Vantul Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 (editat) vorbit deja in seara asta ma decid. fox .. de unde ai luat dragbaru?si de cat ai pus? una pereche drag pipes adjudecata de domnul ozz! frumosul cluj va fi mai viu de acum. asfalt uscat si milioane de kilometri. felicitari! sa le porti sanatos. Editat Ianuarie 16, 2008 de Vantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 Bai jigodie, iti sparg capul daca mai comentezi de tobele alea. Pai partaietoarele tale ce mai zici mah, al dracu acu ai haipăr Âşi e jemekerie pe tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iarba Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Superb 800A-ul...Lupalb parca avea unu ...Aprop...la cat l-ai luat...sau mai bine zis le-ai luat? asfalt uscat salut,vn-ul 800 e luat recent,acte de italia,ma ajuns 2200euroi,inafara de chitul de lant,consumabile varza,adus pe linia de plutire inca 300euro, Cel de 750 il am de 2 ani si e facut din bucati,bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 salut,vn-ul 800 e luat recent,acte de italia,ma ajuns 2200euroi,inafara de chitul de lant,consumabile varza,adus pe linia de plutire inca 300euro, Cel de 750 il am de 2 ani si e facut din bucati,bafta Pai la 2500 l-ai luat suuper bine...Sa t bucuri de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iarba Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Pai la 2500 l-ai luat suuper bine...Sa t bucuri de el merci colegule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Hehehe..thanks to Kata, mi-a venit si ultime piesa necesara inlocuirii seii..sa vedem cum o arata veneu cu sha solo...old school, baby... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Ar iu toching to mi? <small>--- Mesaj completat în 18 Jan 2008 17:49 -------------</small><br/> Eu as renunta si la aparatoarea spate. Eu as renunța să mai țin pe vulcanul meu lucruri îmrumutate de la alții..îți dă ceva de gândit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Am ajuns ieri pe la United Motors cautand o casca si am "facut cunostinta" cu VN 900 Classic si Custom... M-am asezat pe ambele, le-am studiat, m-am indragostit de Classic. Plus ca mi s-a oferit un pret care m-a pus rau pe ganduri. Ramane de vazut mai la vara, daca reusesc sa fac un sacrificiu pentru asa ceva... Oricum, dupa ce am pus mana pe asa ceva, pot spune un singur lucru: felicitari posesorilor, aveti niste adevarate bijuterii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Am ajuns ieri pe la United Motors cautand o casca si am "facut cunostinta" cu VN 900 Classic si Custom... M-am asezat pe ambele, le-am studiat, m-am indragostit de Classic. Plus ca mi s-a oferit un pret care m-a pus rau pe ganduri. In ce sens te-a pus pe ganduri? Asta vara 900-le valora 8400 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 eu mi-am luat vulkanul din germania cu 3600 km la bord cu 6000( in pret intra transport si acte ). e model 2007. asta ar trebui sa dea de gandit. pe neamt cand l-am intrebat mi-a zis ca a dat 7900 nou noutz la el in tara si la noi mai baga baietii la mijto 500 de euro comision ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 In ce sens te-a pus pe ganduri? Asta vara 900-le valora 8400 euro. In sensul ca mi s-a oferit un discount mai mult decat bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 In sensul ca mi s-a oferit un discount mai mult decat bun. Adica? N-o mai freca atata, zi-i exact care era pretul normal si cat era discountul. Ce-o tot labarim cu perifraze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 Ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Ce dracu trimiteti PM cu un pret oferit de United, discountul asta il ofera tutror. Maine sun la United, ii intreb ce discount am daca il iau cu banii jos si pun si pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Ce dracu trimiteti PM cu un pret oferit de United, discountul asta il ofera tutror. Maine sun la United, ii intreb ce discount am daca il iau cu banii jos si pun si pe forum. Just do it! Si mai vorbim dup'aia. In PM omul mi-a spus ca nu poate sa faca publica o intelegere intre el si dealer pentru ca nu stie daca dealerul ar fi de acord. Eu il inteleg, de aia nu am mai insistat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Nea Sorine, ma tin de vreo luna sa ajung la tine. Sunt la Bacau acum, da in week-end vin sigur. Auzi, si zici ca mosul de sub tine nu vinde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Nea Sorine, ma tin de vreo luna sa ajung la tine. Sunt la Bacau acum, da in week-end vin sigur. Auzi, si zici ca mosul de sub tine nu vinde? Esti binevenit oricand. Dar care-i baiul? Ca daca-i ala cu vecinul de sub mine, vii degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Cantaru, bre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiShadow Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 (editat) Ajutati-ma sa-mi clarific o nelamurire....Filtrul K&N vine gresat cand vine el de la fabrica? M-a pus cineva pe ganduri cand mi-a spus ca al meu, desi e nou, e cam uscat. Si apropos, la ce interval se curata si greseaza? Editat Ianuarie 25, 2008 de AndreiShadow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Da, vine gresat, iar daca nu este gresat, obligatoriu in ambalaj trebuie sa fie o sticulta cu ulei. Dupa spalare trebuie sa-l ungi cu ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Salutare...Stie cineva daca redresoarele pentru bateriile auto merg si pt moto, sau pt bateriile de motocicleta exista alt tip de redresor? Am gasit unul de 12V cu incarcare lenta si vreau sa-l cumpar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Salutare...Stie cineva daca redresoarele pentru bateriile auto merg si pt moto, sau pt bateriile de motocicleta exista alt tip de redresor? Am gasit unul de 12V cu incarcare lenta si vreau sa-l cumpar! La Louis este dar trebuie sa stii cati volti are bateria ta!Ori 6V ori 12V!Oricum asta de la Louis(am si eu)are tot felul de prostii pe el care sunt folositoare ca de exemplu: indicator al starii bateriei in procente si iti spune si daca este defecta si ceva foarte bun mai e ca se poate pune si pe 6V si pe 12V! Uite si link-ul (asta e care il am eu) http://www.louis.de/_40680fe56d24d873ce35d...tnr_gr=10003596 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Salutare...Stie cineva daca redresoarele pentru bateriile auto merg si pt moto, sau pt bateriile de motocicleta exista alt tip de redresor? Am gasit unul de 12V cu incarcare lenta si vreau sa-l cumpar! Merg, nu conteaza moto sau auto sau altceva,e acelasi lucru numa sa fie si bateria de 12 volti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Sunt redresoare cu amperaj mic, destinat motocicletelor, sau cu amperaj variabil, pentru moto sau auto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Sunt redresoare cu amperaj mic, destinat motocicletelor, sau cu amperaj variabil, pentru moto sau auto. Asta de care am zis eu e special moto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate