Method Postat August 13, 2020 Share Postat August 13, 2020 E o situatie similara cu F1 cand au schimbat gumele cu ideea lui Bernie de fast degrading tyres de a reusit pana si codasa Williams sa castige din greseala o cursa.Asta a durat vreo jumate de an pana si au dat seama echipele mari cum se lucra cu ele si s.au adaptat. In motogp probabil minunea va tine mai mult pt ca nivelul de profesionalism (si de bani) e mai mic.Dar pe partea cealalta pilotii fac aici o mare diferenta asa ca nu se stie. Sunt sanse mari insa ca si aici pe RBR,ktm (care a facut teste intensive si aici) sa fie puternica.A zis.o si Pol a zis.o si Quarta,deci sa ne asteptam. Chestia insa e ca s.ar putea sa ploua si sa le incurce socotelile maestrilor austrieci Pe ploaie all bets are off. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 13, 2020 Share Postat August 13, 2020 hai cu topicul 05-06. Osterreich & Styria GP Red Bull ca mintenas incepe!!!! diiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 13, 2020 Share Postat August 13, 2020 1. BB 2. nu-mi pasa 3. nu-mi pasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 13, 2020 Share Postat August 13, 2020 Adica @B.B. primul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 13, 2020 Share Postat August 13, 2020 Acum 26 minute, george05 a spus: Adica @B.B. primul? haha NOT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 13, 2020 Share Postat August 13, 2020 Va ploua asa ca va fi atipic Dovi pe 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 13, 2020 Share Postat August 13, 2020 Acum 52 minute, P T R a spus: Va ploua asa ca va fi atipic Dovi pe 1 cand ploua risca aai de n-0au nimic de pierdut. deci sorry dar nu va fi dovi pe 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat August 13, 2020 Share Postat August 13, 2020 19 hours ago, ioio_viola said: Se da motogp pe alt post decat bts2? Se poate lua doar bts2 la un pret mai mic? Nu am idee dacă îl dau și alții sau, mai exact, dacă alții transmit cu logistica, regia, comentatorii lor etc. Am mai văzut înainte folosind diverse stream-uri dar erau tot cei de la BTSport 2. Nu am idee dacă s-ar putea cumpăra un singur canal și nici la ce preț. Eu nu am subscripție la ei direct ci printr-un distribuitor care mi-a dat toate trei canalele la banii ăștia, fără alte opțiuni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat August 13, 2020 Share Postat August 13, 2020 Poti da mai multe detalii despre distribuitorul ala? M-am uitat sa cumpar acel device, dar nu am gasit detalii deapre abonamentul mentionat de tine. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat August 13, 2020 Share Postat August 13, 2020 Daca ploua castiga Rossi goooo valeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 13, 2020 Share Postat August 13, 2020 Si io m-am dat tare pe brno: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 14, 2020 Share Postat August 14, 2020 Acum 8 ore, adidas a spus: Si io m-am dat tare pe brno: mama se vede ca nu e grip deloc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 15, 2020 Share Postat August 15, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat August 15, 2020 Share Postat August 15, 2020 On 13.08.2020 at 18:42, ioio_viola said: Poti da mai multe detalii despre distribuitorul ala? M-am uitat sa cumpar acel device, dar nu am gasit detalii deapre abonamentul mentionat de tine. Mersi Long story short: Cutia aia costa probabil intre 30-50 dolari. Eu am platit 150 dolari pe ea pentru ca a venit cu software preinstalat de la cel de unde am cumparat-o (un tip din Iordania). Tot lui ii platesc si abonamentul anual care este cam USD 300 pentru celelalte programe (peste 300, inclusiv toate canalele de stiri de interes si toate cele stiintifice) si alti vreo USD 150 numai pentru BT Sport caci doar acolo pot vedea cursele moto. Nu am putut cumpara doar BT Sport. Cumperi pachetul si eventual poti adauga ceva optiuni, dar basic-ul e obligatoriu. Partea buna pentru mine este ca am device-ul asta peste tot si ma pot conecta la orice TV daca am internet. Scuze celorlalti pentru off-topic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate