draku Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 multam oricum, dupa 2 luni de munca, trebuia sa iasa cumva bine, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 multam oricum, dupa 2 luni de munca, trebuia sa iasa cumva bine, nu ? da! mi se pare normal! asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Iulie 22, 2007 Share Postat Iulie 22, 2007 Am la serviciu vreo 7-8 modele de ghidon....La louis,la fel...Doar k aici,le avem pe stoc,Motomarket-ul. Parbriz ,sunt mai multe optiuni..Mai mic,sport,sau mare,tip cruiser ,k al meu. La Motomarket (Highway hawk,adica), de la Louis, sau de la Motor Unu (k al meu,mare). Da' sa stii ca-s scumpe! Plasticul ,vreo 300ron,prinderea lui,care am si adaptat-o,alti vreo 400...! stii cumva unde gasesc o curea pt kawa en 500? si care este pretul aproximativ zaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 stii cumva unde gasesc o curea pt kawa en 500? si care este pretul aproximativ zaha La United Motors,importatorii Kawa,sau la Scorpio A-Z motors,sau la Moto Boom,au pretzurile cele mai mici..daca vrei,iti dau pe email tel. de la ultimii 2....Or mai fi si altii,dar eu cu ei am mai colaborat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 hihi, in timp ce voi glumiti toata ziua, eu ma plimbai in sambata asta. VN-ul s-a comportat foarte bine, mai ales pe portiunea zarnesti- plaiul foii. s-a facut Bucuresti-targoviste- sinaia- paraul rece- Rasnov - zarnesti- plaiul foii - zarnesti- Brasov - bucuresti. consum fenomenal de bine cu tevile goale, 4,4 la suta de kilo. /index.php?...9562&st=670 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 Up yours,man,Fox-ule...!Am fost la Vama,cu motoru' si cu o fatuca su-per-ba ...+ gashka...Aseara,la 10.00 pm inca "lucram" la un gratar,pe malul marii...O fi fost mai bine ...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 Frumos? Frumos pe la Vama? Cald? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 hai ma geo, ne mai distram si noi. nu fi rau. sa stii ca ma gandii la tine cand trecui prin targoviste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 hai ma geo, ne mai distram si noi. nu fi rau. sa stii ca ma gandii la tine cand trecui prin targoviste Eu,in schimb,deloc ...Numa' la mutra lui nu,cand si alte alea alea,cu o don'soara...Na! Poate daca era si el pe-acolo,il invitam la gratar...Poate ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yknot Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 si eu am mai pus in weekend inca 400km in plus pe kilometrajul vulcanetelui.... pana la Siriu(cabana 14 scaune)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Care are nevoie de diverse piese...Sa va zic diferentza de pretzuri...?Alternatorul (statorul),la noi=400-440 euro...Luat de pe ebay,fara licitare (cu "buy it now"), 120 $.Transportul 30$,comisionul paypal inca vreo 6$. Adica mai putzin de jumatate?! A! E nou-noutz!!!!!Si culmea,e facut de-o firma ,adica nu e original,si scoate curent mai mare,exact cum imi trebuie mie. E?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 Si eu la tine cand treceam cu bacul Dunarea la Calarasi. Chiar am fost uichendul asta in Vama, am stat in fata la Proplaca, dar am avut husa pe motor, de-aia nu m-ai reperat. Ma vazut Vulcanul tau si basculanta lui Circel, dar pana sa va sun m-am imbatat la loc. SI in alta ordine de idei, ma invitam singur... Dar te las sa crezi ca ar fi depins si de tine. Multi inainte, sa ne anunti de fiecare kilometru facut. rusinika cu betivi din astia..... lasa ca ne mai intalnim noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 rusinika cu betivi din astia..... lasa ca ne mai intalnim noi Uite cine vorbeste...Uiti cum erai vineri noapte ?! Pardon,atunci s-a rupt filmul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 Uite cine vorbeste...Uiti cum erai vineri noapte ?! Pardon,atunci s-a rupt filmul ... filmul de vineri de 43 de grade a fost racoritor, ca sa zic asa. Dar tu ? ce-ai mai facut cu Nestea fara alcool? si prigat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 filmul de vineri de 43 de grade a fost racoritor, ca sa zic asa. Dar tu ? ce-ai mai facut cu Nestea fara alcool? si prigat Dupa cite stiu eu,si tu ,k doftor,mai bine chiar,din d'astea nu ....Pina la urma,cum ai ajuns la cort?Carat de cine,adik?De Koala?!?! Oricum,mersi pt. ajutorul financiar,k sa pot veni si eu la Mare...Plimbarea cu salteaua si gratarul de duminica seara,o sa ramana memorabile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 Dupa cite stiu eu,si tu ,k doftor,mai bine chiar,din d'astea nu ....Pina la urma,cum ai ajuns la cort?Carat de cine,adik?De Koala?!?! Oricum,mersi pt. ajutorul financiar,k sa pot veni si eu la Mare...Plimbarea cu salteaua si gratarul de duminica seara,o sa ramana memorabile... vrei sa fii fricosul nostru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 vrei sa fii fricosul nostru? Nu fii rau,ma...! Tremura ca o pisica uda,Koala ! Prevad k nu scapi de ea, acuma,cind pleci in Grecia ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 25, 2007 Autor Share Postat Iulie 25, 2007 va rog sa o lasati mai moale cu chat-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 va rog sa o lasati mai moale cu chat-ul... gata sefu. ne completam locatia la profil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 gata sefu. ne completam locatia la profil... LOCĂĂIE, locații, s.f. 1. Închiriere. ♦ Chirie plătită pentru anumite lucruri luate în folosință temporară. ♢ Taxă de locație = taxă care se plăteÂşte drept sancțiune în caz de depăÂşire a termenului de încărcare sau de descărcare a vagoanelor de cale ferată sau a autovehiculelor. 2. (Jur.) Contract prin care una dintre părți se obligă să procure Âşi să asigure celeilalte părți folosința unui lucru pentru un timp determinat în schimbul unei sume de bani. [Var.: locațiĂşne s.f.] – Din fr. location, lat. locatio, -onis. Dixit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 Black-ule,a-nceput schimbul 2... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 25, 2007 Autor Share Postat Iulie 25, 2007 unii dintre voi confundati "umor-ul" cu "misto-ul".....doar primul e o virtute. B. ps:era vorba despre acel "Location-engl" de la profil = asezare,situare...nu-i asa ca si eu am vorbit "ca din DEX"?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 Oka ...acum un subiect mai serios ...am stat azi de vb cu un propietar de vulcan 800 clasic din 03(Piatra Neamt)...shi omu avea o nelamurire...nu stia de unde poate sa faca rost de un set de "tobe goale"..."urlatoare"...etc pt vulcan...pt k a incercat sa faca comanda de la niste importatori da...astia kam k p la noi s-au dat pierduti cand veni vb de rasp... cu toate k omu cik ar fi fost dispus sa fi dat vreo 20 de bulioane p un set...iar in ceea ce priveste "golirea' actualelor de naduf cik nu prea ar fi posibila conform unui nene mester de motoare de prin zona... mestere...intr-un final l-am sfatuit sa intre shi sa ceara ajutorul lui Black...Lup alb...etc poate poate o primi un raspuns asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 La United Motors,importatorii Kawa,sau la Scorpio A-Z motors,sau la Moto Boom,au pretzurile cele mai mici..daca vrei,iti dau pe email tel. de la ultimii 2....Or mai fi si altii,dar eu cu ei am mai colaborat. tare bine mi-ar prinde niste nr de telefon cu mari multumiri zaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate