MotoRocker Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Owner's manual merci, dau bere cand te vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 merci, dau bere cand te vad N-ai ptr ce, ca si eu tot de pe aicea il am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 mda... ca si la viroaga, tabelul asta cu schimbarile recomandate pt "smooth" ride are niste valori draconice. Schimba careva cum zic astia aici? ...ca mie mi se pare mult prea...subturat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 A, e din 1996, am luat-o acum un an (aprilie 2008) la 37.000 din Germania, im-pe-ca-bi-la. Servisata corect in Romania (mai putin kitul de lant care trebuia schimbat), acum are 50.000 (parca). Na, sa lasam pozele sa spune miile de cuvinte. 1500 euro saptamana asta, am gasit un pont pentru urmatoarea... cineva interesat? (scuze de reclama nesimtita) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samurai_jack Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 1500 euro saptamana asta, am gasit un pont pentru urmatoarea... cineva interesat? (scuze de reclama nesimtita) Fratzica....dar ai ciufulit-o rau de tot.Ma doare pe mine inima cand o vad , dar pe tine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flanker Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Nu mai turna si tu bre sare, mai bine hai sa vedem ce putem face pentru om. Puc.man, te vad hotarat pentru urmatoarea, bravos! sa ne vedem sanatosi pe strada. Las-o balta cu sentimentele pentru fierul trantit (nu ma injurati), un fier se indreapta, se cupreaza se cromeaza si e ca nou, cu oasele si mai ales cu capul e mai greu, suport ai. Numai bine! Aveti grija de voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 de unde cumpar un kit de reparatie al robinetului de benzina sau un robinet cu totul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 mda... ca si la viroaga, tabelul asta cu schimbarile recomandate pt "smooth" ride are niste valori draconice. Schimba careva cum zic astia aici? ...ca mie mi se pare mult prea...subturat cred ca e din alt film acel tabel. mereu m-am intrebat ce-a fost in capatana aluia care l-a scris. eu am cumparat vnul nou si daca cumva incercam sa schimb vitezele cum scrie in tabelul ala nu cred ca e greu sa va dati seama cat de subturat era. unde mai pui la socoteala ca se si ineca. asa ca schimbati dupa zgomot si dupa cum simtiti voi si nu dupa ce scrie in acel tabel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 de unde cumpar un kit de reparatie al robinetului de benzina sau un robinet cu totul? www.speedsupplies.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Ahoi! O intrebare! Vulcan drifter de 800cc e pe lant? (sunt modele pe cardan dintr-un anumit an?) atat stiu ca cele de 1500cc sunt pe cardan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Ahoi! O intrebare! Vulcan drifter de 800cc e pe lant? (sunt modele pe cardan dintr-un anumit an?) atat stiu ca cele de 1500cc sunt pe cardan! Drifterul de 800 e numai pe lant, indiferent de an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Drifterul de 800 e numai pe lant, indiferent de an. 10x de info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 cred ca e din alt film acel tabel. mereu m-am intrebat ce-a fost in capatana aluia care l-a scris.eu am cumparat vnul nou si daca cumva incercam sa schimb vitezele cum scrie in tabelul ala nu cred ca e greu sa va dati seama cat de subturat era. unde mai pui la socoteala ca se si ineca. asa ca schimbati dupa zgomot si dupa cum simtiti voi si nu dupa ce scrie in acel tabel. Total de acord, dar sa dam omului si niste valori orientative. Eu cu Vulcanul mergeam cam asa: I - 0-20 km/h II - 20-40 km/h III - 40-60 km/h IV - 60-80 km/h V- 80+ km/h Astea-s valori orientative. Mie imi placea sa merg cu a V-a la 60 km/h prin oras, ca-mi placea cum toarce. Si nu era subturata. Am incercat si cu valorile din tabel, dar nu era OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 hmmm,eu nu am tinut niciodata cont de acele valori indicate de voi la VN....si nici macar la masina. eu schimb in functie de turatia/sunetul motorului si dupa cum simt motorul ca trage. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 merci,am gasit in state multe magazine dar ma rupe la transport,adica ma ajunge un robinet la 120 de dolari ,cel putin,am gasit din intamplare pe ebay.de kit de reparatie si mi a mai facut rost un amic tot de un kit de reparatie din germanica ....acum am 2 kit uri!!! www.speedsupplies.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 (editat) Total de acord, dar sa dam omului si niste valori orientative. Eu cu Vulcanul mergeam cam asa:I - 0-20 km/h II - 20-40 km/h III - 40-60 km/h IV - 60-80 km/h V- 80+ km/h Astea-s valori orientative. Mie imi placea sa merg cu a V-a la 60 km/h prin oras, ca-mi placea cum toarce. Si nu era subturata. Am incercat si cu valorile din tabel, dar nu era OK. hmm... batraneste as zice eu cam asa: I 0-30km/h II 30-50km/h III 50-70km/h IV 70-100km/h V 100km/h+ si mi se pare ca si-asa sunt prea scurte si la cum e motorul de vulcan ar merge si mai sus cu ele. dar in fine, fiecare asa cum il invata de-aia imi place mie sa fie nou de la inceput LE. schimb cum zice AWD prin oras Editat Mai 27, 2009 de morpheus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 I - 0-20 km/hII - 20-40 km/h III - 40-60 km/h IV - 60-80 km/h V- 80+ km/h asa mai merge , valori mai aproape de realitate A doua dadeam la 20, a treia la 30-35, a patra la 50, a cincea la 70 in varianta relax. Daca voiam sa merg mai repede faceam cum zici matale mai sus. cam asa mergeam cu viroaga de obicei in oras, poate chiar mai turat unpic. oricum schimb dupa cum simt/ureche, dar ma intrebam de ce dracu dau astia valorile stea asa mici mai rau face mersul subturat, decat mersul supraturat.... ce-o fi in capul lor apropo de asta.... foarte naspa senzatia la volanul unei conserve dupa ce calaresti mult timp o mobra cu toba zgomotoasa....nu mai auzi deloc motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Mai mult, toate Vulcanele de 800 sunt pe lant, in dierent de an. Vezi ca te injura Foxu'. Adica se chinuie omu' sa-i puna curea si tu il bagi in aceeasi oala cu alea pe lant? Rusinica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Vezi ca te injura Foxu'. Adica se chinuie omu' sa-i puna curea si tu il bagi in aceeasi oala cu alea pe lant? Rusinica. Wolfman, kitul de trecere pe curea il are de la AWD, din cate stiu eu. El a fost primul care si-a convertit VN-ul de la lant la curea. AWD, vii la mare week-end-ul asta, la intrunirea Seawolves? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Kawasaki Vulcan 1500 ,motocicleta este adusa in tara in 2003,km:52000,rulata in tara 5000 km,arata si functioneaza excelent,bine intretinuta. DOTARI :parbriz,crashbar,tankpad,sisybar,tobe COBRA,sa piele cusuta manual,manere custom,far custom,coburi piele ,suport cizme crashbar. CONSUMABILE SCHIMBATE RECENT:cauciucuri,placute frana,ulei ,filtru ulei si filtru aer,filtru benzina,baterie,bujii IRIDIUM PRETUL ESTE usor NEGOCIABIL. Pentru informatii si detalii: 0743188155 Bogdan Cosma,sau PM Arata bine in poza, pretul? Wolfman, kitul de trecere pe curea il are de la AWD, din cate stiu eu. El a fost primul care si-a convertit VN-ul de la lant la curea. AWD, vii la mare week-end-ul asta, la intrunirea Seawolves? L-a convertit pana i-a venit rau si la final l-a facut la loc pe lant cum era de la mama lui. Nu-i asa fox-ule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Vit 1----0 km -110 km. Nu faceti ca mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 da da, nu-i dati pe cocean ca o faramati. da-tii pe gat ca-i mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Ma ajuta cineva cu un link / sfat despre ce furca as putea sa-i pun Matildadoiului in loc de cea rupta? Daca stie cineva ce 'tuburi' se folosesc, partea inferioara pare ok. Inca n-am desfacut furca, dar as avea de gand sa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 (editat) Tot o intrebare referitor la furca...stie cineva ce diametru are gatul furcii la Vn800 ( cu alte cuvinte diametrul interior al neck-ului) ??? In carte nu am gasit... Editat Mai 28, 2009 de darkflames Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 (editat) Bah, io i-am dat odata, hai maixim 2 ori, da nu merg zilnic cu ea asa, ca nu-mi bat joc de motocicleta. Da cand vii matale la Buc ti-o dau s-o incerci. Te-as intreba daca ti-as spune ca ajunge repede la 170 pe autostrada e tot vanatoreasca? Sau matale o calareai atunci? A, da stai, ca tu esti obisnuit cu viteze din astea, ca dreacu, ai ducatti sub kur. Editat Mai 28, 2009 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate