu-mi fac speranțe deșarte. Ca să se întâmple ceva bun, trebuie să muncesc. Ca să se întâmple o prostie, o comit cu mâna mea sau din cauza vreunui bou. Sau karma. Plm, e mai simplu să crezi în tine și în cei apropiați. Btw, dacă există ceva sus, de ce e papa așa bolnav? Nu-i el apropiat de gizas ca să-l facă sănătos? Nu vă dă unora cu virgulă?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 20, 2023 Share Postat Iunie 20, 2023 Mama mea e habotnica,adica nu exista ceva mai important pentru ea decat credinta.Acum 10 ani a spus ca i s-a aratat maicuta cea sfanta,si a zis ca trebuie construita o bisericuta la noi in gradina.Anu trecut s-a incheiat constructia,am fost cu popa la notar,am donat-o lor,fiindca altfel nu tin slujbe acolo.Uitati...au trecut 8 luni de atunci...nici dracu nu a trecut pe acolo,desi promosesera mamei,ca vor sluji macar o data la 2-3 saptamani.Acu...mama e necajita,si ma intreaba de ce nu vine popa sa cante.De ce nu vine?? Fiindca sunt niste ticalosi..e simplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 20, 2023 Share Postat Iunie 20, 2023 Bani îngropați. Cu banii ăia m-aș fi plimbat prin lume, serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 20, 2023 Share Postat Iunie 20, 2023 Stiu.Eu aș fi facut in cladire,adapost pentru catei,sau pisicute.Dar sa-ti vezi mama cum se usuca pe picioare,ca trebuie facut,ca asa a zis maicuta...si asta zilnic Am gasit si doo poze..de demult Referitor la bani...au fost banii parintilor,au fost si donatii,lumea chiar credea in iluzia mamei.Petronela din Canada a donat 1000 dolari.Da,da...asta e ortodoxia..o iluzie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Iunie 20, 2023 Share Postat Iunie 20, 2023 (editat) ce e important sa retinem, este si ceea ce scrie in Biblie : urati pacatul, nu pacatosul. Extrapolam : religia, nu credinciosul. Si toata lumea e fericita, si cei necredinciosi, si cei credinciosi Editat Iunie 20, 2023 de Mariusik85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 20, 2023 Share Postat Iunie 20, 2023 (editat) Acum 3 ore, pinnochio a spus: Mama mea e habotnica,adica nu exista ceva mai important pentru ea decat credinta.Acum 10 ani a spus ca i s-a aratat maicuta cea sfanta,si a zis ca trebuie construita o bisericuta la noi in gradina.Anu trecut s-a incheiat constructia,am fost cu popa la notar,am donat-o lor,fiindca altfel nu tin slujbe acolo.Uitati...au trecut 8 luni de atunci...nici dracu nu a trecut pe acolo,desi promosesera mamei,ca vor sluji macar o data la 2-3 saptamani.Acu...mama e necajita,si ma intreaba de ce nu vine popa sa cante.De ce nu vine?? Fiindca sunt niste ticalosi..e simplu. Eu zic ca lacasul trebuie trasnformat in carciuma. Asta va rezolva prbl tuturor Editat Iunie 20, 2023 de nike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 20, 2023 Share Postat Iunie 20, 2023 Acu nu mai pot sa fac nimiccc.E a mitropoliei Banat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 5, 2023 Share Postat Iulie 5, 2023 Azi fusei la înmormăntarea lui Dan,55 ani,a suferit de cancer,a murit de chimioterapie.Asa...la slujba,popa zise pintre multe alte baliverne,ca daia a avut omu cancer,finca asta e calea pin care dumnezeu a hotarat sa-l ia la el.Zau? De ce nu ia dat atac de cord sau atac cerebral....ceva rapid? Dan chiar a fost om bun.Am vrut sa zic ceva,da m-ar fi linsat lumea,ajungeam langa Dan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 7, 2023 Share Postat Iulie 7, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 9, 2023 Share Postat Iulie 9, 2023 Mahhh...cumva ar fi posibil,undeva în univers,să ezicste alte fiinte,poate chiar putataor de toiag si barbă.Dar sa crezi ca ezicsta viata,dupa moarte...e absolut imposibil.Singura viata pe care o avem,e cea de pe pamant,e cam aiurea,sa o consumi in frica,reguli,restrictii religioase,in speranta ca o sa fii recompensat cu viata vesnica,in poaiana cu flori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 9, 2023 Share Postat Iulie 9, 2023 1 oră în urmă, pinnochio a spus: Mahhh...cumva ar fi posibil,undeva în univers,să ezicste alte fiinte,poate chiar putataor de toiag si barbă.Dar sa crezi ca ezicsta viata,dupa moarte...e absolut imposibil.Singura viata pe care o avem,e cea de pe pamant,e cam aiurea,sa o consumi in frica,reguli,restrictii religioase,in speranta ca o sa fii recompensat cu viata vesnica,in poaiana cu flori. Lăsând la o parte religia, trăim în reguli și în frica. Legi, taxe, impozite, restricții. Religia a fost inventata că sa tina vitele cat de cat sub control! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 9, 2023 Share Postat Iulie 9, 2023 E pacat sa faci una,e pacat sa faci alta.pacatul e ceva care tine strict de religie,de existenta lui dumnezeu,al carui cuvant l-ai incalcat.Cum dumnezeu nu exista...pacatul nu exista.Asa ca...gigiuleste verisoara,uita-te dupa buci,tzatze...e liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 9, 2023 Share Postat Iulie 9, 2023 Băieți, dacă se taie finanțarea cultelor religioase de la stat, își bagă lumea ceva în ea religie. Btw, urmează să fiu naș a doua oară (tura asta de botez), i-am zis soției că nu intru în biserică și sub nicio formă nu spun crezul. Inițial am refuzat titulatura, că nu-mi place lălăiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 9, 2023 Share Postat Iulie 9, 2023 Acum 34 minute, Escanor a spus: Lăsând la o parte religia, trăim în reguli și în frica. Legi, taxe, impozite, restricții. Religia a fost inventata că sa tina vitele cat de cat sub control! Religia a fost inventata cu sute de ani in urma de cei bogati ca sa-i tina in control si sa-i munceasca pe cei saraci si nestiutori. De ce ii executau rapid pe cei "eretici si vrajitori"care incercau sa "lumineze prostimea"...pt ca reprezentau un pericol pt religia bogatilor. Daca e asa o "putere mare"in ceruri de ce ard biserici,de ce criminalii,pedofilii,traficantii de droguri nu sunt pedepsiti de divinitate,de ce nu sunt lasati impotenti popii care molesteaza tinerii care merg la scoala de popi si exemplele ar putea continua. Legiile sunt necesare,chiar daca unele sunt tampite sau prost facute. Din Taxe si impozite se platesc institutiile statului,se fac drumuri,ca nu sunt gestionate bine acele taxe,este alta poveste. In pandemie,m-am apucat de renovat o camera,si in ziua de Sf.Gheorghe(zi de nume si a defunctului meu tata),m-am taiat cu flexul la picior destul de urat(12 copci). Toate cunostintele,mi-au zis ca am muncit in zi de mare sarbatoare si de aia sa intamplat,de protectia muncii si folosirea de unelte nepotrivite nu a zis nimeni. De atunci m-am convertit la Sf.Lene si PreaCuviosul Somn Acum 18 minute, pinnochio a spus: E pacat sa faci una,e pacat sa faci alta.pacatul e ceva care tine strict de religie,de existenta lui dumnezeu,al carui cuvant l-ai incalcat.Cum dumnezeu nu exista...pacatul nu exista.Asa ca...gigiuleste verisoara,uita-te dupa buci,tzatze...e liber Este pacat sa....: Furi de la saraci. Sa pice ceva la "tufut"si sa scapi ocazia Sa fie mancare si beutura gratis si sa nu te infrupti pana pici jos ....si or mai fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator foxbat Postat Iulie 9, 2023 Share Postat Iulie 9, 2023 Aceste framantari pe care le ai nu ti le poti vindeca pe forum. Fa-ti curaj si intreaba-ti duhovnicul,calea spre mantuire nu e usoara. Doamne ajuta si sa iti lumineze sufletul si mintea ca tare-s in furtuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 9, 2023 Share Postat Iulie 9, 2023 Acum 12 minute, foxbat a spus: Aceste framantari pe care le ai nu ti le poti vindeca pe forum. Fa-ti curaj si intreaba-ti duhovnicul,calea spre mantuire nu e usoara. Doamne ajuta si sa iti lumineze sufletul si mintea ca tare-s in furtuna. Daca pt mine este mesajul,nu am duhovnic....si daca aveam isi dadea demisia la prima spovedanie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 9, 2023 Share Postat Iulie 9, 2023 1 oră în urmă, foxbat a spus: Aceste framantari pe care le ai nu ti le poti vindeca pe forum. Fa-ti curaj si intreaba-ti duhovnicul,calea spre mantuire nu e usoara. Doamne ajuta si sa iti lumineze sufletul si mintea ca tare-s in furtuna. Matale parca ai facut facultatea la aerospatiale.Ceva nu se potriveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 9, 2023 Share Postat Iulie 9, 2023 Acum 11 minute, pinnochio a spus: aerospatiale Păi nu acolo sălășluiesc divinitățile? În ceruri/spațiu/whatever? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate