Akerfeldt Postat Mai 25, 2021 Share Postat Mai 25, 2021 Am fost Sambata prin zona, inca se lucreaza, sunt ceva portiuni decopertate, deci evitati deocamdata acest traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Mai 25, 2021 Share Postat Mai 25, 2021 frumos traseul, pacat de starea drumului... !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Mai 25, 2021 Share Postat Mai 25, 2021 Acum 28 minute, Akerfeldt a spus: Am fost Sambata prin zona, inca se lucreaza, sunt ceva portiuni decopertate, deci evitati deocamdata acest traseu. Merci pentru info. Vin și eu și las info: de evitat traseul pe la gura Siriului spre Brașov. Au tot fost căderi de pietre plus lucrări și e nasol un adevărat coșmar de făcut momentan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat Mai 25, 2021 Share Postat Mai 25, 2021 Din pacate si Targoviste - Campulung , tot de evitat. Nu este o chestiune momentana , ca nu lucreaza nimeni la el....pur si simplu , dupa ce ca era prost , acum e horror. La fel si mare parte din Campulung -Curtea de Arges. Pacat , ca era un trasem destul de misto...pe langa Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Mai 25, 2021 Share Postat Mai 25, 2021 Am fost si eu Campulung-Curtea de arges si nu e chiar horror dar nici germania nu e Transfagarasanul mi s-a parut dezastru duminica trecuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Mai 25, 2021 Share Postat Mai 25, 2021 Acum 29 minute, cinezicealae a spus: Am fost si eu Campulung-Curtea de arges si nu e chiar horror dar nici germania nu e Transfagarasanul mi s-a parut dezastru duminica trecuta... se poate circula deja? sau numai pe o portiune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 25, 2021 Share Postat Mai 25, 2021 Sus inca e zapada de peste 1m. Nu se poate traversa dintr-o parte in alta. Astia se bateau cu pumnii in piept ca se lupta cu zapada ca sa dea drumul cat mai repede la treaba. Partea C de Ag - Balea era destul de nasoala inca de la sfarsitul anului trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Mai 25, 2021 Share Postat Mai 25, 2021 Acum 27 minute, chv a spus: se poate circula deja? sau numai pe o portiune? Era deschis pana la km104. Eu m-am oprit la Conacul Ursului. Am plecat cand mi-a venit avertizare prin RO-Alert de ursi Ma gandeam sa nu dau peste vreunul dupa o curba stransa sa ma tavalesc. Si cand colo, fraierul statea la panda. hahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Mai 25, 2021 Share Postat Mai 25, 2021 1 oră în urmă, Metal Heart a spus: Sus inca e zapada de peste 1m. Nu se poate traversa dintr-o parte in alta. Astia se bateau cu pumnii in piept ca se lupta cu zapada ca sa dea drumul cat mai repede la treaba. Partea C de Ag - Balea era destul de nasoala inca de la sfarsitul anului trecut. de asta intrebam, ca cica se iau la intrecere cu cei de pe transalpina sa deschida, dar nu mai stiam daca au reusit careva ... cei de pe TA sau cei de pe TF Acum 54 minute, cinezicealae a spus: Era deschis pana la km104. Eu m-am oprit la Conacul Ursului. Am plecat cand mi-a venit avertizare prin RO-Alert de ursi Ma gandeam sa nu dau peste vreunul dupa o curba stransa sa ma tavalesc. Si cand colo, fraierul statea la panda. hahahahaha super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 25, 2021 Share Postat Mai 25, 2021 Acum 5 ore, cinezicealae a spus: Cum statea blanosu :)))) Toate alternativele spre munte via Targoviste-Clung, Curtea de Arges spre Tf, sunt cam stricate. Tf e fain doar sus, in rest cam trist. Merge, dar trist... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Mai 25, 2021 Share Postat Mai 25, 2021 Eu am fost acum doua saptamani. Mi s-a parut ok drumul. Bine, 230 mm cursa la suspensii si 21 pe fata :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Mai 25, 2021 Share Postat Mai 25, 2021 am fost pe acolo sapt trecuta frumos drumu curbe mișto, mobra ta nu e ptr drumu ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Mai 25, 2021 Share Postat Mai 25, 2021 Acum 9 ore, chv a spus: de asta intrebam, ca cica se iau la intrecere cu cei de pe transalpina sa deschida, dar nu mai stiam daca au reusit careva ... cei de pe TA sau cei de pe TF super Pai se pot lua la intrecere, au de dat la lopeti. Pe TA sunt portiuni cu 4m de zapada (ca si pe TF). Asa c-am verificat ieri cu o pensiune de la Ranca (unde am innoptat de fiecare data cand am trecut pe TA) si mi-au confirmat ca TA nu se va deschide inainte de 15 Iunie. Legat de Ranca, atentie ca in weekend-ul 5-6 Iunie este una din etapele Campionatului National de Viteza in coasta si va fi inchisa si portiunea Novaci - Ranca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iunie 27, 2021 Share Postat Iunie 27, 2021 Au ramas putine optiuni de trecut in Ardeal, majoritatea drumurilor au probleme, Cheia, Sinaia, etc., mie imi place pe Siriu, doar ca e ocol mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate