Silver Arrow Postat Septembrie 3, 2021 Share Postat Septembrie 3, 2021 (editat) Cat iei la metru' de sant? Proiect de exceptie Editat Septembrie 3, 2021 de Silver Arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Septembrie 3, 2021 Share Postat Septembrie 3, 2021 E 15 ron la mine-n zona. Tot mai multa lume se racordeaza la apa canal,deci proiectul o sa-si scoata banii inzecit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Septembrie 3, 2021 Share Postat Septembrie 3, 2021 Dacă vedeți cum arată localitatea omului, o să vedeți că asta cu apă / canal iese din schemă. Nici nu zici că e România acolo M-am plimbat prin toată țara asta și n-am văzut localitate mai spălată și mai civilizată decât aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Septembrie 3, 2021 Share Postat Septembrie 3, 2021 La 23.08.2021 la 17:18, l.u.v a spus: Mă întreb la ce-ți folosește, că șanțuri sapi odată în viață și gata. La cât pământ dă la o parte și viteza de operare, ieși mai ieftin cum spunea cineva, cu 2 din ăia de sapă șanțuri. E cam ca sexul cu prezervativ: rezultatul final e zero (de obicei), dar iti faci damblaua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 4, 2021 Share Postat Septembrie 4, 2021 Acum 10 ore, AdrianB1 a spus: E cam ca sexul cu prezervativ: rezultatul final e zero (de obicei), dar iti faci damblaua. Sa nu uitam scopul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 4, 2021 Share Postat Septembrie 4, 2021 ca sa fie mai eficient la excavare ai nevoie de niste dinti pe cupa aia, altfel o sa te chinui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Septembrie 4, 2021 Share Postat Septembrie 4, 2021 Acum 36 minute, Cavaleru a spus: ca sa fie mai eficient la excavare ai nevoie de niste dinti pe cupa aia, altfel o sa te chinui Asta i-am propus si eu. Mai ales daca pamantul este uscat ii va fi mai usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 6, 2021 Share Postat Septembrie 6, 2021 La 03.09.2021 la 17:14, pinnochio a spus: VID-20210903-WA0000.mp4 +1!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Septembrie 6, 2021 Share Postat Septembrie 6, 2021 Acum 33 minute, apriliacluj a spus: +1!! Adica sa iti faca si tie unul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 6, 2021 Share Postat Septembrie 6, 2021 Si uite ca sapa! Foarte tare, jos palaria pentru priceperea necesara , sa construiesti asa ceva. Legat de dinti, si eu i-am spus, sparge mult mai ok pamantul daca ii are. Cupele drepte sunt pentru chestii de precizie, pe utilaje serioase. ar merge 2 cupe, una dreapta pentru finisare fund sant si margini, si una cu dinti Dau idei acum :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 6, 2021 Share Postat Septembrie 6, 2021 La 23.08.2021 la 17:02, pinnochio a spus: Un pic de joacă,Trebuie contragreutate neaparat L-ai botezat? Propun T2000 Oricum e o chestiune de timp până preiau controlul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 12, 2022 Autor Share Postat Aprilie 12, 2022 E gata trocariciu,am fost și-n deplasare.Golfu nici nu-l simte,la drum.Puntea cea mare,se demontează în 10 secunde,și..diiiiii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 12, 2022 Share Postat Aprilie 12, 2022 +1 !! benzina si diiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 12, 2022 Share Postat Aprilie 12, 2022 ma tot gandeam cum vireaza, dar dupa am vazut ca pe cui, doar doua roti sunt rulante. deci cui+ doua roti -> plan & punct pivotare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 12, 2022 Share Postat Aprilie 12, 2022 nu pot sa nu remarc ce de catei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Aprilie 12, 2022 Share Postat Aprilie 12, 2022 Cand ii faci omologarea de tip? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 12, 2022 Autor Share Postat Aprilie 12, 2022 Omologare..nu cred.Da un nr de primărie,tre să fac rost,mai mă oprește vreun malitian,când mă duc la socru-mei,să-i sap piscina...Nush ce condiți sunt pentru nr de primărie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Aprilie 12, 2022 Share Postat Aprilie 12, 2022 Chiar interesant la ce o sa fie incadrat utilajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 12, 2022 Share Postat Aprilie 12, 2022 Vehicul recreațional. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 25 Autor Share Postat Februarie 25 Face treabă piticu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate