morpheus Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Ce bine arata Vn-ul in poza asta Radule... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Merci de oferta, am condus VN-ul Foxului cu dragbar si m-a obosit excesiv pozitia. Stiu ca lui ii place dar pe mine nu m-a coafat. drace iti dau HD-ul si conduci cu ape-ul meu stii cat de bine e cand treci printre masini si oglinzile lor nu-ti fac nicio problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 asta este corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Mockup of my new exhaust: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Anyway, cine vrea un dragbar, stie unde e, dupa dulap la mine...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Mockup of my new exhaust: fain pan' la toba finala, care in opinia mea nu prea merge pe chopper/cruiser da ce-ai facut cu poza ma ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Stiu ca nu merge dar n-am inca supertrapp. Cine, unde, care poza, ce-am facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Stiu ca nu merge dar n-am inca supertrapp. Cine, unde, care poza, ce-am facut? pai pare ca o caricatura scurta si inalta sau mi se pare mie doar?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 nu ti se pare, si eu o gasesc ciudata rau. roata aia pe fata cu aripa tare ciudata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Nu stiu poza cum pare ca am facut-o dintr-un unghi ciudat dar totul (mai putin aripa fata) are dimensiuni normale pe motor. Poate e unghiul si negrul de pe roata fata. Aripa e una de Dominator de fata intoarsa si inadita cu o bucata de spate pt. ca merg destul de mult si pe ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 www.dillypoint.ro Ia numarul de sus de la "conatact" si suna. La un moment dat avea in stoc un cablu de Drifter. De treaba oamenii de la dillypoint. Le-am dat mail, dupa doua zile am primit cablul prin fan Courier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 De treaba oamenii de la dillypoint. Le-am dat mail, dupa doua zile am primit cablul prin fan Courier. Stiu. Numai de la el iau piese pentru Drifter, de vreo 3-4 ani. Daca mai ai nevoie de piese pentru Drifter, apeleaza la el cu incredere. Daca nu are pe stoc, aduce la comanda, atata timp cat piesa se gaseste la unul din furnizorii lui (care nu-s deloc putini). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Stie cineva ce s-a intamplat cu topicul legat de VULCAN RAIDERS ROMANIA ? A fost sters sau mutat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Stie cineva ce s-a intamplat cu topicul legat de VULCAN RAIDERS ROMANIA ? A fost sters sau mutat ? a fost mutat in cruiser/PowerCruiser Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Demembreaza cineva Vulcani de 800? Oare gasesc undeva un disc de fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 De ce nu-ti cumperi tu unul nou? E chiar asa de scump? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Cam scump. Nu stiu altii cum sunt dar pentru mine este cam scump unul nou. (~ 1000lei) http://www.wemoto.ro/bikes/kawasaki/vn_800_a1_a2/95-96/picture/disc_front_ebc_-_left_hand/ http://www.romimoto.ro/Catalog-CONSUMABILE--Frana-Discuri-frana-KAWASAKI-717/Disc-frana-fata-LUCAS-10043600-88001372 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Preturi ametitoare ce-mi arati... Original cat o fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 19, 2012 Autor Share Postat Septembrie 19, 2012 Doc,try this: http://metricmotion.ro/contact.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 (editat) Am luat in iarna un disc de frana nou, Lucas MST210, de la Razvan (Metricmotion) la un pret foarte bun (in jur de 100$). Suna-l si tu la 0727355295 si vezi ce poti rezolva. Editat Septembrie 19, 2012 de Bart Bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
31alex Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Pt Vulcan pe injectie ,cred ca si pt altele, am gasit o chestie interesanta. Cum sa faci sa dispara asa numitul "ping" sau ezitare cand bagi mana in gaz. O metoda de a pacali ECU sa modifice amestecul carburant sa fie mai bogat. Eu am facut proba pe VN meu si functioneaza. Reactioneaza mai rapid cand ii dau gaz ,tasneste mai rapid. Se ridica mai repede in turatii. Se taie cablul de la senzorul de temperatura a aerului si se leaga in serie o rezistenta cu valoarea intre 500 si 1000 ohm. Asa zic ei sa o iei pe probate cu mai multe rezistente de diferite valori pana o gasesti pe cea mai buna. Mai simplu insa si ceea ce am facut si eu , a fost sa montez un potentiometru cu valoarea cuprinsa intre 500 si 1000 ohm pe acel cablu si din mers sa invart de el pana am gasit acel "sweet spot". Potentiometru, daca nu-l gasiti de cumparat cautati pe la atelierele de reparat radio si televizoare. Dupa montare motorul va merge un pic mai turat da se regleaza relantiul la turatiile care trebuie si totul e OK. Inca nu stiu cum va afecta asta consumul dar pt un motor de 1600 cum e la mine nu mai conteaza. Uite si documentatia: http://www.gadgetjq.com/ping_fix.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Stiti cumva unde gasesc o cheie de bujii de-aia pentru noi cu perete subtire? A dreq ce gauri de virgine au cilindrii astia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Stiti cumva unde gasesc o cheie de bujii de-aia pentru noi cu perete subtire? A dreq ce gauri de virgine au cilindrii astia.... sunt truse de scule care au tubulare mai lungi alea sunt subtiri in perete si poti desface bujiile cu ele spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Eu am dat vreo 10 lei pe ea...este de Dacie. Am cumparat-o din primul magazin auto ce l-am intalnit in momentul respectiv in cale...nici nu mai stiu pe unde in Bucuresti era, dar cred ca gasesti asa ceva prin toate mag auto...si probabil ca sigur in Vitan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maya's hope Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Pt cei interesati, Sa piele brodata pt Vulcan 1500. http://bikeshop.ro/handler.php?tip=ac&act=view&src=db&ID=172476&selpic=0&zoom=1#foto Cost: 150 eur O zi faina, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate