WotRU2Me Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Nu poti sa zici "scrierea gresita a ortografiei" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecscosmi Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 In fine, ai inteles ideea. Sunt fumat acu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Dap. Ma abonez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Dap. Ma abonez. Tarziu frate...ai ratat apogeul discutiilor pe acest topic. Acum se mai arunca asa, cate o replica caterincoasa, dar mahalaua e demult consumata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Are 650 de pagini, imi dau seama ca trebuie sa fi fost ceva crema pana acum, dar nici nu pot sa stau sa le rasfoiesc pe toate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Men, 650 de pagini are pt. credinciosi. Pt. atei s-a trecut demult prin pagina 666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Men, 650 de pagini are pt. credinciosi. Pt. atei s-a trecut demult prin pagina 666 Pana la urma din ce am citit eu prin diverse documentatii 666 asta n-ar fi chiar atat de rau pana la urma ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Eu am fumat 555 si nici alea nu-s asa rele pana la urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Sa cadem de acord ca 999 este o motocicleta reusita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 https://www.facebook.com/BRomaniaNOW/videos/1678872632401655/?__mref=message_bubble Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecscosmi Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 Si sa nu uitam! Cand scriem 666, s-o facem corect dpdv gramatical! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iulie 11, 2016 Share Postat Iulie 11, 2016 (editat) Nu pot sa ma abtin din ras ... http://m.b1.ro/stiri/eveniment/replici-acide-in-direct-gigi-becali-eu-nu-te-tratez-pe-tine-cu-niciun-respect-pentru-ca-tu-ai-demoni-remus-cernea-va-intorc-si-celalalt-obraz-becali-si-celalalt-obraz-sa-il-intorci-si-o-sa-ti-l-scuip-video-155307.html Editat Iulie 11, 2016 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghidon Postat Iulie 12, 2016 Share Postat Iulie 12, 2016 Am zis ca nu mai postez la sectiune dar asta chiar e ultima. Avertisment: Lasati o mai usor cu postarea pe topicul asta,sa nu ajungeti la pagina 666,pentru ca acolo il veti descoperi pe Antichristul forumului. Doamne-ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 18, 2017 Share Postat Februarie 18, 2017 Sus cu topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Februarie 18, 2017 Share Postat Februarie 18, 2017 long time ... mai era un pic si se facea anu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 18, 2017 Share Postat Februarie 18, 2017 long time ... mai era un pic si se facea anu' Este pagina 643, mai avem puţin.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Februarie 18, 2017 Share Postat Februarie 18, 2017 Deci ...cine ne anunta si pe noi fricosii cand ajunge la 667 ? Plătești bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 fost 1 religios in copilarie - ca fusai crescut cum stie toata lumea. 2 ateu ca fusai increzut, arogant 3 agnostic ca nu vreau sa mai judec nimic, doar sa traiesc linistit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Martie 3, 2017 Share Postat Martie 3, 2017 fost 1 religios in copilarie - ca fusai crescut cum stie toata lumea. 2 ateu ca fusai increzut, arogant 3 agnostic ca nu vreau sa mai judec nimic, doar sa traiesc linistit Increzut si arogant poti fi din orice postura. Parerea mea este ca a fi ateu (inteles ca refuzul de a accepta orice credinta nedovedita / nedovedibila) este singura pozitie onesta d.p.d.v. intelectual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 4, 2017 Share Postat Martie 4, 2017 Nu stiu daca s-a mai discutat dar care e treaba cu arca lui Noe? De ce a venit potopul? Ok oameni rai, pacatosi, am inteles, dar restul vietatilor si ele la fel de pacatoase? Nu erau bietele animale si ele creatiile lui si nevinovate? De ce nu a pocnit din degete sa-i faca pe pacatosi sa dispara pur si simplu? Ce dumnezeu e ala care face asa ceva, e acelasi cu cel din povestea noastra care vrea binele tuturor si e atotiertator sau s-a certat cu doamna dumnezeu si si-a varsat naduful? si daca suntem facuti dupa chipul si asemanarea lui inseamna ca nici el nu e fara de pacat sau a gresit reteta prima oara? de ce nu s-a innecat in cada si el atunci daca reteta a fost buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 4, 2017 Share Postat Martie 4, 2017 Mare bulan a avut Noe...sa stai la deriva cu lunile si cand scade mareea sa o pui pe uscat pe o pajiște in loc s-o dai de Everest si sa faci gaura de apa...ocazie cu care, cred ca s-ar fi terminat totul ca si cum i-ar fi prins potopul fara arca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Martie 4, 2017 Share Postat Martie 4, 2017 Nu stiu daca s-a mai discutat dar care e treaba cu arca lui Noe? De ce a venit potopul? Ok oameni rai, pacatosi, am inteles, dar restul vietatilor si ele la fel de pacatoase? Nu erau bietele animale si ele creatiile lui si nevinovate? De ce nu a pocnit din degete sa-i faca pe pacatosi sa dispara pur si simplu? Ce dumnezeu e ala care face asa ceva, e acelasi cu cel din povestea noastra care vrea binele tuturor si e atotiertator sau s-a certat cu doamna dumnezeu si si-a varsat naduful? si daca suntem facuti dupa chipul si asemanarea lui inseamna ca nici el nu e fara de pacat sau a gresit reteta prima oara? de ce nu s-a innecat in cada si el atunci daca reteta a fost buna? Uite aici niste raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Martie 13, 2017 Share Postat Martie 13, 2017 Nu doar atat. Ca sa-si mai stearga din emotiile de navigatie a pus-o mai tarziu tot la deriva pe... vita de vie. Pe vremea aceea inca nu se transforma apa in vin. » Post actualizat in 13 Mar 2017 22:25 Demonstratie prin reducere la absurd: refuzul de a accepta "credinta" ca exista electronul care are un comportament dual (partial corpuscular, partial ondulatoriu) ar fi singura pozitie onesta d.p.d.v. intelectual (care insa ar respinge existenta becului electric). Q.E.D. Poti sa elaborezi te rog? de ce zici asta? exista experimente care pun in evidenta ambele trasaturi ale electronului, nu vad nicio dificultate in a accepta natura dualista a particulelor. Decat poate obisnuinta noastra deprinsa din traiul macroscopic. Dar asta e alta poveste. Eu nu refuz divinitatea pentru ca mi se pare absurda. Am trecut si printr-o astfel de perioada. Acum o refuz pur si simplu pentru ca nu vorbeste nimic in favoarea ei. Nu poti spune insa acelasi lucru despre natura electronului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Martie 13, 2017 Share Postat Martie 13, 2017 Multe lucruri sunt posibile. Despre ce vorbim aici? despre posibilitati sau realitati despre care putem vorbi cu sens? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Martie 13, 2017 Share Postat Martie 13, 2017 Da. Exista experimente care pun in evidenta si triplele trasaturi ale... divinitatii, nu doar dublele trasaturi ale electronului (cunoscute pana in prezent). Doar ca timpul necesar cercetarii corelatiei dintre stimul si efect poate fi mult mai mare decat durata de viata (fizica) a unui observator obisnuit, uneori mii de ani. Nu? Cred ca glumesti. Ori nu cunosti sensul cuvantului experiment. » Post actualizat in 13 Mar 2017 22:45 Zic asta sincer, fara sa vreau sa te jignesc in niciun fel, scuze daca asa a sunat... dar un experiment trebuie sa intruneasca cel putin 2 conditii: sa fie repetabil si sa fie verificabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate