Cavaleru Postat Septembrie 15, 2021 Share Postat Septembrie 15, 2021 @Method te intrebai de ce nu a incercat sa schimbe MM repertoriul si sa inventeze altceva. pai sa nu uitam ca inca nu e recuperat complet asa ca punctul lui forte erau virajele de stanga, a incercat in toate sa il depaseasca dar nu a putut. MM are talent cu caru, nu neaga asta nimeni. dar duelurile dincolo de limitele sportivitatii l-au facut antipatic pt multi. nu poti sa te dai pe pista si sa consideri restul de participanti popice ce trebuie daramate ca sa ajungi in fata. bv lui peco pt victorie dar inca e inconstant. Q a zis ca nu ii place circuitul asta dar totusi atat de rau sa fie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 15, 2021 Share Postat Septembrie 15, 2021 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: Q a zis ca nu ii place circuitul asta dar totusi atat de rau sa fie? Pai? A terminat pe 8. Nu sună așa rău, dar cum e cu secundele fata de lider? Sau timpii pe tur? Zarco parca are ceva probleme cu arm pump? Ziceau englezii sau confund? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Septembrie 15, 2021 Share Postat Septembrie 15, 2021 Acum 2 ore, frigider a spus: Legat de cauciucuri, ce ziceau englezii: Vrei sa țină toată cursa? Pui hard dar timpii vor fi jos și deci termini jos. Soft grip mare, stabilitate scăzută mediu - ambele medii Hard - grip scăzut, stabilitate mare. Parca i-a auzit Rossi, cand l-a sfatuit pe Bag sa puna hard-soft. https://the-race.com/motogp/bagnaia-details-rossi-pep-talk-before-maiden-motogp-win/ Acum 52 minute, frigider a spus: Zarco parca are ceva probleme cu arm pump? Ziceau englezii sau confund? Zarco a mers cu medium. Vezi in articolul postat mai sus. Dar daca a avut si arm pump, asta nu e bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 15, 2021 Share Postat Septembrie 15, 2021 Acum 1 oră, xt600 a spus: Zarco a mers cu medium. Vezi in articolul postat mai sus. Dar daca a avut si arm pump, asta nu e bine... Tot aduc aminte englezii de asta. De pump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Septembrie 15, 2021 Share Postat Septembrie 15, 2021 Acum 5 ore, frigider a spus: Legat de cauciucuri, ce ziceau englezii: Vrei sa țină toată cursa? Pui hard dar timpii vor fi jos și deci termini jos. Soft grip mare, stabilitate scăzută mediu - ambele medii Hard - grip scăzut, stabilitate mare. asta e valabil doar pe spate, pe fata ziceau ca trebuie sa puna mereu hard fiindca e carcasa prea flexibila si ii deranjeaza pe franare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 16, 2021 Share Postat Septembrie 16, 2021 Acum 8 ore, prafrau a spus: asta e valabil doar pe spate, pe fata ziceau ca trebuie sa puna mereu hard fiindca e carcasa prea flexibila si ii deranjeaza pe franare Da, pe fata depinde de moto și pilot. Bine, și pe spate, lol. Cred că am descoperit apa caldă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 16, 2021 Share Postat Septembrie 16, 2021 Acum 15 ore, xt600 a spus: ..... la Hamamtsu... interesant..., acum aflu ca si Suzuki tot la Hamamatsu are sediul... eu pana acum doar de Yamaha stiam ____________ .... si compania Honda tot acolo a fost infiintata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 16, 2021 Share Postat Septembrie 16, 2021 (editat) Yamaha nu e la Ywata? L.E. Nu stiam bine, e tot Hamamatsu. L.E. la L.E. Yamaha se fabrica in Iwata, dar are sediul administrativ in Hamamatsu. Cred... Editat Septembrie 16, 2021 de TETEA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 16, 2021 Share Postat Septembrie 16, 2021 de pe wiki: Factory locations: In Japan, the company maintains three factories for musical instrument manufacture, engine and various vehicle manufacture (motorcycles and marine products), with all factories located in Shizuoka Prefecture. Kakegawa Factory 1480, Ryoke, Kakegawa-shi, Shizuoka Toyooka Factory 203, Matsunokijima, Iwata-shi, Shizuoka Tenryu Factory 283, Aoyacho, Minami-ku Hamamatsu-shi, Shizuoka ____________ nu ca ar conta, just for the records..., si sa mai treaca timpul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 16, 2021 Share Postat Septembrie 16, 2021 https://global.yamaha-motor.com/business/cf/facility/ Tot la trecerea timpului, pana... Diiiiiiiiiii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 16, 2021 Share Postat Septembrie 16, 2021 oare Nikenul e un fel de replica la CanAm Spider sau la scuterele MP3?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 16, 2021 Share Postat Septembrie 16, 2021 Mai degraba MP3 zic eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Septembrie 16, 2021 Share Postat Septembrie 16, 2021 Acum 3 ore, apriliacluj a spus: de pe wiki: Factory locations: In Japan, the company maintains three factories for musical instrument manufacture, engine and various vehicle manufacture (motorcycles and marine products), with all factories located in Shizuoka Prefecture. Kakegawa Factory 1480, Ryoke, Kakegawa-shi, Shizuoka Toyooka Factory 203, Matsunokijima, Iwata-shi, Shizuoka Tenryu Factory 283, Aoyacho, Minami-ku Hamamatsu-shi, Shizuoka ____________ nu ca ar conta, just for the records..., si sa mai treaca timpul... E un lucru frumos faptul ca nu o ard si ei ca si constructorii auto si nu fac productie prin tari de mana a3a ca India,Mexic,Romania samd ca dupa aia sa faca doar asamblarea in Japonia ca sa puna pe ele Made in Japan. Pt treaba asta big up pentru japonezi Dovi ne onoreaza cu prezenta la Missano pe o Yamaha?Foarte interesant va fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Septembrie 16, 2021 Share Postat Septembrie 16, 2021 (editat) Acum 4 ore, apriliacluj a spus: oare Nikenul e un fel de replica la CanAm Spider sau la scuterele MP3?? Nici una nici alta. Niken este motocicleta, are motorul tricilindru de pe MT09, Tracer 900, etc, in timp ce pe aceeasi nisa cu MP3, Yamaha are Tricity 300, care este scuter. Niken se conduce doar cu A, in timp ce Tricity se poate conduce si cu B. https://www.yamaha-motor.eu/ro/ro/products/scooters/urban-mobility/tricity-300-2021/ https://www.yamaha-motor.eu/gb/en/products/motorcycles/sport-touring/niken/ Editat Septembrie 16, 2021 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 16, 2021 Share Postat Septembrie 16, 2021 Acum 7 ore, Method a spus: Dovi ne onoreaza cu prezenta la Missano pe o Yamaha?Foarte interesant va fi. yepp!! sunt curios si eu.... Acum 3 ore, xt600 a spus: Niken este motocicleta, trike inversat ...totusi are o roata in plus fata de motociclete, dupa aritmetica mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Septembrie 16, 2021 Share Postat Septembrie 16, 2021 Acum 10 minute, apriliacluj a spus: ...totusi are o roata in plus fata de motociclete, dupa aritmetica mea Si dupa a mea, insa se pare ca pe japonezi nu ii deranjeaza detaliul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate