bigbitza Postat Octombrie 19, 2020 Share Postat Octombrie 19, 2020 Luni 12 oct in jurul orei 13.00 treceam pe str. Pucheni cu mobra Yamaha xvs 1300 cu max. 40 km/ora pt. ca acolo e plin de berbeci insolati, cind o masina a vrut sa traverseze str. principala fara macar sa incetineasca ( femeie la covrig) la cca 4 m in fata mea. Mai ai timp de reactie ? Eterna replica ,nu te-am vazut .Ca sa nu mai spun ca mobra bubuie ca la Verdun si aveam si proiectoarele aprinse. Rezultat: doua coaste rupte. Deci cel mai bine cu mobra ca sa fii safe e sa mergi cu ea impinsa pe trotuar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Octombrie 19, 2020 Share Postat Octombrie 19, 2020 Pe zi ce trece, se inmultesc habarnistii de cod rutier... ! Imi pare rau pt tine ! La " Nu te-am vazut !" raspunsul e " Pt ca nu te-ai uitat ! " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 19, 2020 Share Postat Octombrie 19, 2020 Sanatate, in primul rand! A fost contact intre masina si moto? Banuiesc ca da, altfel soferita nici nu oprea sa mai stati de vorba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigbitza Postat Octombrie 19, 2020 Autor Share Postat Octombrie 19, 2020 contact din plin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 19, 2020 Share Postat Octombrie 19, 2020 Refacere rapida si completa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigbitza Postat Octombrie 19, 2020 Autor Share Postat Octombrie 19, 2020 multzam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 19, 2020 Share Postat Octombrie 19, 2020 A fost o vreme când nu se suspenda permisul pentru neacordare de prioritate, pe urmă a băgat Ponta prostia cu 90 de zile de îngrijiri medicale... Rămâne tot bătaia ca pedeapsă pentru orbeţii ăştia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Octombrie 19, 2020 Share Postat Octombrie 19, 2020 1 oră în urmă, bigbitza a spus: Ca sa nu mai spun ca mobra bubuie ca la Verdun si aveam si proiectoarele aprinse Imi pare rau pentru tine. Totusi, putem invata cate ceva din accidentul tau. 1. Viteza mica salveaza vieti. 2. Loud pipes don't save lives. Nu va mai puneti, oameni buni, duduitoare pe motoare, ca atrageti doar oprobiul celorlalti din trafic. Pana si mie mi se ridica parul pe spate cand intalnesc pe vreunul cu toba nesimtita. Ce bine ar fi daca in loc de tobe galagioase am circula toti mai cu atentie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 19, 2020 Share Postat Octombrie 19, 2020 Tobele se aud mai mult în spate, tot proiectoarele fac treabă. Haina verde fosfor e foarte bună pentru că declanşează în "subconştientul inconştientului" alerta de miliţie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigbitza Postat Octombrie 19, 2020 Autor Share Postat Octombrie 19, 2020 la 40/ora tobele se aud nu foarte tare. in fata unor asemenea specimene doar sirena de polite are efect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Octombrie 19, 2020 Share Postat Octombrie 19, 2020 Insanatosire grabnica. Acum sa fiu sincer chiar daca vor fi replici rautacioase. Am bine peste 500.000 de km cu conserva, cu motorul mult mai putin. Saptamana trecuta intru intr-o intersectie cu stop. Ma uit stanga dreapta, nu vad nimic din stanga. Opresc ca aveam stop. Cand ma mai uit odata motocicleta venind din stanga pe care NU AM VAZUT-O prima data cand m-am uitat. Chiar daca nu l-am pus in pericol pentru ca oricum oprisem la stop, sincer iti zic m-a strans in spate faptul ca prima data nu l-am vazut. Ori a fost in dreptul stalpului ori unul din fenomenele explicate in clipul de mai jos. Mai pune peste astea faptul ca multi nu se asigura cum trebuie, mai sunt cei cu carnetul luat pe spaga, in Congo s.a.m.d. Totusi ca ai avut viteza mica a facut ca daunele (ale tale in primul rand si a motocicletei in al doilea rand) sa fie atenuate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 19, 2020 Share Postat Octombrie 19, 2020 Acum 3 ore, bigbitza a spus: 40 km/ora pt. ca acolo e plin de berbeci insolati, cind o masina a vrut sa traverseze str. principala fara macar sa incetineasca ( femeie la covrig) la cca 4 m in fata mea. Imi dau seama ca esti in soc acum , poate ai timp sa-mi raspunzi peste 1-2 saptamani cand se mai "decanteaza" gandurile . 1. Ti-a iesit retarda dupa o duba parcata sau copac sau ceva care obstructiona campul vizual ? 2. Tu mergeai cu ~40km/h dar ai apucat sa aproximezi cu ce viteza se deplasa putoarea? 3. Ai facut cel putin 1 ora de exercitii de franare de urgenta de cand mergi pe motocicleta? Cateva sfaturi complet gratis ... sunt cel putin 2 persoane implicate intr-un accident rutier(de genu), asuma-ti o mica parte din accident altfel o sa se repete , sper ca ai observat ca mersul "incet" scade proportional nivelul atentiei dar viteza de deplasare e legata mai mult de abilitatile tale, ale motocicletei si a factorilor de risc decat o valoare anume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 19, 2020 Share Postat Octombrie 19, 2020 Acum 4 ore, Georgica_Popescu a spus: Nu te-ai bazat cam mult pe pipes ? 4m. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 19, 2020 Share Postat Octombrie 19, 2020 La 40kmh, fără sa arunc cu pietre, dormeai pe tine având în vedere rezultatul final. No offence, bine ca ai scăpat aproape întreg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigbitza Postat Octombrie 19, 2020 Autor Share Postat Octombrie 19, 2020 pt superbec si george 05; voi doi sunteti motociclisti sau doar posesori de motciclete ? dupa 1500000 km de conserva si peste 160000 km( din care peste 50000 prin Europa ) pe "doo "roti cred ca am suficienta experienta sa anticipez aproape tot ce se intimpla in fata mea . la 40 km.ora 4 m se parcurg in 1.1 sec. creierului uman , in afara de cazul in care esti extraterstru, ii trebuie cca 0.8 sec de la impactul vizual pina cind ajunge sa dea comanda motorie . cine este cumplit de inteligent sa calculeze . Sa.si spuna parerea doar cei mai experimentati decit mine , va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Octombrie 19, 2020 Share Postat Octombrie 19, 2020 hate hate hate Nu a zis nimeni de ce performante sunt franele rapciului si de ce gume si care era starea lor. Nu e panica bitza, sudeaza-ti coastele si inapoi pe sa cant mai repede, nu o sa poti scapa de toate in viata, unele le mai incasezi, asa de control ca esti in viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 19, 2020 Share Postat Octombrie 19, 2020 1 oră în urmă, bigbitza a spus: pt superbec si george 05; voi doi sunteti motociclisti sau doar posesori de motciclete ? dupa 1500000 km de conserva si peste 160000 km( din care peste 50000 prin Europa ) pe "doo "roti cred ca am suficienta experienta sa anticipez aproape tot ce se intimpla in fata mea . la 40 km.ora 4 m se parcurg in 1.1 sec. creierului uman , in afara de cazul in care esti extraterstru, ii trebuie cca 0.8 sec de la impactul vizual pina cind ajunge sa dea comanda motorie . cine este cumplit de inteligent sa calculeze . Sa.si spuna parerea doar cei mai experimentati decit mine , va rog Mda... Alt experimentat care când postează aici și e "admonestat" își înșiruire realizările. Bravos, dă-i-nai te, ai cei mai mulți km, ești cel mai tare. Cu asa atitudine, ma întreb oare ce ai face dacă ai avea mai mult de 40kmh și s-ar ivi neprevazutul ala pe care-l prevezi tu de fapt din vasta experienta. Noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Octombrie 19, 2020 Share Postat Octombrie 19, 2020 Acum 9 ore, bigbitza a spus: Luni 12 oct in jurul orei 13.00 treceam pe str. Pucheni cu mobra Yamaha xvs 1300 cu max. 40 km/ora pt. ca acolo e plin de berbeci insolati, cind o masina a vrut sa traverseze str. principala fara macar sa incetineasca ( femeie la covrig) la cca 4 m in fata mea. Mai ai timp de reactie ? Eterna replica ,nu te-am vazut .Ca sa nu mai spun ca mobra bubuie ca la Verdun si aveam si proiectoarele aprinse. Rezultat: doua coaste rupte. Deci cel mai bine cu mobra ca sa fii safe e sa mergi cu ea impinsa pe trotuar. Pune filmarea te rugam, ca altfel te scot vinovat Marquejiii si Vinalesii de pe forum( ies "dementii" din syradutele laterale intr.o viteza ceva de groaza si nici nu se uita stg/dr) si destul de normal te infigi pe frane- un pic de nisip, noroi si asta a fost.In fata mea a intors dusterul pe linia dubla la 5 metri in fata, am tavalit motorul un pic dar fara daune fizice sau mecanice, doar morale:))) Recuperare usoara si cat mai completa Ps.Say tavalit la MGP doua etape in urma ca a incetinit ala in fata si cel din spate a franat de sau tavalit 3 pe jos( ziceau pilotii ca este ceva normal sa trantesti o frana, cand nu se astepta ca cel din fata sa franeze) dar voi Batman batman, pe strada nici nu mai vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigbitza Postat Octombrie 19, 2020 Autor Share Postat Octombrie 19, 2020 rog din suflet pe admin sa inchida acest topic ca sunt prabusit sub povara atitor comentarii superinteligente din partea unor mobristi cu muuult mai multa experienta decit a mea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 19, 2020 Share Postat Octombrie 19, 2020 1 oră în urmă, bigbitza a spus: pt superbec si george 05; voi doi sunteti motociclisti sau doar posesori de motciclete ? dupa 1500000 km de conserva si peste 160000 km( din care peste 50000 prin Europa ) pe "doo "roti cred ca am suficienta experienta sa anticipez aproape tot ce se intimpla in fata mea . la 40 km.ora 4 m se parcurg in 1.1 sec. creierului uman , in afara de cazul in care esti extraterstru, ii trebuie cca 0.8 sec de la impactul vizual pina cind ajunge sa dea comanda motorie . cine este cumplit de inteligent sa calculeze . Sa.si spuna parerea doar cei mai experimentati decit mine , va rog Mda... Alt experimentat care când postează aici și e "admonestat" își înșiruire realizările. Bravos, dă-i-nai te, ai cei mai mulți km, ești cel mai tare. Cu asa atitudine, ma întreb oare ce ai face dacă ai avea mai mult de 40kmh și s-ar ivi neprevazutul ala pe care-l prevezi tu de fapt din vasta experienta. Noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigbitza Postat Octombrie 19, 2020 Autor Share Postat Octombrie 19, 2020 pt. george 05 ( mai degraba 00 ) Imi cer pt limbajul suburban ; ori esti un mare imbecil ori un si mai mare idiot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Octombrie 19, 2020 Share Postat Octombrie 19, 2020 Acum 13 minute, bigbitza a spus: sunt prabusit sub povara atitor comentarii superinteligente din partea unor mobristi cu muuult mai multa experienta decit a mea man aicea trebuie stomac si scoala vietii, altfel esti mancat de viu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 19, 2020 Share Postat Octombrie 19, 2020 Sunt cum vrei tu sa crezi,mi-e indiferent. Oricum nu e altul mai experimentat decât tine. Poți sa dormi liniștit. Am o întrebare totuși... De ce ai deschis topicul, sa te lauzi sau sa te plângi? Acum 1 minut, hora09 a spus: man aicea trebuie stomac si scoala vietii, altfel esti mancat de viu Bună asta! Punem sensibilitatea stimabilului MareBita pe seama costitelor bulite. Altfel sunt convins ca e om dur și rezistent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigbitza Postat Octombrie 19, 2020 Autor Share Postat Octombrie 19, 2020 Am deschis acest topic nu sa ma laud ( ca n-am de ce ) si nici sa ma vaicaresc ci doar spun ce se poate intimpla chiar si la viteze mici indiferent de cit esti de atent si prevazator . cine are urechi de vazut sa inteleaga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 19, 2020 Share Postat Octombrie 19, 2020 Acum 2 ore, bigbitza a spus: pt superbec si george 05; voi doi sunteti motociclisti sau doar posesori de motciclete ? dupa 1500000 km de conserva si peste 160000 km( din care peste 50000 prin Europa ) pe "doo "roti cred ca am suficienta experienta sa anticipez aproape tot ce se intimpla in fata mea . la 40 km.ora 4 m se parcurg in 1.1 sec. creierului uman , in afara de cazul in care esti extraterstru, ii trebuie cca 0.8 sec de la impactul vizual pina cind ajunge sa dea comanda motorie . cine este cumplit de inteligent sa calculeze . Sa.si spuna parerea doar cei mai experimentati decit mine , va rog ma scuzi , n-am sesizat din prima ca esti ala fara greseala cred ca ti-am vorbit frumos si nu am insinuat absolut nimic , inca odata inteleg ca esti shocat in momentul asta pentru ca e absolut normal dupa orice accident calculul asta cu 1 secunda la 4 m .. asta poti sa-l spui lu gigi de la butic , conserva nu a aparut din a 7-a dimensiune , se deplasa pe un drum din campul tau vizual sau era mascata de un obiect oarecare dar nu vrei sa spui si preferi sa jignesti ieftin ... eu nu pot sa-ti urez decat sanatate in rest poti ramane in ignoranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate