mobiletron Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 Problema pe fond nu este BOR ci organizarea statului, cata vreme cei care produc nu sunt cei care iau decizii BOR reprezinta simptomul si nicidecum boala. Maine desfiintam BOR, puteti fi siguri ca alta entitate (religioasa sau nu) ii va lua locul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 Pai voi aduceti mereu in discutie banii, averea, medicamenteeee... Nu eu discut despre asta. Eu doar va raspund ca sa nu ramaneti in nestiinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 Vreau sa cred ca faci mișto. Ai avea un simt al umorului al naibii de fin. Dacă nu e asa, e grav. Rău! @GoodKat de la tine am pretenții, ca doar te știu, ce naiba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 (editat) Faceti abstractie de titlu. Este doar un titlu pompos ca sa dea bine la TV. Am pus filmul pentru ca unii incearca pe aici sa inoculeze ideea ca biserica a fost mana in mana cu comunistii. Nu a fost mana in mana, ci a incercat sa supravietuiasca. Editat Aprilie 18, 2020 de categoria"A" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 Acum 29 minute, categoria"A" a spus: Faceti abstractie de titlu. Este doar un titlu pompos ca sa dea bine la TV. Am pus filmul pentru ca unii incearca pe aici sa inoculeze ideea ca biserica a fost mana in mana cu comunistii. Nu a fost mana in mana, ci a incercat sa supravietuiasca. Iti place sa lingi unde scuipi? Aveau preotii televizor color? Aveau frigiderul plin? Trebuiau sa se scoale la patru dimineata sa mearga cu rata la camp sau la fabrica? Stateau in camine de nefamilisti? Bai baiatule, preotii erau cei mari turnatori in perioada comunista in frunte cu patriarhul lor rosu. Esti deja enervant. Poate ca altfel arata istoria României daca marina nu-l ascundea pe dej. Sau poate nu dar cert e ca România a avut un patriarh daca nu comunist 100% macar pro comunist 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 Acum 7 minute, Altair a spus: Bai baiatule, preotii erau cei mari turnatori in perioada comunista in frunte cu patriarhul lor rosu. Esti deja enervant. Atat ai inteles tu din filmul de mai sus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 Am inteles ca lingi unde scuipi, tu te definesti singur prin ce scrii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 Acum 5 ore, GoodKat a spus: Man, stii care e de fapt problema mea in ceea ce priveste afirmatia de mai sus? ... Tara arde si baba se piaptana. Nu mai fiti ipocriti. Daca subiectul era "Este nevoie de Marian Oprisan?" sau "Este nevoie de operatii de schimbare de sex pe banii mei?" ai fi adus BOR in discutie ca sa nu monopolizam subiectul sifonarii banilor publici pe o singura directie? Oricum, subiectul este "Este nevoie de BOR?", deci despre BOR vorbim, nu Oprisan. E destul de ciudat sa ma faci ipocrit pentru ca eu consider ca BOR sifoneaza bani inutil, ce, crezi ca am postere cu Oprisan acasa? Imi "plac" la fel de mult ca si tie problemele ce le-ai scris mai sus, diferenta intre noi e ca ma deranjeaza si BOR, poate mai tare pentru ca am crescut intr-o familie care uneori nu avea bani sa treaca luna dar gasea un milion sa cotizeze la biserica. Adica aia fac averi pe naivitatea si credinta oamenilor saraci si tu ma faci pe mine ipocrit ca ridic problema asta? Citat Cristian Pomohaci, denumit preotul săracilor, deține 8 apartamente în Cluj, în valoare de 1,2 milioane de euro. Cristian Pomohaci a achiziţionat patru apartamente la numerele 3, 17, 25 şi 33 situate pe strada Moţilor 71-73. Imobilul se află la nici 5 minute de centrul Clujului, iar pentru 3 dintre ele Pomohaci a plătit în 2008 nu mai puţin de 480.000 de euro Arunca o privire aici si vezi cat de mult ajuta biserica oamenii in nevoie, oameni care si-au dat tot ce au avut bisericii. https://youtu.be/1lrSziaVsJg?t=499 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 Pomohaci nu era și pedo? Parca erau niște filmulețe cu el:) Pai nu era preoțimea fără pata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 Acum 24 minute, vladf a spus: Daca subiectul era "Este nevoie de Marian Oprisan?" sau "Este nevoie de operatii de schimbare de sex pe banii mei?"... subiectul este "Este nevoie de BOR?", deci despre BOR vorbim, nu Oprisan. E destul de ciudat sa ma faci ipocrit... Pai te face pe buna dreptate. Sau ti se pare ca tu ai fost extrem de obiectiv pana acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 Crede și nu cerceta. Așa scrie în carte, așa ne spunea popa la orele de religie, ai uitat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 Acum 16 minute, andrei111 a spus: Pomohaci nu era și pedo? Parca erau niște filmulețe cu el:) Pai nu era preoțimea fără pata? Dar, dar tot sunt mici copii pe langa ateisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 BORing. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 Bag picioarele, mai pun unul la ignore, că mă exasperează. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 (editat) Acum 7 minute, categoria"A" a spus: Dar, dar tot sunt mici copii pe langa ateisti. Iti mai dau un raspuns, sa vezi cat de prost esti. Citat Stalin is unique among world communist leaders in at least one respect: he studied theology for five years at the Tiflis Spiritual Seminary, the training college for priests in the Russian Orthodox Church. He did so during a deeply formative time of his life, from the age of 15 to the verge of his 20th birthday (1894-1899). In revolutionary circles he was for many years known as ‘The Priest’. In the early years of the Second World War, Stalin made a historic compact with the Russian Orthodox Church. In return for support of the war effort that eventually defeated Hitler, Stalin allowed the reopening of tens of thousands of churches and the re-establishment of the church’s leadership hierarchy. Ce prost. Nu ma astept sa stii engleza sau sa raspunzi. Editat Aprilie 18, 2020 de vladf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 Acum 16 minute, vladf a spus: ...cat de prost esti. Ce prost... Eu am gasit pe net si despre tine o istorisire in care scria ca de fapt esti un habotnic religios, dar fiindca ai numai prieteni atei iti este rusine sa te afisezi cu convingerile tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 Deschideti un topic unde sa fiti toti de acord. Poate va insultati mai putin,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 (editat) Nu putem sa nu ne insultam. Toti suntem cei mai frumosi, cei mai tari si cei mai inteligenti. Ca sa nu ne mai insultam ar insemna ca cineva sa lase de la el, dar se pare ca nu este nimeni chiar atat de inteligent. Editat Aprilie 18, 2020 de categoria"A" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator john17 Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 VID-20200418-WA0030.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 (editat) Acum 29 minute, categoria"A" a spus: Eu am gasit pe net si despre tine o istorisire in care scria ca de fapt esti un habotnic religios, dar fiindca ai numai prieteni atei iti este rusine sa te afisezi cu convingerile tale. Perfect, pune un link. Ce-am scris eu e o informatie despre o persoana publica, o gasesti pe tot internetul sau in carti. Tu in schimb esti dobitoc si incepi a semana cu petrica. Editat Aprilie 18, 2020 de vladf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 Acum 4 minute, vladf a spus: esti dobitoc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 La 13.04.2020 la 12:49, andrei111 a spus: Este nevoie de BOR? DA! Altfel nu aflam ce motocicleta ai la profil La 14.04.2020 la 9:35, iulia_boris a spus: Cred ca se poate inchide..N-a aparut nici unul sa ne afuriseasca.. Suntem speriati de admini precum de politia locala cand n-avem declaratie La 14.04.2020 la 14:47, Altair a spus: Sunteti sigur ca biserica e mai rea decat politica? Dpmdv sunt aceasi echipa doar ca se schimba partidul. Astia sunt ca UDMR, merg cu toti. 1 oră în urmă, categoria"A" a spus: Dar, dar tot sunt mici copii pe langa ateisti. Bine, de Leopold2 ce zici? Acum 9 minute, categoria"A" a spus: Mi se pare mie, sau ai inceput sa razi la randul tau de tine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 Acum 28 minute, ZaiR a spus: Mi se pare mie, sau ai inceput sa razi la randul tau de tine ? Ai venit si tu la spartul targului sa-ti flexezi muchii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 (editat) Înseamnă că popa m-a mințit. Dovada manipulării copiilor. Editat Aprilie 18, 2020 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 19, 2020 Share Postat Aprilie 19, 2020 La 16.04.2020 la 18:03, andrei111 a spus: @Lucian_M De ce confunda omul asta BOR-ul cu istoria? E o mare varza la tine în caput. Ia luminează-ne domnule, când începe istoria asta a romanilor, pe care trâmbițezi atât? Nu vreau sa te jignesc, dar din cum vorbești, nivelul cunoștințelor tale în acest domeniu se rezuma la 'Povestirile Istorice' ale lui Dumitru Almas, pe care le citeam când eram copii. Voiam sa scriu pentru @categoria"A". Inainte sa existe statul roman a existat BOR ! De-a lungul secolelor BOR a militat pt aparitia statului roman, abia acum 100 ani s-a realizat visul, de aceea statul tot doneaza bani pt catedrale, ca o forma de recunostinta pt activitatea BOR. In USA si alte state nu a avut legatura religia cu infiintarea tarii, de aceea sunt separate, statul nu datoreaza nimic bisericilor respective. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate